Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

BandhagenFågelstavägen 1

4 rok
85 m²
Välkommen till en mycket trevlig fyra-rummare, perfekt för barnfamiljen. tre stora sovrum, kök, mysigt vardagsrum med balkong samt möjlighet till intilliggande parkeringsplats. Barnvänligt grönskade område med direkt närhet till kommunikationer, skolor, service, butiker, lekplatser mm. Måste ses.

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Bud: 2 225 000 kr

Välkommen till en mycket trevlig fyra-rummare, perfekt för barnfamiljen. tre stora sovrum, kök, mysigt vardagsrum med balkong samt möjlighet till intilliggande parkeringsplats. Barnvänligt grönskade område med direkt närhet till kommunikationer, skolor, service, butiker, lekplatser mm. Måste ses.

Beskrivning

Varmt välkomna till ett boende där hela familjen kommer att trivas. Högst upp i huset med en trevlig planlösning, tre stora sovrum, behagliga ytor för umgänge och goda förvaringsmöjligheter. Nyanlagda ekparkettgolv och fräscha ytskikt tillsammans med luftig takhöjd gör detta till en mycket ljus, rymlig och trivsam bostad.
Lägenhetens har två separata ingångar som öppnar för olika disponeringsalternativ. Bostaden bjuder också på en härlig balkong i soligt fritt läge som vetter mot en trafikfri lummig baksida.

Barnvänligt och lugnt område med Bandhagens centrum runt husknuten. Här finns mataffärer, bageri, restauranger, gym och annan service. T-banans gröna linje ansluter härifrån och tar dig in till T-centralen på ca 15 minuter. Det finns busshållplats mycket nära lägenheten som trafikeras av linje 161 (ansluter bl.a. Älvsjö Station) och 173 som går förbi IKEA. Med bil tar man sig mycket enkelt ut på Örbyleden och vidare till Södra länken och Nynäsvägen.

Bredvid centrumet finns ett stort grönområde med gräsytor, stor lekpark, promenad/cykelvägar samt boulebana. Här finner man även populära Bandängens parklek som en mycket uppskattad aktivitet hos de yngre. Promenadavstånd till Högdalens C. Närhet till flera förskolor, skola och badhus. Runt om i kvarteret finns fina gårdar med lekplatser och gräsmattor.

Bostadens 85 kvm disponeras enlig följande:

Entré
Välkommande entré som leder en centralt in i bostaden. I direkt anslutning till ingången når man avhängningsplats för kläder och skor samt tre stora garderober. Vitmålade väggar och ekparkettgolv ger ett prydligt först intryck. Från entrén når man också ett av badrummen på höger sida. Det finns ytterligare en entré som leder direkt in till sovrum III, vilket också inhyser en Wc.

Kök
Ljust och hemtrevligt kök i nära anslutning till vardagsrummet. Gedigen arbetsyta med rostfri diskbänk och vita bänkskivor. Stänkskydd i kakel och vit skåpserie som inhyser gott om förvaring. Köket är även utrustat med gasspis, ugn, spisfläkt, diskbänk med dubbelho samt kyl och frys. Matplats för upp till 6 personer belägen vid stort fönsterparti. Fräscha ytskikt med fortlöpande ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med utgång till balkong. Snyggt original parkettgolv i fiskbensmönster och vitmålade väggar. Rummets utformning underlättar möbleringen där man får plats med bland annat, stor soffa, vardagsrumsbord, fåtöljer, tv-bänk, hyllor, matplats eller kontorsplats.

Sovrum I
Detta rum når man längst in i bostaden efter köket. Luftigt sovrum med vitmålade väggar, ekparkettgolv och inbyggd garderob. Insynsskyddat läge med trevlig utsikt. Lättmöblerat rum där man får plats med bland annat dubbelsäng, nattduksbord, hylla, byrå, tv-möbel och fåtölj.

Sovrum II
Trevligt sovrum lugnt beläget mot fastighetens baksida. Ytskikt som föregående sovrum och utrustad med tre garderober som går ända upp i tak.

Sovrum III
Tredje och sista rummet har två ingångar, ena är huvudingång från trapphus och den andra från sovrum II. Även här återfinns vitmålade väggar och den genomgående ekparketten.
Ljust och trevligt rum med separat wc. Här finns många disponeringsmöjligheter.

Badrum


Gäst-Wc
Perfekt avlastnings toalett med vitmålade väggar och ljusgrått klinker golv. Utrustad med handfat, wc och badrumsskåp med spegel.

Balkong
Stor solig balkong med utgång från vardagsrummet. Belägen mot grönskande lugn och tyst baksida där många njutbara stunder utlovas.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 85 m²
Våning 3 trappor av 3

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Rustiken 2
Byggnadsår 1951
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Rustiken
Övriga byggnader Parkering Det finns 8 parkeringsplatser på Rustiken 1:s tomtmark I området finns ett antal 7-dygns platser. Det är fri parkering på kringliggande gator, viss datumparkering förekommer under vinterhalvåret. Tvättstuga med torkrum på källarplan innehållande Tvättmaskiner, torktumlare, kallmangel och torkskåp. Cykelrum finns att tillgå på källarplan. Tillhörande förråd finns i källaren.

Rustiken är en bostadsrättsförening som registrerades hos Bolagsverket 2013-07-10 med organisationsnummer 769626-6399. Rustiken 1 ligger belägen på Salbyvägen 1,3 och 5 samt Skärligebacken 7. Rustiken 2 på Fågelstavägen 1,3, och 5.
Föreningen upplåter total 45 bostadslägenheter.
Fastigheten upplåts med tomträtt och har varsin byggnad med tre trapphus i tre våningsplan samt källare. Ytterligare 2 bostadsrätter kommer uppföras i källarplan.
Utöver detta finns det en butikslokal om 59 kvm som nyttjas som frisörsalong, fyra lagerlokaler, ett större och två mindre garage. Sammanlagd yta för dessa lokaler är 204 kvm.

Underhåll/Renovering
Se bifogat dokument.


Internet/kabel-tv levereras av ComHem.

Föreningen godtar ej juridiskperson som ägare.

Vardagsrum

Kök

Vardagsrum

Sovrum II

Sovrum I

Entré mot badrum

Hall

Kök

Vardagsrum

Sovrum II

Sovrum III

Balkong

Balkong

Badrum

Gäst Wc

Fasad

Omgivning

Omgivning

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz