Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

BandhagenFågelstavägen 3

1 rok
27 m²

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Beskrivning

Trevligt och välvårdat område med Bandhagens centrum runt husknuten. Här finns mataffär, bageri, restauranger, gym och annan service. T-banans gröna linje ansluter härifrån och tar dig in till T-centralen på ca 15 minuter. Det finns busshållplats mycket nära lägenheten som trafikeras av linje 161 (ansluter bl.a. Älvsjö Station) och 173 som går förbi IKEA. Med bil tar man sig mycket enkelt ut på Örbyleden och vidare till Södra länken och Nynäsvägen.
Bredvid centrumet finns ett grönområde med gräsytor, stor lekpark, promenad/cykelvägar samt boulebana.

Lägenhetens 27 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Trevlig hall och ljus hall med avhängningsplats för kläder och skor. Nymålade ytskikt i vitt. I anslutning till ingången når man också bostadens badrum.

Kök
Köket har gott om förvaring med gedigna arbetsytor med vit bänkskiva och rostfri diskbänk med dubbelho. Stänkskydd i vitt lättskött kakel. Köket är öppet mot vardagsrummet vilket bildar en trevlig sällskapsyta. Fönster i både vardagsrum och kök släpper in mycket ljus som skapar en härlig atmosfär. Köket innehåller även ugn, spisfläkt, kyl och frys.

Vardagsrum/Sovalkov
Väldisponerat rum med mycket ljusinsläpp och trevlig utsikt men ändå insynsskyddat. Rummet är nymålat i vitt. Gott om plats för bland annat soffa, fåtölj och tv-möbel. Möjlighet att bygga sovalkov.

Badrum
Fräscht och yteffektivt badrum med helkaklade vita väggar och klinkergolv i ljusgrå nyans. Badrummet är utrustat med inglasad duschörna, wc, handfat och badrumsskåp med spegel.

Lägenhet

Antal rum 1 rok.
Boarea 27 m²

Byggnad

Husform Fritidshus
Fastighetsbet. Brf Rustiken 2
Byggnadsår 1951
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Rustiken
Övriga byggnader Parkering Det finns 8 parkeringsplatser på Rustiken 1:s tomtmark I området finns ett antal 7-dygns platser. Det är fri parkering på kringliggande gator, viss datumparkering förekommer under vinterhalvåret. Tvättstuga med torkrum på källarplan innehållande tvättmaskiner, torktumlare, kallmangel och torkskåp. Cykelrum finns att tillgå på källarplan. Tillhörande förråd finns i källaren.

Rustiken är en bostadsrättsförening som registrerades hos Bolagsverket 2013-07-10 med organisationsnummer 769626-6399. Rustiken 1 ligger belägen på Salbyvägen 1,3 och 5 samt Skärligebacken 7. Rustiken 2 på Fågelstavägen 1,3, och 5.
Föreningen upplåter total 45 bostadslägenheter.
Fastigheten upplåts med tomträtt och har varsin byggnad med tre trapphus i tre våningsplan samt källare. Ytterligare 2 bostadsrätter kommer uppföras i källarplan.
Utöver detta finns det en butikslokal om 59 kvm som nyttjas som frisörsalong, fyra lagerlokaler, ett större och två mindre garage. Sammanlagd yta för dessa lokaler är 204 kvm.

Underhåll/Renovering
Se bifogat dokument.


Internet/kabel-tv levereras av ComHem.

Föreningen godtar ej juridiskperson som ägare.

Vardagsrum

Vardagsrum

Detalj

Detalj

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

Fönster

Hall

Badrum

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz