Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

BandhagenFågelstavägen 5

2 rok
56 m²

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva en mycket välplanerad och ljus gavellägenhet med Bandhagens centrum runt husknuten. Högt upp i huset hittar vi denna två rum och kök om 56 kvm som bjuder på yteffektiva kvadratmeter som innehåller ett snyggt kök, stort sovrum, fräscht badrum och ett prydligt vardagsrum med utgång till solig balkong. Balkongen ligger med soligt läge trevligt beläget med utsikt över kvarteret. Lägenheten är för övrigt väldigt ljus, har gott om förvarings utrymme och är insynsskyddad

Trevligt och välvårdat område med Bandhagens centrum runt husknuten. Här finns mataffär, bageri, restauranger, gym och annan service. T-banans gröna linje ansluter härifrån och tar dig in till T-centralen på ca 15 minuter. Det finns busshållplats mycket nära lägenheten som trafikeras av linje 161 (ansluter bl.a. Älvsjö Station) och 173 som går förbi IKEA. Med bil tar man sig mycket enkelt ut på Örbyleden och vidare till Södra länken och Nynäsvägen.
Bredvid centrumet finns ett grönområde med gräsytor, stor lekpark, promenad/cykelvägar samt boulebana.

Lägenhetens 56 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Trevlig entré med vitmålade väggar och ljust linoleumgolv. I direkt anslutning till ingången finns fyra stora garderober samt avhängningsplats för kläder och skor. Intill finns också bostadens badrum.

Kök
Ljust och luftigt kök med matplats fyra personer. Väggarna är vitmålade. Köket är välutrustat med praktiska arbetsytor, stänkskydd i vitt kakel, gott om förvaring i snygg vit skåpserie med över- och underskåp, rostfri diskbänk med dubbelho, kyl/frys, spisfläkt gasspis och ugn.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med vitmålade väggar och stort fönsterparti samt utgång till balkong. Rummets utformning bidrar till inspirationsrika möblerings-alternativ, man får enkelt plats med bland annat en stor soffa, fåtölj, tv-möbel, hyllor och vardagsrumsbord.

Sovrum
Ljust och harmoniskt sovrum i perfekt storlek. Snyggt vitmålade väggar och ljust golv ökar känslan av rymd. Flertalet möblerings alternativ finns. Här får man plats med bland annat dubbelsäng, nattduksbord, hyllor, tv-möbel och fåtölj.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum med klinker golv i lätt grå nyans. Fönster ger vädringsmöjligheter och släpper in trivsamt ljus. Badrummet är utrustat med inglasad dusch, wc, handfat och badrumsskåp med spegel.

Balkong
Stor mysig balkong med soligt läge och trevlig utsikt.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 56 m²
Våning 2 trappor av 3

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf Rustiken 2
Byggnadsår 1951
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Rustiken
Övriga byggnader Parkering Det finns 8 parkeringsplatser på Rustiken 1:s tomtmark I området finns ett antal 7-dygns platser. Det är fri parkering på kringliggande gator, viss datumparkering förekommer under vinterhalvåret. Tvättstuga med torkrum på källarplan innehållande tvättmaskiner, torktumlare, kallmangel och torkskåp. Cykelrum finns att tillgå på källarplan. Tillhörande förråd finns i källaren.

Rustiken är en bostadsrättsförening som registrerades hos Bolagsverket 2013-07-10 med organisationsnummer 769626-6399. Rustiken 1 ligger belägen på Salbyvägen 1,3 och 5 samt Skärligebacken 7. Rustiken 2 på Fågelstavägen 1,3, och 5.
Föreningen upplåter total 45 bostadslägenheter.
Fastigheten upplåts med tomträtt och har varsin byggnad med tre trapphus i tre våningsplan samt källare. Ytterligare 2 bostadsrätter kommer uppföras i källarplan.
Utöver detta finns det en butikslokal om 59 kvm som nyttjas som frisörsalong, fyra lagerlokaler, ett större och två mindre garage. Sammanlagd yta för dessa lokaler är 204 kvm.

Underhåll/Renovering
Se bifogat dokument.


Internet/kabel-tv levereras av ComHem.

Föreningen godtar ej juridiskperson som ägare.

Balkong

Vardagsrum

Vardagsrum

Balkong

Kök

Hall

Hall

Kök

Detalj

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Badrum

Balkong

Balkong

Utsikt

Utsikt

Omgivning

Omgivning

Omgivning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz