Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

HammarbyhöjdenFinn Malmgrens väg 23

2 rok
41 m²
Välkommen till denna nyrenoverade lägenhet om 41 kvm plus balkong i mysiga Hammarbyhöjden. Här erbjuds ett fantastiskt trevligt boende med exklusivt designat kök och badrum med vattenburen golvvärme endast ett stenkast från grönområdena, butikerna, restaurangerna och T-banan i Centrum. Måste ses!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Mehdi Pirouzfar

Mäklare/Försäljningschef

0709-111 493
Mehdi@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Välkommen till denna nyrenoverade lägenhet om 41 kvm plus balkong i mysiga Hammarbyhöjden. Här erbjuds ett fantastiskt trevligt boende med exklusivt designat kök och badrum med vattenburen golvvärme endast ett stenkast från grönområdena, butikerna, restaurangerna och T-banan i Centrum. Måste ses!

Beskrivning

Välkommen till Hammarbyhöjden även kallad ´´den vita staden´´, är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Området kallades "den vita staden" på grund av sin ljusa färgsättning. Hammarbyhöjden är en mycket kuperad stadsdel, den högsta punkten ligger vid Boråsvägen, 62 meter över havet. Namnet Hammarby är känt sedan 1330-talet, förleden "hammar" betyder klippa, stenig mark. Fram till mitten av 1930-talet var området fortfarande obebyggt, det fanns några bondgårdar, koloniområden och handelsträdgårdar. De första husen vid Olaus Magnus väg var inflyttningsklara i oktober 1936. Hit flyttade många trångbodda barnfamiljer från innerstaden. Flera av husen var så kallade barnrikehus, avsedda för familjer med många barn, ibland med dagis i bottenvåningen. Utbyggnaden fortsatte de närmaste åren. I mitten av 1940-talet bebyggdes området söder om tunnelbanan. I början gick det enast buss mellan Finn Malmgrens plan och Brunkebergstorg. Den 19 november 1958 invigdes till slut tunnelbanestationen i Hammarbyhöjden. På 1980-talet renoverades och upprustades hela området och blev det trendiga och barnvänliga området som vi upplever idag.

Välkommen ska ni också vara till denna nyrenoverade och trendiga topp lägenhet med bästa läge i området med balkong i söder. Lägenheten ligger i ett lugnt läge med närhet grönområden och Hammarbyhöjdens Centrum. Här erbjuds ett fantastiskt trevlig boende med super designat kök och badrum, vackra golv samt vattenburen värme i kök och badrum. Bostaden ligger endast en stenkast ifrån Hammarbyhöjdens T-bana som tar dig in till City på ca 5-10 min.

HALL
Välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme i tre balkonger. Genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten. Säkerhetsdörr. Skohylla med klinkers vattenburen golvvärme.

KÖK
Unikt designat kök med serveringsglugg mot hall, grått vackert klinkergolv med vattenburen golvvärme, vita köksluckor ( IKEA ), arbetstsbänk i massiv ek, gasspis och ugn ( IGF ), fläkt ( IKEA ) golvdiskmaskin, ( Husqvarna ), side by side kyl/frys ( LG ), mickrovågsugn ( Sharp ) samt spotlights i taket.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med ekparkettgolv samt ljusinsläpp från fönster och balkong i söder.

SOVRUM
Trevligt sovrum med plats för dubbelsäng, ekparkettgolv samt fönster mot baksidans grönområde.

BADRUM
Helkaklat och stambytt badrum med vattenburen golvvärme, dusch, handfat och spegelskåp, väggmonterad wc, handukstork samt fönster mot lummig baksida.

BALKONG
Söderläge med många trevliga soltimmar. Grått klinkergolv.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 41 m²
Våning 3 trappor av 3

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Upptäcktsresanden 6
Byggnadsår 1939
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2010-10-27 00:00
Fastighetsbet. Bostadsrättsföreningen Upptäcktsresa
Övrigt Stort förråd samt modern tvättstuga i källaren Kabel TV från ComHem Fri parkering på gatan

Brf Upptäcksresanden 6 ombildades den 2 Juni 2005 och det året genomfördes också ett stambyte av fastigheten. 2006 byttes taket och 2011 renoverades fasaden och balkongerna. Inga mer renoveringar är för närvarande planerade inom snar framtid. En viss avgiftshöjning planeras efter hösten 2014.

Föreningen består av 13 lägenheter varav en är hyresrätt.

Trevligt kök

Solig balkong

Fasad

Sovrum

Hall

Gasspis och ugn

Detalj

Side by side kyl och frys

Ekparkett

Vardagsrum

Vattenburen golvvärme

Stambytt badrum

Baksida

Sovrum

Willy Brandt

Hammarbyhöjden Centrum

Planritning

Fastighetskarta

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz