Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

HammarbyhöjdenFinn Malmgrens väg 40, 3tr

2 rok
42 m²
Stor balkong i söderläge - Välplanerad - Hammarbyhöjden - Renoverad - Högst upp i huset - Nära kommunikationer - Bästa läget - Naturnära - Vacker fastighet!

Varmt välkomna på visning!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Stor balkong högst upp i huset, bästa läget, Hammarbyhöjden!

Stor balkong i söderläge - Välplanerad - Hammarbyhöjden - Renoverad - Högst upp i huset - Nära kommunikationer - Bästa läget - Naturnära - Vacker fastighet!

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Högsta bud just nu 1 810 000kr

Ingenting tyder på att intresset för Hammarbyhöjden håller på att mattas - tvärtom. Området är populärare än någonsin, och objekt som denna trivsamma tvårummare är säkerligen en del av förklaringen. Likt majoriteten av lägenheterna i stans kanske charmigaste närförort är också denna mycket välplanerad och ljus, och har en väl avvägd blandning av äldre charm och nytt och fräscht.

Stort vardagsrum med stor balkong
I köket är i stort sett hela originalinredningen med goda förvaringsmöjligheter intakt och den kompletteras av en alltid lika välkommen gasspis. Intill ligger det tidigare matrummet vilket numera är ett alldeles utmärkt sovrum med plats för en rejäl säng, byrå och annat medan inbyggda garderober i hallen sörjer för ytterligare klädförvaring. Plats för både soffgrupp, matbord, arbetshörna och mer därtill finns i det spatiösa vardagsrummet. Detta ligger i soligt söderläge vilket ger mycket ljus genom fönsterytorna och den stora balkongen.

Sammantaget ett klassiskt Hammarbyhöjden-objekt med allt vad det innebär av charm, kvalitet och bra boende för pengarna.

Entré
Snygg och stilren hall med svart klinker och platsbyggd garderob med skjutdörrar i svart glas.

Kök
Bra och rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter. Köket går i vitt och rostfritt. Gasspis i italienskt märke. Samma svarta klinker som i hallen och ett stort fönster som ger mycket ljusinsläpp.

Vardagsrum
Stort och härligt vardagsrum med stort ljusinsläpp. Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Här får du plats med all typ av möblering sommsoffa, matbord och dylikt. Stor balkong i söderläge.
Fin fondtapet pryder ena väggen.

Badrum
Badrum med klinker på golv och kakel på väggar. Handfat, WC och badkar samt fönster.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 42 m²
Våning 3 trappor av 3

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. kv Botanikern 2
Byggnadsår 1939
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 6,6004
Fastighetsbet. Brf Botanikern 2
Övrigt Renovering Relining av stammarna 2009 Fasad och fönsterrenovering 2010
Övriga byggnader Hammarbyhöjden även kallat den vita staden är en stadsdel i söderort. Området är kuperat med sina högsta punkter vid Nathorstvägen och Lidköpingsvägen, ca. 58 meter över havet. Hammarbyhöjden gränsar till Södra Hammarbyhamnen - Hammarby Sjöstad, Johanneshov, Gamla Enskede, Kärrtorp och Björkhagen. Hammarbyhöjden ingår i Skarpnäcks församling. Området bebyggdes under mitten av 30-talet med fortsatt utbyggnad under 40-talet. Hammarbyhöjdens centrum hittar Ni vid Finn Malmgrens plan med matbutik, 7-eleven, sushi, flertalet restauranger, blomsterbutik, optiker, datorbutik, gym, bankomat, kemtvätt och kiosk. I området finns även ett flertal skolor och dagis. NACKARESERVATET Hammarbyhöjden gränsar till det underbara och Sveriges mest besökta friluftsområde. Nackareservatet är ett naturreservat och friluftsområde som ligger mellan sydöstra Stockholm, Skarpnäck, och Nacka kommun. Området är mycket uppskattat med typisk Södertörnsnatur, sjöar som Källtorpssjön och Söderbysjön som används för både bad och skridskoåkning. I området börjar Sörmlandsleden och där finns friluftgården Hellasgården och Björkhagens GKs 9-håls golfbana. Inom området finns ett väl utbyggt system av cykel- och promenadvägar. Motortrafik är förbjuden. Det finns ca. 30 km vandringsleder, två el-ljusspår, tre friluftsbad (ett vid Söderbysjön och två vid Källtorpssjön). I samtliga sjöar är sportfiske med fiskekort tillåtet. Årligen besöks Nackareservatet av 1,5 miljoner människor. NYTORPS GÄRDE Nytorps gärde är ett gräsfält som till största delen ligger inom stadsdelen Kärrtorp. Mindre delar av fältet ligger inom stadsdelarna Hammarbyhöjden, Björkhagen och Gamla Enskede. Nytorps gärde är ett omtyckt strövområde och är en viktig grön kil för de boende. På gärdet finns även Nytorps bollplan, Nytorpsbadet ett friluftsbassängbad och ett mindre skogsparti. På Nytorps gärde arrangeras varje år ett stort valborgsfirande. Valborgsfirandet har en lång historia av olika arrangörer men sköts sedan 2004 av Kärrtorps scoutkår. HAMMARBYBACKEN Från Hammarbyhöjden är det gångavstånd till hammarbybacken. Här kan man utföra aktiviteter oavsett årstid, t.ex. åka skidor på vintern och downhill på sommaren. KOMMUNIKATIONER Med tunnelbanans gröna linje tar det ca 13 min till Stockholm Central från Hammarbyhöjden. Fler linjer via Skärmarbrink samt bussförbindelser via Gullmarsplan samt tvärbanan som trafikerar Alvik och Sickla Udde.Parkering sker avgiftsfritt på gatan.

Äkta bostadsrättsförening med 13 bostadsrätter och en lokal.

Taxeringsvärdet för fastigheten är 8.769.000kr varav 3.946.000kr avser mark. Fastighetens taxeringsvärde är uppdelat enligt följande: bostäder 4.823.000kr samt lokaler 3.946.000kr.

Årsavgifterna höjdes med 10% 2012 enligt plan för att täcka kostnaden för fasadrenoveringen.

Föreningens långfristiga skulder uppgår till 5.450.000kr.

I dagsläget finns inga beslut om planerade avgiftsförändringar och renoveringar.

Tv och internet via ComHem.

Vardagsrum

Balkong

Sovrum

Vardagsrum

Sovrum

Kök

Kök

Kök

Vardagsrum

Balkong

Badrum

Badrum

Entré

Fastighet

Grillmöjlighet på gården

planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz