Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

HammarbyhöjdenFinn Malmgrens väg 79

2 rok
47 m²
SÅLD : 2 500 000 kr.
1 073 KR/MÅN - Balkongplaner Högt i tak - Internet ingår i avgiften- Renoverad - Välplanerad - Populär adress - Grönskande närområden - Nära kommunikationer - Insynsskyddad - Luftig & ljus - Skuldfri förening - Fiber optik -
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


SÅLD: 2 500 000 kr

SÅLD : 2 500 000 kr.
1 073 KR/MÅN - Balkongplaner Högt i tak - Internet ingår i avgiften- Renoverad - Välplanerad - Populär adress - Grönskande närområden - Nära kommunikationer - Insynsskyddad - Luftig & ljus - Skuldfri förening - Fiber optik -

Beskrivning

Välkommen till en underbar lägenhet i ett insynsskyddat läge med låg avgift! Bostaden är ljus och rymlig med gedigen takhöjd, fräscha ytskikt som nymålade väggar och tak, nyslipade golv samt nyrenoverat kök. Planer för balkongbygge finns. Denna trevliga bostadsrättsförening i Hammarbyhöjden har fantastiska Nackareservatet runt husknuten. Fastigheten är belägen nära tunnelbanan och erbjuder närheten till både grönområden och service. Att ta en härlig promenad till Sickla Köpkvarter eller över bron till Skanstull där det erbjuds trevliga shopping- och restaurang möjligheter.


Bostadens 47 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Hemtrevlig och välkomnande hall som leder centralt in i bostaden. I direkt anslutning till entrén finns avhängningsplats för kläder och skor.
Takhöjden är angenäm och de vitmålade väggarna och ekparkettgolvet förhöjer känslan av rymd. Från hallen nås bostadens samtliga rum.

Kök
Smakfullt renoverat kök med mycket ljusinsläpp och trevlig utsikt. Utmärkta förvaringsmöjligheter ryms i den högblanka vita skåpserien med över- och underskåp. Snyggt döljs kyl/frys och diskmaskin bakom paneler i samma högblanka stil. Arbetsytan är väl tilltagen och upplyst av spotlights. I bänkskivan finns en stor ho med tillhörande blandare nedsänkt samt en modern gasspis. Köket är också utrustat med utdragbar spisfläkt, infälld mikro och varmluftsugn. Matplats för 2 personer.

Vardagsrum
Trivsamt och ljust vardagsrum med stort fönsterparti. Väggarna är vitmålade och golvet är belagt med klassiskt parkettgolv i fiskbensmönster. Rummets utformning bidrar till en trevlig atmosfär som är lättmöblerad. Man får plats med stor soffa, vardagsrumsbord, tv-möbel, fåtölj och matplats upp till 6 personer.

Sovrum
Harmoniskt och ljust sovrum med trevlig utsikt. Vitmålade väggar tillsammans med ekparkettgolv ger en varm känsla. Rummets känns luftigt och rymligt och är utrustat med en stor inbyggd klädkammare. Här får man plats med en stor dubbelsäng, nattduksbord, byrå, tv-möbel, hyllor och fåtölj.


Badrum
Fräscht badrum med helkaklade vita väggar och klinker i mörkare terrakotta nyans på golvet. Badrummet är ljust och behagligt tack vare stort fönster som är insynsskyddat och som samtidigt bjuder på en trevlig utsikt. Badrummet är utrustat med handfat, badrumsspegel, väggmonterad hylla och wc

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 47 m²
Våning 1 trappor av 3

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf Läslampan 1
Byggnadsår 1943
Uppvärmning Bergvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Läslampan 1
Övriga byggnader Gemensamhets utrymmen: Tvättstuga, torkrum, barnvagsrum och cykelrum. Källarföråd tillhörande varje lägenhet. Parkering: Gratis att parkera på gatan, annars finns det 2 st garage i fastigheten, dock med kö.

Bostadsrättföreningen Läslampan 1 förvärvade fastigheten 1984.
Föreningen omfattar 19 st. bostadslägenheter varav 17 är bostadsrätter. Fördelningen är 1st ett r o k och 18st två r o k på totalt 873 kvm.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i If skadeförsäkring.

Utförda renoveringar:
1985 - Fasad renovering
1995 - Stambyte
2002 - Elstigar
2005/2011 - Bergvärme
2007 - Bygge av balkonger, fönster renovering
2008 - Radiatorstambyte, Ventilations besiktning

Planerat underhåll
2013/2014 - Byta torkskåp, ventilationsöversikt och diverse målning.

Kabel-tv levereras av ComHem.
Internet går också att få via ComHem, dock är fiber indraget i fastigheten och är under leverans. Leverantör ännu oklar.

Inga avgiftsförändringar planerade då föreningen har mycket god ekonomi.

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Kök

Vardagsrum

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Hall

Hall/klädkammare

Badrum

Nacka Naturreservat

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz