Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

NackaFinnboda kajväg 15

3,5 rok
96,5 m²
Möjlig fyra endast 15 meter från kajkanten har stora ljusa rum, topprenoverad med exklusvia materialval och en ustikt utöver det vanliga. Härliga sällskapsytor med öppen planlösning och inglasad balkong. Missa inte chansen att förvärva en unik bostad med centralt läge, spektakulära vyer utlovas
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Topprenoverad bostad om 96,5 kvm med fantastisk sjöutsikt

Möjlig fyra endast 15 meter från kajkanten har stora ljusa rum, topprenoverad med exklusvia materialval och en ustikt utöver det vanliga. Härliga sällskapsytor med öppen planlösning och inglasad balkong. Missa inte chansen att förvärva en unik bostad med centralt läge, spektakulära vyer utlovas

Beskrivning

Välkommen till en underbar och kompromisslös lägenhet med en fantastisk utsikt över Saltsjön, Djurgården och mot Gamla Stan. Med bästa läge i huset och området, endast 15 m från kajkanten är detta en våning för den som tjusas av sjönära vyer och värmande kvällssol. Bostadens luftiga och ljusa 96,5 kvm har allt man kan önska sig, gedigen takhöjd på 270 cm, väldisponerade rum, exklusiva materialval, 2 badrum, 2 stora sovrum, öppet kök mot vardagsrum och en magisk inglasad balkong. Kök, matsalsdel, balkong och vardagsrum är öppna mot varandra och skapar härliga sällskapsytor med enastående utsiktsvyer.
Centralt men ändå lugnt utan stadens normala trafikbuller, här kan man sova med fönstret på glänt utan störning. En ovanligt trevlig grannsämja kommer också få upplevas, med endast 16 lägenheter i huset är alla måna om såväl relationer som fastighet.
Från den inglasade balkongen njuter man av allt från Gotland-runt-startens seglararmada till havsörnens breda vingar över fjärden. Härifrån syns också bland annat kyrktornen i Gamla Stan, Stadshustornet och även Slottet.
Områdets service byggs ut successivt och en ny trevlig restaurang med fantastisk utsikt ligger alldeles intill på kajkanten. En ny ICA-butik öppnar nästa år endast ca 200 m bort. Allt tänkbart utbud av butiker och service finns i Sickla köpcentrum och Nacka Forum. I närheten finns även förskola och grundskola.

Buss 402 från Kvarnholmen till Slussen eller endast 10 minuters promenad till Saltsjöbanan.
SL-kort gäller även på Sjövägen, båtförbindelsen med året-runt-trafik till city från Finnboda Hamn, som gör det möjligt att båtpendla till Nybroplan. De trevliga båtarna tar dig dit på tjugo minuter. Båten trafikerar Frihamnen-Lidingö-Nacka Strand-Finnboda Hamn-Saltsjöqvarn-Nybroplan.

Bostadens 96,5 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Trevlig och rymlig entré med mörkare klinkergolv (golvvärme) och vitmålade väggar. Gott om förvaring finns i garderob och avhängningsplats för kläder och skor i direkt anslutning till entrén.

Kök
Helt underbart och välplanerat kök med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och balkong. Köket är välutrustat och har gott om förvaring i över- och underskåp med luckor och detaljer i valnöt. Gedigen bänkskiva med nedfälld häll, dubbelho med tillhörande blandare. Stänkskydd i prydligt vitt kakel. Köket är även utrustat med inbyggd varmluftsugn, mikrovågsugn, kyl/frys och diskmaskin dold bakom panel.

Vardagsrum
Bostadens hjärta och knutpunkt till kök och balkong, härligt öppet och luftigt med fantastiska sociala ytor och utsikt. Hela långsidan är täckt med stora fönsterpartier som öser in ljus och skapar en mycket behaglig atmosfär. Vitmålade väggar och ljust ekparkettgolv framhäver ytterligare rummets rymd och plockar fram bostadens bästa sidor. Möbleringen kan göras helt efter tycke här finns gott om utrymme att använda inspirationen. Rummet kan även delas av och skapa ytterligare ett sovrum. I dagsläget finns det plats för matsalsbord, kontorsdel och sällskapsyta med soffor och fåtöljer.

Sovrum
Ljust och harmoniskt sovrum med stort fönster och klädkammare. Rummet har vitmålade väggar och golv belagt med ljus ekparkett. Rummets utformning inbjuder till olika möbleringsalternativ. Här får man plats med bland annat dubbelsäng, nattduksbord, byrå, fåtölj och tv-möbel.

Sovrum II
Likt det första sovrummet är det ljust och behagligt med vitmålade väggar och ekparkett. Disponeras idag som arbetsrum men kan användas som fullstort sovrum.

Badrum
Mellan sovrummen och rakt framifrån entrén hittar ni bostadens badrum. Stort, ljust och helkaklat i vitt med snyggt brytande vägg i turkos nyans. Golvet är belagt med vit klinker.
Stort fönsterparti i anslutning till badkaret inbjuder till avslappnade stunder. Badrummet är i toppskick med golvvärme, vägghängd wc, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, prydlig kommod, badrumsskåp med spegel, infällda spotlights i taket samt ytterligare yta för förvaring.

Gästtoalett
Toalettrum med vita helkaklade väggar och golv. Elegant finish med vägghängd wc, snyggt designat handfat och badrumsskåp. Perfekt avlastning för familjen eller vid festligheter.

Balkong
Från köket når man denna stora inglasade balkong med skjutbana fönster som bjuder på fantastiskt utsikt. Balkongen är belagd med trätrall och kan med lätthet möbleras efter önskemål.

Lägenhet

Antal rum 3,5 rok.
Boarea 96,5 m²
Våning 1 trappor av
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. kv Siclaön 37:65
Byggnadsår 2007
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2012-05-29 00:00
Energi Förbrukning 109 kWh/m² (Atemp) och år
AndelArsAvgift 6,50929
Fastighetsbet. Brf Finnboda Hamnkontor
Övriga byggnader Rymlig, välutrustad tvättstuga (med sjöutsikt) belägen i markplanet Gästlägenhet med trinettkök och badrum finns på bottenvåningen. (Hyra 200:-/dygn) Egen parkeringsplats på kvartersmarken intill huset.(Hyra 400:-/månad) Gemensamt gym finns på markplan (kostnadsfritt) Barnvagns- och cykelförråd på markplan. Varmförrådsrum med rejält hyllsystem tillhörande lägenheten.

HSB brf. Finnboda Hamnkontor består av 1 hus och 16 lägenheter. Ombyggnationen från kontor till bostadsrätter färdigställdes under 2007. Orgnr:769613-5081
Föreningen bildades 2005-12-02 och är ansluten till HSB Stockholm ek för.
Fastigheten innehas med äganderätt, totalt 1474 kvm bostadsyta.
Lägenheterna är fördelade på 4 st. 2 rok och 12 st. 3 rok.

Väsentligt utfört underhåll
Vid ombyggnationen från kontor till bostäder 2007 renoverades hela fastigheten till toppskick.
Stora arbeten som fasad, stammar och el-stigar byttes.

Inget underhåll är planerat de närmaste åren.
Inga avgiftsförändringar planerade.

TV: Digital-TV, grundutbud.
Internet: Bredband och bredbandstelefoni, leverantör Bredbandsbolaget.

Vardagsrum

Balkong

Vardagsrum

Utsikt från vardagsrum

Sovrum

Entré

Entré

Entré

Kök

Kök

Kök öppet mot vardagsrum

Vardagsrum mot kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vy mot sovrum/badrum

Sovrum II

Mot balkong

Balkong

Badrum

Badrum II

Tvättstuga

Tvättstuga

Utsikt

Utsikt

Utsikt

Utsikt

Utsikt

Fasad

Fasad

Planritning

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz