Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

KungsholmenFleminggatan 63, 4tr Balkong mot Gård

2 rok
58 m²
Nu kan vi presentera denna tvårummare med högt gårdsläge och solig balkong från förra sekelskiftet. Luftig och ljus med flera stora fönster. Vitlutade furutiljor på golven och vitmålade väggar. Bara att flytta in, välkomna!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Högst upp i huset med gårdsläge & solig balkong!

Nu kan vi presentera denna tvårummare med högt gårdsläge och solig balkong från förra sekelskiftet. Luftig och ljus med flera stora fönster. Vitlutade furutiljor på golven och vitmålade väggar. Bara att flytta in, välkomna!

Beskrivning

Mitt emellan Kungsholms torg och Fridhemsplan ligger denna byggnad från år 1898, stambytt och i mycket bra kondition. I denna fina fastighet på våning fyra mot innergården förmedlar vi nu en tvårummare med en solig balkong och vacker interiör.

De stora fönstrena, det höga läget tillsammans med den vita interiören gör denna bostaden både ljus och luftig. I vardagsrummet finns det två fönster och så även i sovrummet. Från sovrummet når man dessutom balkongen med kvällssol och plats för bord och stolar. Rummen är lättmöblerade i rektangulär form.

Utöver den förvaring som finns i bostaden hör två externa vindsförråd om 7 respektive 8 kvm på vinden. Lägenheten ligger högst upp och ovanför finns lägenhetens förråd, här kan det finnas möjlighet att bygga etage-våning efter diskussion med föreningen.

Vardagsrum - Det stora fönstet ger ett fantastiskt ljusinsläpp, det är lättmöblerat med både matbord och soffgrupp. Rymlig klädkammare i hörnet. Vitlutade furutiljor på golvet och vitmålade väggar.

Sovrum - Väl tilltaget sovrum med garderobsvägg och gott om plats för en stor dubbelsäng. Utgång till balkongen, vitlutade furugolv och vitmålade väggar.

Balkong - Västervänd balkong med högt läge och sol på eftermiddagen och kvällen. Perfekt för sommarmiddagen med plats för bord och stolar.

Badrum - Helkaklat badrum med schackrutigt mönster och golvvärme. Duschhörna med rundad glasdörr, wc, handfat och handukshängare.

Kök - Stort fönster som släpper in mycket ljus. Integrerad spishäll och ugn, kombinerad kyl/frys, vita skåpsluckor och fläktkåpa i rostfritt.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 58 m²
Våning 4 trappor av 4

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Vårdtornet 10
Byggnadsår 1898
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Kungsholmen
Övrigt Byggnaden är mycket estetiskt vacker från år 1898 och i god kondition. Här följer ett urval av alla förbättringar och renoveringar som gjorts på fastigheten: Stambyte 1992 Stamspolning 2011 Putsning Gårdsfasaden 1998 Målning Gatufasad 2007 Målning Trapphus 2000 Fönsterrenovering 2001 Elstigar 1999

Brf Kungsholmen är en av Kungsholmens äldsta bostadsrättsföreningar. Föreningen bildades redan 1920 och har mycket låg belåning. Man har under årens lopp hela tiden haft en underhållsplan som man följt, och därav är fastigheten i god kondition.

Det finns 22 bostadsrätter i föreningen. Man har totalt 2,87 miljoner i lån, vilket betyder 2281 kr/kvm och en belåningsgrad på 84 %.

70.800 kr avsätts årligen till föreningens undershållsfond.

Balkong

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Hall

Hall

Kök

Kök

Badrum

Innergården

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz