Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

JärvastadenFridensborgsvägen 139

2 rok
68 m²
Toppmodern med balkong i söderläge utan insyn med fria vyer. Välplanerad lägenhet som kan omdisponeras till en 3:a. Expansivt område nära till alla tänkbara bekvämligheter, vatten och grönområden. Säljes på ritning, snabbt tillträde! Ring för diskussion

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Gavel 2:a med balkong mot söder. Möjlig 3:a. Ingen insyn, fritt läge

Toppmodern med balkong i söderläge utan insyn med fria vyer. Välplanerad lägenhet som kan omdisponeras till en 3:a. Expansivt område nära till alla tänkbara bekvämligheter, vatten och grönområden. Säljes på ritning, snabbt tillträde! Ring för diskussion

Beskrivning

Nu ges möjlighet att förvärva en bostadsrätt i detta inspirerande projekt med eftertraktat läge i populära Järvastaden. Här uppförs moderna stilrena hem med närhet till vatten, grönområden och service. Bostaden ligger mycket bra till i fastigheten utan insyn med gavelläge och magnifik utsikt.
Lägenheten som är färdig för inflytt 29:e maj 2017 är en magnifikt planerad två rum och kök om 68 kvm med öppen planlösning och balkong i söderläge. Möjlig 3:a!
Bostadsrätten är skräddarsydd för att möta det moderna levandet, öppna ytor med ljus, rymd och det sociala som förtecken. Lägenheten erbjuder väl avvägda rum i en häftig planlösning med stort vardagsrum halvöppet mot kök - utgång till stor balkong, rymligt sovrum samt ett toppmodernt badrum. Exklusivt boende med alla tänkbara bekvämligheter både i och utanför bostadsrätten.
Detta är ett hem att trivas i med härliga omgivningar, naturreservat, Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Endast 10 minuter från city växer en helt ny stadsdel fram. Järvastaden är Stockholms största satsning på många år. Järvastaden formas till en gemytlig småstad där inget kvarter blir det andra likt.
Smidiga kommunikationer via Ulriksdals pendeltågsstation som tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter. Pendeltåget kompletteras med fyra busslinjer som går i området.
Är du på shoppinghumör når du både Kista, Mall of Scandinavia samt Solna Centrum på ca 10 minuter. Utmärkta cykelvägar finns även hela vägen in till city.
Närhet till både skolor barnomsorg och all tänkbar service.

Bostadens 68 m2 disponeras enligt följande:

Entré
Välkomnande och rymlig hall med för bostaden genomgående ekparkett (3-stav mattlackad) och vitmålade väggar. Avhängningsplats för ytterkläder intill entrén samt ytterligare förvaring i garderob, linneskåp samt städskåp.

Klädkammare
Rymlig klädkammare i anslutning till entrén. Elfa inredning.

Kök
Toppmodernt kök från Marbodal med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en naturlig samlingsplats. Ljust och behagligt med stora fönsterpartier i två väderstreck. Köket är inrett med vita luckor (Aspekt kritvit), bänkskiva (Zeus antracit) samt stänkskydd i vitt kakel (rak sättning). Köket är utrustat med vitvaror från Siemens; kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin samt mikrovågsugn. Vitmålade väggar och parkettgolv. Matplats för 5-6 personer.

Vardagsrum
Spatiöst och ljust vardagsrum i gavelläge som skapar en härlig social yta. Utgång till stor balkong mot söder. Stilrena ytskikt med vitmålade väggar och parkettgolv. Rummets utformning möjliggör flertalet möbleringsalternativ.

Sovrum
Härligt rogivande sovrum med ekparkett och vitmålade väggar. I rummet finns det plats för bland dubbelsäng och övrigt möblemang.

Badrum
Centralt i bostaden i anslutning till hallen finner vi bostadens prydliga badrum. Helkaklade väggar i vitt (blank) och mörkt (antracit) klinker på golv. Inredd med duschhörna, wc, handfat med kommod samt spegel och tvättmaskin/luftkondenstumlare.

Balkong
I direkt anslutning till vardagsrummet finner vi bostadens stora balkong om ca 12 m2 som behagligt är vänd mot öppna vyer, perfekt solläge i sydväst.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 68 m²
Våning 1 trappor av 4
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Brf Blåbärsskogen
Byggnadsår 2016/2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0,6764
Fastighetsbet. Brf Blåbärsskogen
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen Trivsam gård med pergola, lekplats och gårdshus. Rum för styrelsemöten och övernattning. Cykelrum/Barnvagnsrum# -Städrum. Parkering 104 garageplatser, varav 3 mc-platser och 5 stycken med elbilsuttag. Även 26 stycken öppna parkeringsplatser. Förråd Till lägenheten hör ett källarförråd.

Bostadsrättsföreningen Blåbärsskogen består av ett arkitektritat, u-format kvarter. Beläget på ett av Järvastadens mest eftertraktade adresser.

Byggnadsprojektet genomförs som totalentreprenad av JM AB

Föreningens sträcker soig från Fridensborgvägen 125-139 och kommer består av två bostadshus i 5-6 våningar samt källare med garage. Föreningen kommer upplåter sammanlagt 130 lägenheter i storleken ett till sex rum där samtliga har balkong eller uteplats.

TV/Internet
Avtal mellan din bostadsrättsförening och Telia om installation av bredband. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med Triple Play som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning.
Internetanslutning med en hastighet på 100/100 Mbit per sekund.

Fasad

Bästa läget

Fasad

Översikt

Fasad

Gård

Slutfas i byggnation

Område

Planritning

Alternativ Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz