Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

KungsholmenFridhemsgatan 2

2,5 rok
83 m²
- Unik sekelskifteslägenhet - Stora ytor/rum - Varsamt renoverad - Exklusivt kök - Vackra trägolv - Egen uteplats - Vackert hus - Trädgård - Nära till allt - Norr Mälarstrand - Rålambshovsparken - Fridhemsplan -

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Naturnära sekelskiftesvåning med uteplats! Får inte missas!

- Unik sekelskifteslägenhet - Stora ytor/rum - Varsamt renoverad - Exklusivt kök - Vackra trägolv - Egen uteplats - Vackert hus - Trädgård - Nära till allt - Norr Mälarstrand - Rålambshovsparken - Fridhemsplan -

Beskrivning

Välkommen till en unik sekelskifteslägenhet i ett av Kungsholmens vackraste hus med egen uteplats mot lugn gård. I en vacker fastighet anno 1926 hittar ni en fantastisk bostad med villakänsla som bjuder på bland annat trivsam takhöjd, stora luftiga rum med generösa ytor och bibehållna sekelskiftesdetaljer. Från köket når man en uteplats mot föreningens lugna innergård. Denna genomgående lägenhets öppna luftiga ytor tillsammans med exklusivt kök från Kvänum, stort mysigt sovrum och altanen gör detta till en bostad i absolut toppklass. Lägenheten har varsamt renoverats där man har lagt stor vikt vid att behålla lägenhetens karismatiska ursprung från sekelskiftet.

Med ett eftertraktat och exklusivt läget vid Norr Mälarstrand och med Riddarfjärden utanför dörren är det nära till den vackra strandpromenaden. Den följer längs med hela Kungsholmen och några av Stockholms populäraste sommarrestauranger. Rålambshovsparken och Pontonjärparken ligger ett stenkast bort och i området finns både bad och båtplatser. Det är nära till kommunikationsknuten Fridhemsplan med både grön och blå T-bana och en mängd olika busslinjer samt tillgång till all tänkbar service.

Fastigheten är omtalad för sitt unika utseende med vackert vildvin som täcker fastighetens framsida. På framsidan finns en privat och lummig gård med gräsmatta och sittmöbler.

Entré
Rymlig hall varifrån de flesta rummen nås med gott om plats för förvaring. Original furugolv, vitmålade väggar samt fondtapet. Avhängningsplats för kläder och skor. Ett vackert serveringsskåp helt i original ger ett smakprov på alla originaldetaljer som denna lägenhet innehåller.

Kök
Exklusivt kök från Kvänum med vit skåpsinredning och gott om arbetsytor. Extra djup bänkskiva i svart granit med nedfälld gasspis och ho samt exklusiv blandare. Inbyggd varmluftsugn samt spisfläkt. Köket är även utrustat med diskmaskin kyl och frys. Serveringsskåp och rymligt skafferi med smart förvaring. Köket är ljust och behagligt, härifrån når man utgången till altanen. Matplats för upp till 6 personer.

Matrum
I anslutning till vardagsrummet finns bostadens matrum. Gott om plats för stora som små sällskap. Vitmålade väggar, fondtapet och parkettgolv. Matrummet kan till exempel även disponeras som kontorsplats eller sovalkov.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med vitmålade väggar, fondtapet och parkettgolv. Gott om plats för möblemang då flertalet alternativ ges tack vare rummets utformning.

Sovrum
Stort och ljust sovrum med original furugolv och vitmålade väggar. Plats för bland annat dubbelsäng, förvaring, fåtölj, Tv-möbel, nattduksbord och kontorsplats.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum i vitt med gott om ytor och förvaring. Utrustat med badkar, badrumsskåp med spegel, handdukstork, wc, kommod och tvättmaskin.

Altan
Egen altan med utgång från köket. Underbar plats där många trevliga stunder utlovas med möjlighet

Lägenhet

Antal rum 2,5 rok.
Boarea 83 m²

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Vapensmeden 6
Byggnadsår 1926
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster Energiglas
EnergiDekl Utfärdat 2008-04-16 00:00
Energi Förbrukning 122 kWh/m² (Atemp) och år
AndelArsAvgift 2,49462
Fastighetsbet. Brf Vapensmeden 6
Övriga byggnader Genmensamhets anläggningar: I källaren finns tvättstuga, bastu/dusch med minigym och förråd. Parkering Garage som ägs av föreningen med plats för 11 bilar. Intern kö råder. Pris mellan 1700 - 2000 :- Annars boendeparkering i området och ansökes via Gatu- och Fastighetskontoret. Parkeringskort kostar 800 kr/månad alternativt 60 kr/dygn Föreningslokal finns att låna kostnadsfritt.

Förening och byggnad:
Vapensmeden 6 är en bostadsrättsförening i Stockholm kommun med organisationsnummer716403-3941.
Fastigheten är en hörnfastighet med ingång från Norr Mälarstrand 90 och Fridhemsgatan 2-4. Byggnadsåret är 1926.

I föreningen finns 41 lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätter. Garage finns i huset.

Väsentligt genomförda renoveringar
1987 - Nytt yttertak byttes i samband med vindsinredning .
2001-2002 - Elstigar är utbytta
2004-2005 - Va-stammar är utbytta
2013 - Renovering av fönster

Kommande renoveringar
2015 - Åtgärda bjälklag

Avgifter
Inga planerade avgiftsförändringar

Godtar ej juridisk person som ägare.
Folkbokförd på adressen är krav.

Kabel-TV, telefonabonnemang samt 100 mbit bredband ingår i avgiften.

http://www.vapensmeden6.se/

Uteplats

Kök

Vardagsrum

Sovrum

Framsida

Hall

Entré mot kök

Kök

Kök

Gasspis

Förvaring

Sovrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Matrum

Walk in closet

Altan

Badrum

Fasad

Trapphus

Planritning

Alternativ Planlösning 1

Alternativ planlösning 2

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz