Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

FredhällFrödingsvägen 2, 2tr

2 rok
42 m²
Ljus & charmig tvårummare vid Fredhällsparken

Vitmålat furugolv - Smakfullt renoverad - Karaktäristisk - Optimal planlösning - Parkutsikt - Nära Tunnelbana - Restauranger - Närservice - Klippbad - Hornsbergs strand
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Ljus & charmig tvårummare vid Fredhällsparken

Ljus & charmig tvårummare vid Fredhällsparken

Vitmålat furugolv - Smakfullt renoverad - Karaktäristisk - Optimal planlösning - Parkutsikt - Nära Tunnelbana - Restauranger - Närservice - Klippbad - Hornsbergs strand

Beskrivning

Välkommen till denna smakfullt inredda tvårummare vid Fredhällsparken. Unik bostad med mycket charmiga detaljer såsom bjälken mellan kök/vardagsrum och takmönstret i badrummet. Lätt att möblera med TV-hörna, matbord och arbetsplats.

Tre stora tidstypiska fönster skänker mycket ljus till de sociala delarna av lägenheten. På golvet ligger ett vitmålat furugolv, väggarna är vitmålade och i TV-hörnan klär en diskret mönstrad fondtapet väggen.

Det finns gott om förvaring dels i hallen med en djup garderobsvägg, utanför köket finns ytterligare en bred garderobsvägg i fullhöjd samt i sovrummet nedanför taket. Utöver den goda förvaringen i bostaden ingår ett vindsförråd i månadsavgiften.

Belägen nära, Tunnelbana ( Kristineberg ), apotek, systembolag, stormarknad, grönområden och vatten.

Föreningen är mycket välskött med de stora renoveringarna bakom sig och avgifterna ligger på en bra nivå utan några planer på att förändras.

Vardagsrum
Mycket ljusinsläpp från de tre fönstrena, lätt att möblera och ljusa ytskikt. Mysig serveringslucka mellan matplatsen och köket.

Sovrum
Platsbyggda hyllor, furugolv och plats för 160-säng.

Kök
Charmigt kök a lá Francaise med öppna hyllplan, serveringslucka till vardagsrum och bevarat serveringsskåp. Utrustat med inbyggd kyl/frys, diskmaskin, tvättmaskin, gasspis och inbyggd ugn.

Badrum
Mycket smakfullt badrum med badkar, vägghängd vattenklosett, handdukstork och ett rejält handfat. Lägg märke till mönstret i taket.

Hall
Även i hallen är taket lite speciellt med en bred stuckatur. Djup garderobsvägg för klädförvaring.

Område, kommunikationer, service
Mycket bra kommunikationer i området. T-bana Kristineberg tar dig till Fridhemsplan på 3-4 minuter. Genom Fredhäll går innerstadsbussarna 49 och 62 och från Marieberg kan man lätt ta sig med buss 1 och 4 till de olika stadsdelarna.

Parkeringen i området är avgiftsbelagd vardagar mellan 9-17, övrig tid avgiftsfri. För mantalskriven i området kan tillstånd för boendeparkering ansökas om hos Gatu- och Fastighetskontoret på Stockholm Stads hemsida eller via tfn 08-50827200. Kostnaden för detta är 800kr/mån eller 60kr/dag.

Fredhäll tillhör stadsdelen Kungsholmen och ligger intill Marieberg. Området fick sitt namn efter gården Fredhäll som uppfördes i början av 1800-talet, men revs runt 1920. Fredhäll planerades och byggdes på 1930-talet med visionen att bygga hem i samklang med naturen och präglas av en stilren och tidig funkisarkitektur.

Fredhäll bjuder på lugna kvarter och mycket grönska! Här finns omtyckta promenad- och joggingstråk utmed vattnet, Fredhällsbadet och mysiga klippor. Fredhällsparken med sin populära plaskdamm är en välbesökt plats på sommaren. För de båtintresserade finns både segelsbåts- och motorbåtsklubbar i närområdet. Vid Kristinebergs IP kan man också hitta tennisbana och fotbollsplan.

På promenadavstånd finns i Marieberg en utmärkt matbutik med delikatessavdelning, banker, Systembolag och apotek. Mindre närbutiker finns både i området och i Kristineberg. Nya Lindhagensgallerian med sin stora ICA MAXI, systembolag, apotek och annan service finns även den inom promenadavstånd.

Under vår och sommar kan man njuta av den vackra Mälarutsikten från uteserveringen på restaurang Solstugan. Det finns även ett flertal övriga cafeér och restauranger i kvarteren. Bageriet, etablerat på 1930 talet, är ett härligt café som inbjuder till härliga stunder.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 42 m²
Våning 2 trappor av 5

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. kv Balen 3
Byggnadsår 1932
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-11-27 00:00
AndelArsAvgift 3,2357
Fastighetsbet. Brf Balen 3

Brf Balen 3. Föreningen förvärvade fastigheten 1995 och består av 31 st. lägenheter varav 2 är hyresrätter. Föreningen har även 2 lokaler som hyrs ut och ger intäkter till föreningen. Föreningen är äkta.

Utförda renoveringar:
1998 Renovering av köksstammar
2003 Renovering av badrumsstammar
2008 Renovering av elstammar
2013 Asfaltering och upprustning av innergården med ny belysning
2013 Belysning i trapphus, tänds automatiskt

EKONOMI:
I dagsläget så har föreningen inte beslutat om någon avgiftsförändring.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Det finns tvättstuga i källaren (bokas genom informationstavlan i trapphuset eller app i smart phone), torkrum, cykelrum, cykelställ & fin nygjord innergård.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.


TV/INTERNET:
Kabel-TV via Tele2Vision.
Bredband via Ownit, 100 Mbit/s (ingår i avgiften).

Övrigt:
Juridisk person godkänns EJ.

Läs mer på föreningens hemsida; www.balen3.se, kontakt info@balen3.se

Vardagsrum med lucka från kök

Vardagsrum mot kök

Vardagsrum mot sovrum och hall

Vardagsrum mot sovrum

TV-hörna

Matplats

Kök

Trevligt med öppna hyllplan

Kök

Hall

Mycket fint badrum

Badrum

Sovrum med plats för 160-säng

Stuckatur i hall

Frödingsvägen 2

Planritning

Fredhällsparken på sommaren

Fredhällsparken

Tennisbana

Utsikt vid Fredhällsklipporna

Vattnet vid Hornsbergs Strand

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz