Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

FredhällFrödingsvägen 3, balkong!

2 rok
40,5 m²
Med närhet till Fredhällsparken, klipporna, tunnelbanan, restauranger och närbutik presenterars nu denna 2-rummare med balkong och perfekt planlösning. Lättmöblerat och i mycket gott skick på bästa adress. Missa inte den här!

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Balkong, bra skick och perfekt planlösning i populära Fredhäll!

Med närhet till Fredhällsparken, klipporna, tunnelbanan, restauranger och närbutik presenterars nu denna 2-rummare med balkong och perfekt planlösning. Lättmöblerat och i mycket gott skick på bästa adress. Missa inte den här!

Beskrivning

Vackert 30-tal när det är som bäst, med en tilltagen takhöjd och raka linjer. Lätt att möblera och en väl avvägd planlösning i en blandning mellan det bästa från 20-talet och de senare funkislägenheterna.

Vardagsrummet är fyrkantigt och på så sätt mycket lätt att möblera på flera olika sätt. Det finns ett stort fönsterparti som ger ett stort ljusinsläpp. Väggarna är nymålade i vit kulör och på golvet ligger ett 14 mm parkettgolv som går att slipa så att det blir som nytt.

Sovrummet har en bra storlek med plats för säng garderober och sängmöbler. Utgång till den soliga balkongen i väst.

Köket är modernt renoverat med klinkergolv, blanka vita luckor, och bänkskiva i valnöt. Mycket skåpsförvaring och utrustat med kombinerad kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggd gasspis, fläktkåpa och plats för microvågsugn.

Badrummet är helkaklat och stambytt med handukstork, handfat, wc och duschhörna.

I hallen finns det två stora garderober för förvaring och på golvet ligger samma fina klinkergolv som leder in i köket. Väggarna är vitmålade och likaså taket.

Ytterligare förvaring finns i det externa förrådet som ingår i avgiften.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 40,5 m²
Våning 1 trappor av 4

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Purpur 1
Byggnadsår 1931
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2008-12-29 00:00
Energi Förbrukning 160 kWh/m² (Atemp) och år
AndelArsAvgift 0,12893
Fastighetsbet. Brf Fredhäll
Övrigt Föreningens fastigheter omfattar Briljantsmycket 3 och 4, Skogslandet 1, 2 och 3, samt Purpur 1 och 2. Fastigheterna får anses vara välunderhållna och följer en underhållsplan. Under åren 1990-92 byttes samtliga stammar till badrum i föreningen ut. Samtidigt renoverades alla badrum i föreningen. En stor majoritet av stammarna har under 2010 högtryckspolats. Alla elledningar (stigarledningar) byttes ut 1990-92 med nya dragningar fram till lägenhet. Åtta tvättstugor samt föreningslokalen Victoria gjordes i ordning samtidigt med stambytet. Köksstammar byttes under 1960-talets och relinas för närvarande. Samtliga stammar planeras vara klara senast 2013. Under år 1997 renoverades fasaderna på föreningens sju fastigheter (fem huslängor). Parallellt med fasadrenoveringen renoverades samtliga balkonger i föreningen. Samtliga fönster målas om efter underhållsplan. Senast 2012 har samtliga lägenheters fönster målats om. Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) utfördes 2011 och arbetet med att åtgärda ev brister kommer att göras 2011/2012. Under 2012 ska man fortsätta att måla om fönster, byta ut gamla avloppsrör och reliningen av köksstammarna. Portar byts ut successivt med fyra - fem portar per år. Alla 27 portar beräknas vara utbytta 2013-2014. Renoveringar i lägenheten får utföras om de görs på ett fackmannamässigt sätt. För ombyggnader krävs styrelsens godkännande och för ombyggnationer som berör bärande konstruktioner, el, vatten, och ventilation eller lägenhetens disposition krävs styrelsens godkännande och i många fall även bygglov. Under åren 1990-92 byttes samtliga stammar till badrum i föreningen ut. Samtidigt renoverades alla badrum i föreningen. En stor majoritet av stammarna har under 2010 högtryckspolats. Alla elledningar (stigarledningar) byttes ut 1990-92 med nya dragningar fram till lägenhet. Åtta tvättstugor samt föreningslokalen Victoria gjordes i ordning samtidigt med stambytet. Köksstammar byttes under 1960-talets och relinas för närvarande. Samtliga stammar planeras vara klara senast 2013. Under år 1997 renoverades fasaderna på föreningens sju fastigheter (fem huslängor). Parallellt med fasadrenoveringen renoverades samtliga balkonger i föreningen. Samtliga fönster målas om efter underhållsplan. Senast 2012 har samtliga lägenheters fönster målats om. Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) utfördes 2011 och arbetet med att åtgärda ev brister kommer att göras 2011/2012. Under 2012 ska man fortsätta att måla om fönster, byta ut gamla avloppsrör och reliningen av köksstammarna. Portar byts ut successivt med fyra - fem portar per år. Alla 27 portar beräknas vara utbytta 2013-2014. Renoveringar i lägenheten får utföras om de görs på ett fackmannamässigt sätt. För ombyggnader krävs styrelsens godkännande och för ombyggnationer som berör bärande konstruktioner, el, vatten, och ventilation eller lägenhetens disposition krävs styrelsens godkännande och i många fall även bygglov.
Övriga byggnader Härligt läge med gröna omgivningar och närhet till vatten och badklippor. Bad och solmöjligheter på Fredhälls klippor samt Fredhällsbadet med bastu och vinterbad. Närhet till småbåtshamn. Attraktivt belägen i populära Fredhäll på Kungsholmens västligaste del vilket medför en nära sjökontakt. Här erbjuds mysiga klippor för bad och varma sommarkvällar. I närheten finns även flera populära parker såsom Kristinebergsparken, Fredhällsparken och Rålambshovsparken. I närhet finns det anrika Bageriet 1935 och den populära restaurangen Solstugan som är belägen på klipporna med utsikt över Mälaren. Kvartersrestauranger, matvaruaffärer, systembolag, apotek, banker, gym mm finns i närområdet. Ett par minuter från bostaden finns t-bana Thorildsplan som tar dig till Fridhemsplan på ca 2-3 minuter. Precis utanför porten går innerstadsbussarna 49 och 62 samt blåbuss 1 går 3 min promenad från porten. Närhet till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med tillgång till all tänkbar service i form av post, banker, apotek, systembolag, mataffärer, butiker mm. Det är endast 10-15 minuters gångavstånd eller en t-banestation till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian.

HSB:s brf Fredhäll är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med 789 lägenheter och nära 60 lokaler. Föreningen bildades 1931 och har under de senaste tjugo åren genomfört de flesta stora renoveringarna.

Renoveringar
2016 Renovering tak, fasad samt fönster
2013 Relining av köksstammar.
2013 Byte av entrédörrar till trapphusen.
2012 Målning av fönster.
2010 Högtrycksspolning av badrumsstammar.
2007 Trapphuset målas om, sopsug installeras.
2006 Byta av uppvärmningssystem till fjärrvärme.
2002 Renovering av tvättstugor.
1999 Fönster
1997 Balkonger och fasader.
1992 Stambyte av badrum och elstigar.
1990 Takrenovering.


För en komplett lista på renoveringar gjorda i föreningen se gärna föreningens hemsida brffredhall.se


Gemensamhetsnläggningar
Inom föreningen finns flertalet gemensamhetsanläggningar.
Tvättstuga
Föreningslokal som går att hyra för 200kr för ett dygn.
1st övernattningslägenheter som är möblerade med sängplats för upp till 4 personer går att hyra för 400kr per dygn.
Fotolabb, snickarbod, källsorteringsstation m.m.

Bredband: Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit om bredband. Kostnaden är inkluderad i avgiften. För frågor och aktivering hänvisar vi till Ownits kundservice 08-525 07 300. Saknar du fiberkonverterare kan du kontakta Ownit för installation. Kostnaden står du för själv. Även router ligger på varje bostadsrättsinnehavare att införskaffa.

TV: Com Hems basutbud (analogt) ingår samt det digitalt okodade startutbudet om 9 st kanaler. För frågor kring TV hänvisar vi till Com Hems kundservice på 90 222.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Föreningens hemsida: http://brffredhall.se/

Lättmöblerat och ljust vardagsrum

Vardagsrum mot sovrum

Vardagsrum

Sovrum

Sovrum och balkong längst in vid dörren

Utsikt ner mot parken från balkongen

Balkong med plats för bord och stolar

Toppenkök med gasspis och elugn

Bra planerat kök

Entréhall med garderober

Stambytt badrum

Innergården

Frödingsvägen

Vatten & grönska nära lägenheten

Vattnet vid Mälaren & båthamn i Fredhäll

Fredhällsparken med vatten & grönska

Fredhällsparken utanför porten

Tennisbana i Fredhällsparken

Planskiss

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz