Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Täby CentrumGrindtorps Skolgränd 26, Vån 6

2 rok
55 m²
Här erbjuds en yteffektiv och optimalt planerad bostadsrätt invid attraktiva och expanderande Täby centrum. En prydligt uppförd bostad belägen högt upp i huset med balkong i fritt läge om 5 kvm, rymliga rum, underbart ljusinsläpp, kök i öppen planlösning, modernt badrum samt ypperliga förvaringsmöjligheter. Välkomna!

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Nyproducerad två rum och kök om 55 kvm med balkong, högt upp

Här erbjuds en yteffektiv och optimalt planerad bostadsrätt invid attraktiva och expanderande Täby centrum. En prydligt uppförd bostad belägen högt upp i huset med balkong i fritt läge om 5 kvm, rymliga rum, underbart ljusinsläpp, kök i öppen planlösning, modernt badrum samt ypperliga förvaringsmöjligheter. Välkomna!

Beskrivning

Invid Täby Centrum växer detta attraktiva område fram. Bostäder byggda med eftertanke i modern arkitektur, med hög byggkvalitet och det sociala som förtecken. Bostaden som är belägen högt upp i huset har en optimal och yteffektiv planlösning samt gott om förvaringsmöjligheter. Den öppna ytan mellan kök och vardagsrum ökar känslan av rymd och skapar en härlig social plats att umgås på. Stora fönsterpartier samt utgång till balkong ger ett härligt ljusinsläpp. Utöver detta erbjuder lägenheten ett rymligt och lättmöblerat sovrum, klädkammare i anslutning till entré, modernt badrum med tvättmöjligheter samt en underbar balkong högst upp i fritt läge om 5 kvadratmeter. Kan med enkla medel omdisponeras till 3 rum och kök. Helt enkelt en bostad som har allt man kan önska i ett expansivt område.

I Täby Centrum, en av Sveriges största köpcentrumanläggningar med 260 butiker finns all tänkbar service, restauranger, caféer och biograf. Kommunikationerna är utmärkta. Runt hörnan har du täby centrums busstorg och med Roslagsbanan tar du dig till Stockholms city på ca 20 minuter. För dig med bil är det inte långt till E18.


Bostadens 55 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Ljus och välkomnande hall som leder centralt in i lägenheten. Här finns gott om plats för avhängning samt förvaring i stor klädkammare med Elfa-inredning. Väggarna är vita och golvet av svart skiffer.

Kök
Ljust och luftigt kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns gott om förvaring i vita över- och underskåp samt plats för större matsalsmöblemang. Utrustat med, vitt kakel, svart bänkskiva i laminat med underlimmad ho, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, kyl/frys i rostfritt, spiskåpa, samt integrerad diskmaskin. Vita väggar och golv av ekparkett.

Vardagsrum
Härligt vardagsrum med otroligt ljusinsläpp från flertalet fönster samt utgång till balkong. Här finns gott om plats för soffgrupp samt ytterligare möblemang. Väggarna är vita och golvet av ekparkett.

Sovrum
Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Förvaring sker i skjutdörrsgarderob med inredningssystem från Elfa. Vita väggar samt golv av ekparkett.

Badrum
stilrent och modernt badrum med vitt högblankt kakel samt klinker i grå ton. Utrustat med kommod, spegel med belysning, wc, dusch med glasväggar, handdukstork, kombimaskin med arbetsbänk och väggskåp samt infällda spotlights i tak.

Balkong
Underbar balkong om 5 kvadratmeter i fritt öst-läge högst upp i huset där du kan njuta av morgon- och förmiddagssol. Balkongens djup gör den lättmöblerad och det finns gott om utrymme för möblemang och växtlighet.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 55 m²
Våning 6 trappor av 7
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Orion
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen Cykelförråd Källarförråd ingår Övernattningslägenhet för medlemmar och bekanta Parkering Garageplatser, 94 st uthyres för 1 050 kr/mån. Mc-platser 3 st, 300 kr/mån

Brf Orion består av totalt 123 bostadsrätter. Utöver dessa finns även övernattningsrum och styrelserum, dessa belägna på entréplanet. Föreningen har en härlig innergård rik på växtlighet samt lekplatser med sandlådor och gungor.

Internet/TV
I månadsavgiften ingår TV, IP-telefoni samt bedband via Telia Triple Play. Varmvayyenförbrukning debiteras separat.

Garage
Föreningen har gagargeplatser belägna under huset samt 3 stycken mc-parkeringar för 1000 respeltive 300 kr i månaden. Garaget nås smidigt via hiss från bostadsplanet.

Gemensamhetsanläggningar
Cykelförråd, barnvagnsrum samt förråd som är anpassat efter lägenhetens storlek.

Stor balkong högst upp

Vardagsrum mot kök

Sovrum

Sovrum mot allrum

Utsikt

Balkong

Vardagsrum

Kök

Kök

Badrum

Badrum

Klädkammare

Entré

Fasad

Fastigheten

Täby Centrum precis intill

Planritning

Provmöblerad 3D-ritning

Alternativ planlösning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz