Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

BarkarbystadenGripengatan 16 5tr

2 rok
52 m²
Högst upp i huset med balkong i fritt söderläge med många soltimmar! Exklusiv och påkostad lägenhet med genomgående stilrena materialval och praktiska lösningar. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp, optimal planlösning med sociala ytor. Varmt välkommen på visning!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Nyproducerad tvårummare om 52 kvm högst upp med balkong!

Högst upp i huset med balkong i fritt söderläge med många soltimmar! Exklusiv och påkostad lägenhet med genomgående stilrena materialval och praktiska lösningar. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp, optimal planlösning med sociala ytor. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Varmt välkommen till denna exklusiva lägenhet om 52 kvadratmeter i populära Barkarbystaden. En bostad uppförd med stilrena linjer och praktiska lösningar. Här har man lyckats skapa ett flexibelt hem genom att kombinera modernitet och hög finish samt materialval som skapar den där värmen man eftersöker. Köket från HTH i öppen planlösning mot vardagsrum skapar en härlig social yta, Stora fönsterpartier ger ett rikligt ljusinsläpp, rymligt badrum med kombinerad tvättstuga, goda förvaringsmöjligheter, sovrum rofyllt beläget mot innergården samt en underbar balkong i fritt sydläge.
Läget är optimalt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer vid Barkarby Handelsplats. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på endast 15 minuter och direktbussar går till Kista och Sollentuna. Ett framtida projekt planeras även med tunnelbana och Mälarbana med stationer i Barkarby.

Bostadens 52 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Ljus och rymlig hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i garderober. Redan här möts ni av lägenhetens höga standard, väggarna är vitmålade och golvet prydligt vitlaserad en-stavs parkett i ek från Kährs. Utrustad med säkerhetsdörr från Daloc.

Vardagsrum
Spatiöst rum i öppen planlösning mot kök. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp som ytterligare förhöjer känslan av välbefinnande. Här finns plats för både soffgruppsmöblemang och matplats. Härifrån når du även den stora balkongen. Väggarna är vitmålade och golvet av samma vitlaserade en-stav från Kährs.

Kök
Exklusivt kök från HTH, ett kök med alla tänkbara finesser man kan önska. Väl tilltagna arbetsytor med bänkskiva i marmorkomposit, gott om förvaring i vita över och underskåp, praktisk diskho med matavfallskvarn och rikligt med uttag för köksmaskiner. Den maskinella utrustningen är från Siemens och här finns; inbyggnadsugn, integrerad köksfläkt, inbyggnad-mikro, infällda spotlights ovan bänk, diskmaskin samt kyl och frys integrerat med samma luckor som övriga köksskåp.

Sovrum
Rofyllt sovrum beläget mot innergården med ett stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp och ökar känslan av rymd. Här finns plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Rummet har vitmålade väggar och vitlaserad en-stavs parkett från Kährs.

Badrum
Ett stilrent och praktiskt badrum med moderna och exklusiva materialval. Helkaklade väggar och golvklinker i moderna toner från etablerade Limestone. Badrummet är vidare utrustat med dusch-hörna med glasvägg från Ifö, kommod från IDO, spegel med belysning, golvvärme, infällda spotlights i tak samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens, ovan dessa finns en arbetsbänk samt förvaringsskåp från HTH.

Balkong
Näst högst upp i huset ligger denna underbara balkong i fritt läge med en fantastisk vy över innergården och gott om utrymme för möblemang. Balkongen är belägen i västläge vilket innebär mycket sol efter jobbet och många trevliga stunder utlovas.

Förråd
Praktiskt och rymligt förråd i lägenheten.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 52 m²
Våning 5 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Barkaby 2:36
Byggnadsår 2015/2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0,648
Fastighetsbet. Brf Friflygaren

Brf Friflygaren är en äkta bostadsrättsförening och består av 125 bostadslägenheter samt två hyresrättslokaler.


Gemensamma utrymmen:
Städ-, cykel-, barnvagnsförråd

Renoveringar:
Inga planerade renoveringar då fastigheten är från 2016.

Parkering:
Föreningen har 76 garageplatser som hyrs ut mot en avgift på ca 900kr/mån. Det är för tillfället kö till dessa platser.

TV och Internet:
Kabel-TV basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband från Bredbandsbolaget. Triple-play uttag i samtliga rum.

Varmvatten faktureras enligt mätning.

Balkong

Vardagsrum mot kök

Badrum

Vardagsrum

Sovrum

Kök

Kök

Vardagsrum

Sovrum

Badrum

Badrum

Förråd

Balkong

Vy från balkong

Innergård

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz