Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Gripengatan 16

2 rok
52 m²
Fantastisk och påkostad lägenhet med genomgående fina lösningar och exklusiva materialval. Lägenheten har en optimal planlösning, fint ljusinsläpp, sociala ytor i kombination med praktikalitet samt en stor härlig balkong i fritt läge
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT
Inga dokument tillgänliga

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Fantastisk och påkostad lägenhet med genomgående fina lösningar och exklusiva materialval. Lägenheten har en optimal planlösning, fint ljusinsläpp, sociala ytor i kombination med praktikalitet samt en stor härlig balkong i fritt läge

Beskrivning

Välkommen till en exklusiv två rum och kök i Barkarbystaden. Denna bostad är uppförd med finess och mycket eftertänksamhet, en bostad som är otroligt trivsam och praktisk. Lägenheten är toppmodern men fångar även värmen som gör att det blir ett hem. Genomgående kvalitativa materialval och hög finish präglar denna lägenhet. Stilrent kök med bänkskiva av marmorkomposit i öppen planlösning mot vardagsrum. Stort härligt badrum med kombinerad tvättstuga, gott om förvaringsmöjligheter, sovrum beläget mot innergård och en fantastisk balkong. Denna bostad måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning.

Läget är optimalt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på endast 15 minuter. Ett framtida projekt planeras även med tunnelbana och Mälarbana med stationer i Barkarby.Bostadens 52 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hall
Ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i garderob. Vitlaserat parkettgolv och väggar målade i vitt, vilket är genomgående i lägenheten.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Stora fönsterpartier ger gott om ljusinsläpp och rummet erbjuder flertalet möbleringsalternativ. Härifrån når du även den härliga balkongen.

Kök
Stilrent kök med exklusiva materialval. Utrustat med vita köksluckor, bänkskiva av marmorkomposit, kakel ovan bänk, kyl, frys, micro, ugn, spis och diskmaskin.

Sovrum
Härligt sovrum med stort fönsterparti beläget mot innergården. Lättmöblerat och plats för bland annat en dubbelsäng.

Badrum
Stort och stilrent badrum som har allt man kan önska. Utrustat med klinker och kakel i grå ton, kommod, duschhöna med glasvägg, spegel med belysning, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, arbetsbänk samt gott om förvaring i skåp.

Förråd
Praktiskt och rymligt förråd i lägenheten.

Balkong
Stor balkong i fritt läge med utsikt över innergården. Här finns gott om plats för utemöbler och många härliga stunder utlovas.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 52 m²

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Barkaby 2:36
Byggnadsår 2015/2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Friflygaren

Brf Friflygaren är en äkta bostadsrättsförening och består av 125 bostadslägenheter samt två hyresrättslokaler.


Gemensamma utrymmen:
Städ-, cykel-, barnvagnsförråd

Renoveringar:
Inga planerade renoveringar då fastigheten är från 2016.

Parkering:
Föreningen har 76 garageplatser som hyrs ut mot en avgift på ca 900kr/mån. Det är för tillfället kö till dessa platser.

TV och Internet:
Kabel-TV basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband från Bredbandsbolaget. Triple-play uttag i samtliga rum.

Varmvatten faktureras enligt mätning.

446695CD3C644C4B886AD79675E5D4DA

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz