Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

EnskedeGrycksbovägen 46

7 rok
168 m²
Välkommen till denna fräscha & välplanerade familjevilla om 168 + 47 kvm i Stureby/Enskede med närhet till det mesta. Här finns allt du kan önska såsom 4-5 sovrum, Stort kök och generöst vardagsrum med öppen spis. Härlig altan och lummig tomt med fruktträd. Sol från lunch till sen kväll. Välkommen på visning!

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

Jens Eriksen

Försäljningschef

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Stureby, Gigantisk terrass,Öppna spisar, 4 sovrum, Balkong

Välkommen till denna fräscha & välplanerade familjevilla om 168 + 47 kvm i Stureby/Enskede med närhet till det mesta. Här finns allt du kan önska såsom 4-5 sovrum, Stort kök och generöst vardagsrum med öppen spis. Härlig altan och lummig tomt med fruktträd. Sol från lunch till sen kväll. Välkommen på visning!

Beskrivning

Välkommen till Stureby i Enskede som är ett av Stockholms mest attraktiva och barnvänliga områden med mysiga parkområden.
Denna väl tilltagna familjevilla erbjuder 4-5 sovrum, ett stort öppet vardagsrum med öppenspis, ett allrum med öppenspis, ett stort kök med gott om sittplatser, ett duschrum, ett badrum/tvättstuga samt en WC. Bra förvaringslösningar samt ett garage som med fördel kan inredas för den som önskar. Fin friköpt och grönskande tomt med äppel-, päron- samt plommonträd. Stor altan med spabad och dusch, perfekt för avkoppling eller umgänge med större sällskap. Parkering på infarten erbjuder plats för tre bilar. Närhet till Stureby tunnelbanestation, som på cirka 15 minuter tar er in till T-centralen. Dessutom stannar buss 161 i direkt närhet som trafikerar bl.a. Älvsjö, Bandhagen och Svedmyra med anslutande förbindelser. I närområdet finns även pizzeria, förskola, Stureby skola och fantastiska ICA Kvantum BEA.
Denna familjevilla bör upplevas, varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning:

Entré
Redan i entrén uppmärksammas vilket stort och härligt familjehus detta är. Förvaring erbjuds under trappen i garderober med skjutdörrar av spegel. I allrummet finns gott om plats för möblemang för den som önskar. Öppenspisen förhöjer myshetsfaktorn mörka kvällar. På golvet ligger det ett vattenburet/värmebelagt mörkt och stilfullt klinkergolv samt parkett. Väggarna är vita.

På entréplan återfinns även en helkaklad Wc med mörkt klinkergolv samt vita väggar, utrustad med WC och handfat. Ett större förråd som underlättar förvaringen. En tvättstuga med tvättmaskin. Ett pannrum samt ett större garage som med fördel går att inredas för den som önskar.

Vardagsrum Plan 2
Ljust, öppet och lättmöblerat vardagsrum. Här finns gott om plats för soffdel med tillhörande möbler samt matsalsdel för den som önskar. Här återfinns även en öppen spis som höjer myshetsfaktorn samt en inbyggd garderob för förvaring. På golvet ligger det vacker fiskbensparkett och väggarna är vita. Stora tidsenliga fönster som skänker stort ljusinsläpp. Detta är ett rum för familjen att trivas i.

Kök Plan 2
Stilrent och fullutrustat kök med förvaring bakom skåp och lådor av trä. Exemplariska arbetsytor på mörk bänkskiva av sten med ovansittande färgat kakel som belyses av spotlights. Maskinell utrustning besående av kyl/frys, diskmaskin, spis&/ugn, fläkt samt mikro. På golvet ligger det parkettgolv och väggarna är vita. Matplats för större sällskap.
Köket går med fördel att delas av för den som behöver ytterligare ett rum.

Sovrum 1, Plan 2
Rofyllt sovrum som med enkelhet rymmer dubbelsäng med tillhörande möbler och garderober. på golvet ligger det vacker fiskbensparkett och väggarna är vita.
Härifrån hittar vi även utgång till den väl tilltagna altanen.

Duschrum Plan 2
Helkaklat stilfullt duschrum med golvvärme. Utrustat med WC, dusch med glasväggar, kommod med handfat samt ett spegelskåp.

Övre plan/hall
Här finns plats för en myshörna. På golvet ligger det laminat och väggarna är vita.

Sovrum 2 / Plan 3
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler samt skrivbord för den som önskar. Förvaring finns i en kattvind. På golvet ligger det laminat och väggarna är vita.

Sovrum 3 / Plan 3
Sovrum tre är också väl tilltaget och rymmer dubbelsäng. Här finns gott om plats för förvaring i kattvind. Laminat på golv och vita väggar.

Sovrum 4 / Plan 3
Sovrum fyra är något mindre till ytan men har även det plats för det mesta. Förvaring i tre inbyggd garderob. Laminat på golv och ljusa väggar. Härifrån hittar vi även utgången till den väl tilltagna balkongen som erbjuder fin överblick mot baksidan.

WC
Här finner du också WC med handfat.

Terrass
Stor terrass med snyggt trästaket i liggande tappning. Här sitter du i högt läge med utsikt över grannskapet. Här åtnjuts ett härligt spabad som är intigrerat med resten av byggnaden. Terrassen är väl tilltagen och fungerar lika bra som lekplats för barnen som kvällsölen för de vuxna.

Tomten
Friköpt och solig trädgårdstomt med äppelträd, päronträd, plommonträd samt buskar som löper runt tomten. I ena delen av tomten återfinns en stor altan med spabad, dusch samt gott om plats för möblemang. Perfekt som solplats eller umgänge med större sällskap! Måste upplevas!
På framsidan finns parkering för tre stycken bilar. Inbyggt garage finns också för den som vill.

Villa

Antal rum 7 rok.
Boarea 168 m²
Biarea 47 m²
Tomt 645 m²

Byggnad

Husform 2½-plansvilla med souterrainvåning uppförd 1942
Fastighetsbet. Vattenstämpeln 14
Byggnadsår 1942
Uppvärmning Vattenburen värme, vattenburen golvvärme, öppen spis, värmepanna
Fönster 2-glas
Övrigt Driftkostnad El och uppvärmning, ca 43000:- år. VA / Avlopp ca 3138:- år. Försäkring ca 9500:- år. Sophämtning ca 1900:- år. Total ca 57538:- år. Driftkostnaderna är baserade på en familj med 4 personer samt att spabadet ute använts året runt. Inteckningar, 5050 000:- Byggn.typ, 220 småhusenhet, bebyggd. Fasad, Tegel. Fönster, 2-glas. Tak, Betongpannor (plåt). Stomme, Trä Bjälklag, Trä. Grundmur, Grundsulor. Taxeringsår 2015 Uppgiftsår 2017 220 småhusenhet, bebyggd. Byggnadsvärde 2204 000:- Markvärde 2871 000:- Summa tax. värde 5075 000:-
Övriga byggnader Utförda renoveringar. 1976 Ny fasad-tegel, dränering. 1977 Byte tak till betongpannor. 1994 Nytt kakel & klinker på WC bottenvåning. 2000 Nytt badrum, mellanplanet med kakel och klinker. 2005 Ny panna CTC / vatten/luftvärmepump kan anslutas. 2009 Nytt kök Ballingslöv. 2012 Dränering 2013 Nyrenoverat i entré med nytt golv ommålat och installation av vattenburen golvvärme. 2014 Nytt badrum med golvvärme. 2014 Rivning av vägg för att göra köket större. 2015 Planterade tujahäckar. 2016 Ny trall/terrass med inbyggt spabad. 2017 Ny stenläggning vi parkering med kantsten, trappa och belyst mur. 2017 Nykalklad entretrapp. 2018 Installation av fiber. 2018 Bygge av räcken runt altan samt uteplats vid entré. Ommålat i omgångar. Kommande: Energideklaration är utförd, protokollet läggs som pdf inom kort.

Fasad

Altan

Altan

Altan & fasad

Altan

Entré

Fasad

Fasad

Fasad

Altan

Hall entréplan

Allrum entréplan

Allrum entréplan

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vy mot vardagsrum 1 tr

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

Kök

Matplats kök

Duschrum

Duschrum

Sovrum & utgång altan

Sovrum

Plan II

Plan II

Plan III

Plan III

Sovrum

Balkong

Område

Sovrum

Allrum Plan III

Bred trappa

Planlösning Entréplan

Planlösning 1 tr.

Planlösning 2 tr.

Fastighetskarta

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz