Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan/NorrmalmHagagatan 15B, 5tr

5 rok
96 m²
SÅLD!
Unik femma mitt i stan - Balkong i söderläge - Fyra sovrum - Låg avgift - Högt läge - Genomgående med uppskattat ljus- och luftinflöde - Barnvänligt område med ingen trafik - Stor hiss med plats för barnvagn - Garage i huset - Stark Brf med god ekonomi.

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Unik femma med fyra sovrum mitt i city. Trivsam för hela familjen!

SÅLD!
Unik femma mitt i stan - Balkong i söderläge - Fyra sovrum - Låg avgift - Högt läge - Genomgående med uppskattat ljus- och luftinflöde - Barnvänligt område med ingen trafik - Stor hiss med plats för barnvagn - Garage i huset - Stark Brf med god ekonomi.

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska femrummare mitt i city! Här finns gott om utrymme för hela familjen, en stor lummig innergård där barnen kan springa fritt och leka utan buller eller trafik. Högt upp i huset på denna kanonadress hittar du denna pärla, topprenoverad med kompromisslös planlösning, snygga detaljer och massor av ljusinsläpp. Som en bonus finns även en rymlig balkong i söderläge som vetter mot innergård med mycket sol och utsikt. Lägenheten är genomgående och är väldigt luftig hela året om. Samtliga rum vetter mot kvarterets två innergårdar som är som en skyddad oas. Detta är det perfekta boendet för den moderna storstadsfamiljen - får ej missas!

Entré
Stor och rymlig hall med stilrent klinkergolv i blyertsgrått och infällda spotlights. Hallen andas ljus och luft och leder centralt in i lägenheten. Vitmålade väggar, prydlig avhängningsplats och ingång till gästtoalett i direkt anslutning till entrén. Det grå klinkergolvet knyter ihop hallen med Köket/ Allrummet.

Kök/Allrum
Detta kök är som klippt och skuret för den matintresserade. Elegant och stilfullt är alla detaljer igenomtänkta i minsta detalj, kyl och frys är dolt för blotta ögat och bortflyttat från själva arbetsytorna tillsammans med ugn och mikro. Förvaringen är enorm i vita snygga över och underskåp, även i den praktiska köksön som delar köket mot det öppna allrummet med matplats.
Köket och allrummet är stort och ljust, här kan man ha mysiga familjemiddagar eller likväl större sociala tillställningar med både släkt och vänner. Den öppna planlösningen förstärker känslan av en rymlig lounge och från detta rum har man tillgång till hela lägenheten.

Vardagsrum/Sovrum
Generöst och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong. Detta tillsammans med stora fönsterpartier, specialsydda gardiner och vitmålade väggar ger den där luftiga och fräscha känslan man eftersträvar. Fondväggen på kortsidan i detta vardagsrum är något utöver det vanliga, plåt/rost/blått i kontrast till den maffiga skjutdörren är som taget ur en inredningstidning. Många detaljer som gör detta till en härlig plats att vara på är även det vitpigmenterade trägolvet som flyter genomgående i lägenheten.

Sovrum I
Trevligt sovrum med stort fönster. Här finns rum för möblemang som dubbelsäng, nattduksbord och skrivbord. Ytorna blir trevligare då förvaringen inhyses i en gedigen walk in closet. Även här finns det mjuka, vitpigmenterade golvet. Tapeter i ljusa vilsamma mönster och måttanpassade gardinarrangemang knyter ihop detta till ett väldigt mysigt sovrum med exklusiv hotellkänsla.

Sovrum II
Härligt ljust rum med häftiga vinklar och utsikt mot innergård. Här finns det plats för valfritt möblemang. Väggarna är målade i vitt och golvet är samma som i övriga lägenheten.

Sovrum III
Även detta rum är i direkt anslutning till Kök/Allrum. Ljust och rymligt med plats för dubbelsäng och mycket förvaring. Precis som i föregående rum är det vita väggar och vitpigmenterat golv.

Badrum I
Badrummet är helkaklat i stilrent vitt. Klinkergolv i matt blyertsgrått. Detta badrum känns luftigt och ljust och har infällda spottar i taket. Snygga materialval som kommod i vitt med ett avlångt handfat, dubbla kranar och stora utdragslådor. Bredvid finns ett stort badrumskåp som inhyser det mesta av familjens badrumsartiklar. Utöver detta finns toalett, och tvättmaskin samt separat torktumlare.

Badrum II
Smakfullt renoverad gästtoalett helkaklad i vitt med grått klinker-golv, fondvägg i grå sten. Här finns wc, en stilren kommod och badrumsspegel. Infällda spotlights i tak.

Balkong
Stor och mysig balkong i söderläge med utsikt över takåsar och grönskande innergård där du har koll på både
barn och grannar. Med soligt läge kommer garanterat många njutbara stunder att infrias!

Lägenhet

Antal rum 5 rok.
Boarea 96 m²
Våning 5 trappor av 5
Hiss Hiss Plats för barnvagn

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Brf Riddarsporren 24
Byggnadsår 1981
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-12-03 00:00
Energi Förbrukning 169 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Riddarsporren 24
Övrigt Fastighet: Fastighet från 1981 Utförda och pågående renoveringar: Stamspolning under 2011 utan anmärkning, inget stambyte aktuellt inom överskådlig framtid. Utbyte av samtliga takmonterade frånluftsfläktar till bostäderna 2011. Föreningens garage har totalrenoverats, klart februari 2012. Modernisering av hiss i 15B gjord 2012. Trapphus i 15B renoverat år 2013.
Övriga byggnader Område: Hela området där fastigheten ligger är barnvänligt och skyddad från biltrafik och buller. Stor lekplats med många sitt-ner-platser finns på innergården som kommer att grindas in av föreningen. Det finns flera förskolor inom kvarteret och mångdubbelt fler inom 100 meters radie. Det är mycket kort avstånd till både Matteusskolan, Gustav Vasa skola och Adolf Fredrik, för att nämna några av skolorna i området. I kvarteret ligger vårdcentral med BVC. Huset har en stor hiss för att underlätta för såväl för vår yngre som äldre generation. Du parkerar snabbt och enkelt din bil i föreningens garage där du som bor i fastigheten har förtur till lediga garageplatser. Ett drygt kvarter bort ligger Odenplan med mycket goda kommunikationer, en mångfald av restauranger, caféer, shopping och kulturupplevelser. Inom ett kort gångavstånd finns härliga promenadstråk i exempelvis Vanadislunden, Vasaparken och Hagaparken.

Förening:
Brf Riddarsporren 24 bildades 1999 och förvärvade fastigheten 2010-09-21.
Föreningen upplåter totalt 234 lägenheter varav 192 med bostadsrätt och 42 med hyresrätt. Fastigheten har totalt 20 portar, samtliga med hiss. Utöver lägenheterna inrymmer fastigheten även fyra större kommersiella lokaler bestående av ett kontor, två förskolor samt ett underjordiskt garage med plats för cirka 340 bilar. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och har en dold tillgång tack vare det stora antalet kvarvarande hyresrätter.

Föreningen godkänner ej juridisk person.
För mer information se föreningens hemsida: http://riddaren24.se/

Allrum

Vardagsrum

Balkong

Kök

Innergård

Hall

Allrum

Allrum

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Balkong

Sovrum I

Sovrum I

Sovrum II

Sovrum II

Badrum

Badrum

Badrum II

Innergård

Omgivning

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz