Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan/NorrmalmHagagatan 15B

5 rok
124 m²
-Topprenoverad - Etage - Vackra trägolv - Högst upp - Stor hiss - Balkong & terrass - Solid förening - Låg avgift - Garage - Två badrum - Ljus & luftig - Soligt läge - Barnvänligt område - Nära kommunikationer - Fyra sovrum - Gott om förvaring - Walk in closet - Tyst & lungt - Väldisponerade ytor - Eftertraktad adress -

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Renoverad etagevåning på bästa adress med terrass & balkong

-Topprenoverad - Etage - Vackra trägolv - Högst upp - Stor hiss - Balkong & terrass - Solid förening - Låg avgift - Garage - Två badrum - Ljus & luftig - Soligt läge - Barnvänligt område - Nära kommunikationer - Fyra sovrum - Gott om förvaring - Walk in closet - Tyst & lungt - Väldisponerade ytor - Eftertraktad adress -

Beskrivning

Välkommen till en smakfullt renoverad etagevåning på en av Stockholms mest populära adresser. Denna våning är belägen högst upp i fastigheten och bjuder på formidabla öppna ytor, fyra stora sovrum, elegant kök - halvöppet mot vardagsrum, två stora badrum samt balkong och terrass. Bostaden upplevs som ljus och luftig med en yteffektiv planlösning med gott om förvaringsutrymmen. Det höga läget och avståndet till närliggande fastigheter skapar en trivsam och insynsskyddad miljö. Hela bostaden andas livskvalité och vardagslyx med det lilla extra, både terrass och balkong med solläge som avlöser varandra.

Fastigheten ligger barnvänligt och skyddad från biltrafik och buller, som en oas mitt i centrala Stockholm. Stor lekplats med många sittplatser finns på innergården. Huset har en stor nybyggd hiss för att underlätta för både yngre och äldre generation. Du parkerar snabbt och enkelt din bil i föreningens garage där du som bor i fastigheten har förtur till lediga garageplatser.
Ett drygt kvarter bort ligger Odenplan med mycket goda kommunikationer där även en ny station med bland annat pendeltåg nu börjar ta form, en mångfald av restauranger, caféer, shopping och kulturupplevelser.

Inom ett kort gångavstånd finns härliga promenadstråk, exempelvis Vasaparken, Hagaparken och Brunnsviken.

Bostaden 124 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Ljus och öppen hall med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Hallen ger en trevlig överblick av bostaden och härifrån nås undervåningens samtliga rum, även trappan till övervåningen ligger smidigt intill. Avhängningsplats för kläder och skor i anslutning till ingången.

Kök
Renoverat, smakfullt och stilrent kök som är en dröm för den matintresserade. Köket bjuder på härliga arbetsytor och gott om förvaring i den snygga vita högblanka skåpserien med över- och underskåp. Köket är genomgående vitt och bryts stiligt av mot en mörkare körsbärsbänkskiva. Kökets rena linjer för ögonen vidare till den intilliggande matplatsen. Matplatsen rymmer upp till 8 personer och är trevligt belägen vid ett stort fönsterparti i anslutning till balkongen. Köket är utrustat med spis, ugn (2014), Micro, diskmaskin samt kyl/frys.

Vardagsrum
Vardagsrummet är lägenhetens hjärta och centrala umgängesdel. Det har två stora fönsterpartier och en utgång till balkongen vilket ger ett behagligt insläpp av ljus och luft. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger möjlighet till härliga sällskapsytor. Rummet har vitmålade väggar och ekparkettgolv.


Sovrum I
Detta trevliga rum hittar ni på plan ett, väldisponerat med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Rummets utformning möjliggör flertalet möblerings alternativ och rymmer dubbelsäng. Förvaring i garderober.

Sovrum II
Även detta rum är ljust och behagligt, beläget på nedre plan. Lättmöblerat rum som rymmer bland annat dubbelsäng. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Disponeras idag som kontor.

Sovrum III
Ljust och harmoniskt sovrumrum med tre fönster i fil beläget på övre våningsplanet. Rummet är stort och lättmöblerat med gott om förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Ytterligare förvaring i intilliggande walk in closet. Väggarna är vitmålade och golvet belagt med mörkgrå heltäckingsmatta.


Sovrum IIII
Det mindre rummet i bostaden som idag disponeras som barnrum/kontor. Gott om plats för möblemang och en större säng. Rummet är beläget på över plan och har vitmålade väggar och ekparkettgolv. Intilliggande walk in closet som inhyser gott om förvaring.

Badrum I
Smakfullt renoverat badrum beläget på nedre plan som inger hotellkänsla. Badrummet är både praktiskt och elegant utrustat med badkar, kommod, Wc, torktumlare,golvvärme och tvättmaskin. Utrymmet är helkaklat och går i vita och sandfärgade toner.

Badrum II
Mycket snyggt badrum som är helkakalat i vitt med blyertsgrått klinkergolv. Utrustat med inglasad dusch, kommod, Wc, handdukstork, golvvärme och badrumsskåp med spegel. Fönster för vädrings möjligheter.

Balkong
Mysig balkong perfekt placerad intill kök och vardagsrum. En mycket social yta som utlovar många soltimmar. Vetter mot väster.

Terrass
Fantastik terrass som nås från våning två. Härligt disponerad så hela familjen får plats med sol under förmiddag och en bra bit in på eftermiddagen, här trivs även stadsodlingar och blomsterprakt utmärkt.

Lägenhet

Antal rum 5 rok.
Boarea 124 m²
Våning 5+6 trappor av 6
Hiss Hiss Plats för barnvagn

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf Riddarsporren 24
Byggnadsår 1981
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-12-03 00:00
Fastighetsbet. Brf Riddarsporren 24
Övrigt Fastighet från 1981 Utförda renoveringar: Stamspolning under 2011 utan anmärkning, inget stambyte aktuellt inom överskådlig framtid Utbyte av samtliga takmonterade frånluftsfläktar till bostäderna 2011. Ytterligare info finns att tillgå i årsredovisningen.
Övriga byggnader Hela området där fastigheten ligger är barnvänligt och skyddad från biltrafik och buller. Stor lekplats med många sitt-ner-platser finns på innergården som kommer att grindas in av föreningen. Huset har en stor hiss för att underlätta för såväl för vår yngre som äldre generation. Du parkerar snabbt och enkelt din bil i föreningens garage där du som bor i fastigheten har förtur till lediga garageplatser. Ett drygt kvarter bort ligger Odenplan med mycket goda kommunikationer, en mångfald av restauranger, caféer, shopping och kulturupplevelser. Inom ett kort gångavstånd finns härliga promenadstråk i exempelvis Vasaparken, Hagaparken och Brunnsviken.

Brf Riddarsporren 24 bildades 1999 och förvärvade fastigheten 2010-09-21.
Föreningen upplåter totalt 234 lägenheter varav 196 med bostadsrätt och 38 med hyresrätt. Fastigheten har totalt 20 portar, samtliga med hiss. Utöver lägenheterna inrymmer fastigheten även fyra större kommersiella lokaler bestående av ett kontor, två förskolor samt ett underjordiskt garage med plats för cirka 340 bilar. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och har en dold tillgång tack vare det stora antalet kvarvarande hyresrätter.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Folksam. I avtalet ingår styrelseförsakring samt
f.n. bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter.

Föreningen godkänner ej juridisk person.
För mer information se föreningens hemsida: http://riddaren24.se/

Terrass

Kök mot matplats

Matsal öppet mot vardagsrum

Balkong

Badrum I

Hall

Entré

Kök

Detalj

Kök

Kök mot matplats

Mot matplats

Detalj

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Öppning mot balkong/Etage-trappa

Sovrum I

Sovrum II

Badrum II

Badrum II

Badrum II

Hall övervåning

Sovrum III

Sovrum III

Sovrum III

Sovrum IIII

Sovrum IIII

Badrum I

Walk in closet

Terrass

Innergård

Planritning våning 1

Planritning våning 2

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz