Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan/NorrmalmHagagatan 15C, 2tr

3 rok
77 m²
Varmt välkomna till ett boende där hela familjen kommer att trivas! Fenomenal planlösning med 2 lika stora sovrum, behagliga insynsskyddade ytor för umgänge, goda förvaringsmöjligheter, öppen planlösning med sammanhängande vardagsrum, kök, matplats och balkong.

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Varmt välkomna till ett boende där hela familjen kommer att trivas! Fenomenal planlösning med 2 lika stora sovrum, behagliga insynsskyddade ytor för umgänge, goda förvaringsmöjligheter, öppen planlösning med sammanhängande vardagsrum, kök, matplats och balkong.

Beskrivning

Varmt välkomna till ett boende där hela familjen kommer att trivas! Fenomenal planlösning med 2 lika stora sovrum, behagliga insynsskyddade ytor för umgänge, goda förvaringsmöjligheter, öppen planlösning med sammanhängande vardagsrum, kök, matplats och balkong. Nyrenoverat kök och badrum med stilrena materialval där inget har lämnats åt slumpen. Härlig balkong i fritt sydvästläge som vetter ut mot ett trafikfritt torg med lummiga lindalléer.

Hela området där fastigheten ligger är barnvänligt och skyddad från biltrafik och buller. Stor lekplats med många sitt-ner-platser finns på innergården som kommer att grindas in av föreningen. Huset har en stor hiss för att underlätta för såväl för vår yngre som äldre generation. Du parkerar snabbt och enkelt din bil i föreningens garage där du som bor i fastigheten har förtur till lediga garageplatser. Ett drygt kvarter bort ligger Odenplan med mycket goda kommunikationer, en mångfald av restauranger, caféer, shopping och kulturupplevelser. Inom ett kort gångavstånd finns härliga promenadstråk i exempelvis Vanadislunden, Vasaparken och Hagaparken.

Ljus och rymlig hall med mycket goda förvaringsmöjligheter. I från hallen når man samtliga rum i lägenheten. Säkerhertsdörr finns installerad.

I lägenhetens hjärta finner ni i detta vardagsrum med en ståtlig grönskande utsikt från två fönsterpartier samt anslutande balkong i soligt sydvästläge. Lättmöblerat med möjlighet för både soffhörna och arbetsplats. Ekparkett på golv och ljusa ytskikt.

Väldigt smakfullt renoverat kök (2011) med skåpsinredning i ljusa toner, rostfria vitvaror, inbyggd diskmaskin, bänkskiva i oljad ek. Köket erbjuder en effektiv och praktisk arbetsyta för matlagning med matplats för upp till 8 personer. Det öppna läget mot vardagsrummet och balkongen ger hela lägenheten en stor och flexibel sällskapsyta med ett enormt ljusinflöde.

Rymligt sovrum med morgonsol och plats för både dubbelsäng och garderobsvägg. Utsikt från fönstret är mot en lummig och lugn innergård som är helt isolerad från trafik.

Lättmöblerat sovrum som kan användas både som barnrum eller kontor. Fönster mot innergården.

Ljuvligt renoverat badrum (2012) i stilrena materialval. Ljust tonat kakel på vägg och ett karaktärsfullt granitklinker på golv. Handfat med kommod, rymliga förvaringsskåp, handdukstork (el) och golvvärme (el). Dusch med glasvägg. Möjlighet för tvättmaskin och torktumlare finns.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 77 m²
Våning 2 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. kv Riddarsporren 24
Byggnadsår 1981
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Riddarsporren 24
Övriga byggnader Hela området där fastigheten ligger är barnvänligt och skyddad från biltrafik och buller. Stor lekplats med många sitt-ner-platser finns på innergården som kommer att grindas in av föreningen. Huset har en stor hiss för att underlätta för såväl för vår yngre som äldre generation. Du parkerar snabbt och enkelt din bil i föreningens garage där du som bor i fastigheten har förtur till lediga garageplatser. Ett drygt kvarter bort ligger Odenplan med mycket goda kommunikationer, en mångfald av restauranger, caféer, shopping och kulturupplevelser. Inom ett kort gångavstånd finns härliga promenadstråk i exempelvis Vanadislunden, Vasaparken och Hagaparken.

Brf Riddarsporren 24 bildades 1999 och förvärvade fastigheten 2010-09-21.
Föreningen upplåter totalt 234 lägenheter varav 192 med bostadsrätt och 42 med hyresrätt. Fastigheten har totalt 20 portar, samtliga med hiss. Utöver lägenheterna inrymmer fastigheten även fyra större kommersiella lokaler bestående av ett kontor, två förskolor samt ett underjordiskt garage med plats för cirka 340 bilar. Till garaget har de boende företräde och direkt access trappa finns till trapphuset. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och har en dold tillgång tack vare det stora antalet kvarvarande hyresrätter.
Inga planerade avgiftshöjningar.

Föreningen godkänner ej juridisk person.
För mer information se föreningens hemsida: http://riddaren24.se/

Utförda renoveringar:
Stamspolning under 2011 utan anmärkning, inget stambyte aktuellt inom överskådlig framtid
Utbyte av samtliga takmonterade frånluftsfläktar till bostäderna 2011
Föreningens garage har totalrenoverats, klart februari 2012
Fastighetens samtliga två undercentraler är utbytta under hösten 2011
Utbyte av samtliga portar med entrépartier under hösten 2011
Elektroniska informationstavlor med interaktiva funktioner monterade i samtliga portar, vintern 2011
Elektroniskt låssystem med nyckelbrickor för portar, cykelrum och tvättstugor
Ny porttelefoni samt elektronisk bokning av tvättstuga, vintern 2011
Modernisering av tre hissar, våren/sommaren 2012
Renovering av 38 badrum i föreningens hyresrätter, klart hösten 2012
Under hösten 2016 är renovering av tak, fönster och fasad inplanerat.

Genomförd energideklaration.

Solig balkong i S/V

Vardagsrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Kök

Kök

Kök

Kök/matsal

Vardagsrum

Matsal

Vardagsrum

Arbetshörna

Sovrum 2

Hall

Hall

Badrum

plan1

plan1

Namnlös

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz