Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan/NorrmalmHagagatan 15G, 4tr

3 rok
77 m²
LÄGENHETEN ÄR SÅLD. Slutpris: 4.850.000kr

Här på Hagagatan bor du mitt i trendiga Odenplan där gatorna kantas av trendiga caféer, antikbodar och populära restauranger som bl.a. Hagadeli och klassiska Storstad.

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Nyrenoverad samt välplanerad trea med Balkong i S/V läge!

LÄGENHETEN ÄR SÅLD. Slutpris: 4.850.000kr

Här på Hagagatan bor du mitt i trendiga Odenplan där gatorna kantas av trendiga caféer, antikbodar och populära restauranger som bl.a. Hagadeli och klassiska Storstad.

Beskrivning

Varmt välkomna till ett boende där hela familjen kommer att trivas! Fenomenal planlösning med två lika stora sovrum, behagliga ytor för umgänge och goda förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen med sammanhängande vardagsrum, kök, matplats och balkong ger en trivsam överblick av lägenheten. Generöst tilltaget kök med goda arbetsytor, perfekt för stora sociala tillställningar. Härlig balkong i fritt sydvästläge som vetter ut mot ett trafikfritt torg med lummiga lindalléer. Slipade parkettgolv och fräscha ytskikt.

Lägenhetens 77kvm disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall med avhängningsplats i anslutning till entrén. Från hallen når man samtliga rum och leds centralt in i lägenheten.

Vardagsrum
Detta rum är lägenhetens hjärta och umgängesdel. Två stora fönsterpartier släpper in ett behagligt flöde av ljus och luft. Lättmöblerat med plats för soffhörna och mindre kontorsdel. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger möjlighet till stora sällskapsytor.

Kök
Stort och välplanerat kök med skåpsluckor i ljusa toner, rejäla arbetsytor och gott om förvaring. Köket är utrustat med spis, ugn, kyl/frys, diskmaskin, samt spisfläkt med frånluftssystem. Finns även plats för ett stort matbord.

Sovrum I
Ljust och behagligt sovrum med fönster mot en lugn och grönskande innergård ger dig en god natts sömn. Plats för dubbelsäng, nattduksbord samt förvaring i en stor garderobsvägg.

Sovrum II
Lämpar sig bäst för våra yngre eller alternativt som kontorsrum. Fönsterläget är mot innergård och även detta sovrum är lättmöblerat med möjlighet för dubbelsäng samt garderobsvägg.

Badrum
Badrummet är helkaklat och ljust, med vita väggar och klinkers på golv. Här finns en duschhörna, wc, handfat, tvättmaskin och ett stort badrumsskåp.

Balkong
Mysig balkong i fritt sydvästläge där man kan slappna av och njuta till ett trafikfritt torg och fina grönområden.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 77 m²
Våning 4 trappor av 5
Hiss Hiss Plats för barnvagn

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. kv Riddarsporren 24
Byggnadsår 1981
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-12-03 00:00
Energi Förbrukning 169 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Riddarsporren 24
Övrigt Fastighet från 1981 Utförda och pågående renoveringar: Stamspolning under 2011 utan anmärkning, inget stambyte aktuellt inom överskådlig framtid Utbyte av samtliga takmonterade frånluftsfläktar till bostäderna 2011 Föreningens garage har totalrenoverats, klart februari 2012 Fastighetens samtliga två undercentraler är utbytta under hösten 2011 Utbyte av samtliga portar med entrépartier under hösten 2011 Elektroniska informationstavlor med interaktiva funktioner monterade i samtliga portar, vintern 2011 Elektroniskt låssystem med nyckelbrickor för portar, cykelrum och tvättstugor Ny porttelefoni samt elektronisk bokning av tvättstuga, vintern 2011 Modernisering av tre hissar, våren/sommaren 2012 Renovering av 38 badrum i föreningens hyresrätter, klart hösten 2012 Trapphus planeras att renoveras under 2013 Genomförd energideklaration.
Övriga byggnader Hela området där fastigheten ligger är barnvänligt och skyddad från biltrafik och buller. Stor lekplats med många sitt-ner-platser finns på innergården som kommer att grindas in av föreningen. Huset har en stor hiss för att underlätta för såväl för vår yngre som äldre generation. Du parkerar snabbt och enkelt din bil i föreningens garage där du som bor i fastigheten har förtur till lediga garageplatser. Ett drygt kvarter bort ligger Odenplan med mycket goda kommunikationer, en mångfald av restauranger, caféer, shopping och kulturupplevelser. Inom ett kort gångavstånd finns härliga promenadstråk i exempelvis Vanadislunden, Vasaparken och Hagaparken.

Brf Riddarsporren 24 bildades 1999 och förvärvade fastigheten 2010-09-21.
Föreningen upplåter totalt 234 lägenheter varav 192 med bostadsrätt och 42 med hyresrätt. Fastigheten har totalt 20 portar, samtliga med hiss.
Utöver lägenheterna inrymmer fastigheten även fyra större kommersiella lokaler bestående av ett kontor, två förskolor samt ett underjordiskt garage med plats för cirka 340 bilar.
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och har en dold tillgång tack vare det stora antalet kvarvarande hyresrätter.

Föreningen godkänner ej juridisk person.
För mer information se föreningens hemsida: http://riddaren24.se/

Vardagsrum

Matplats & Balkong

Kök

Sovrum 1

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum 2

Sovrum 1

Kök

Vitvaror

Kök & Matplats

Badrum

Badrum

Balkong

Balkong

Balkong

Hall

Hall

Innergård med lekplats

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz