Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan/NorrmalmHagagatan 17B, 6tr

3 rok
83 m²
Lägenheten är SÅLD! Visningarna är därmed inställda på säljarens begäran!

Vänligen kontakta mig på: 0709 111 499 för eventuella frågor.

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Välplanerad & ljus tre rum och kök med balkong högst upp i huset

Lägenheten är SÅLD! Visningarna är därmed inställda på säljarens begäran!

Vänligen kontakta mig på: 0709 111 499 för eventuella frågor.

Beskrivning

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket trevlig bostad högst upp i huset med öppen genomgående planlösning, fönster i 3 väderstreck och balkong. Bostaden är mycket behaglig då de öppna ytorna och det stora fönsterpartierna bidrar till en luftig atmosfär, planlösningen är optimal med gott om förvaring, trevliga sociala ytor, två fullstora sovrum och ett kök med gedigen matplats. Förenigen har mycket solid ekonomi som dessutom av nya hyresavtalen fördubblar hyresintäkter från förskolor och garage. Ett stort antal hyresrätter finns att avyttra i framtiden och ses som dolda tillgångar. Adressen är mycket populär då det har det bästa av två världar, beläget mitt i city med all tänkbar service och nöjen samtidigt som det är skyddat från buller och trafik.
Området vid fastigheten ligger även barnvänligt till då en stor lekplats med många sitt-ner-platser finns på innergården som kommer att grindas in av föreningen. Huset har en stor hiss för att underlätta för såväl för vår yngre som äldre generation. Du parkerar snabbt och enkelt din bil i föreningens garage där du som bor i fastigheten har förtur till lediga garageplatser. Ett drygt kvarter bort ligger Odenplan med mycket goda kommunikationer, en mångfald av restauranger, caféer, shopping och kulturupplevelser. Inom ett kort gångavstånd finns härliga promenadstråk i exempelvis Vanadislunden, Vasaparken och Hagaparken.
Bostaden kan omdisponeras till en funktionell 4 rum och kök, med möjlighet att även bygga takterrass tillhörande lägenheten på motsatt sida om balkongen. Gällande terassen finns dock inga konkreta beslut.

Bostadens 83 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Ljus och välkomnande entré med öppna ytor och avhängningsplats och klädkammare i direkt anslutning till ingången. Väggarna är vitmålade och golvet är belagt med grå linoleum matta. Golvet öppnar upp sig från ingången och fortlöper med snygg ekparkett in vardagsrummet. I detta utrymme finns det också möjlighet att öppna upp och bygga en privat takterass. Klädkammaren kan omdisponeras till en mindre toalett då rör finns fördragna.

Kök
Välplanerat kök med gott om arbetsyta och förvaring. Fräscha ytskikt med vitmålade väggar, stänkskydd i ljusbeige ton och golvet är belagt med lättskött linoleum matta i neutral grå nyans.
Skåpserie i vitt som inhyser gott om förvaring. I det övre partiet på köksskåpen är det inglasat upp till tak. Bra bänkytor på båda sidor med utrustning som kyl/frys, ny spis med häll från Electrolux, inbyggd mikrovågsugn, utdragbar spisfläkt och diskbänk med dubbelho. Intill finns en separat matplats som är halvöppet mot vardagsrummet vilket bildar en trevlig social yta för upp till 8 personer runt matbordet. Denna yta är belagd med ekparkett som går samman med vardagsrummsgolvet.

Vardagsrum
Härligt öppet vardagsrum med enormt ljusinsläpp, snyggt ekparkettgolv och delvis vitmålade väggar med fondtapet av sjögräs. Denna är hjärtat i bostaden och därifrån man når samtliga rum. Mycket trevlig social yta med anslutning till kök och balkong. Rummets utformning möjliggör inspirationsrik möblering där man får plats med bland annat stor soffa, fåtölj, vardagsrumsbord, tv-möbel och hyllor. Hyllorna i vardagsrummet är fast monterade och är designade av Finska märket Muurame.

Sovrum I
Trevligt och harmoniskt sovrum med delvis vitmålade väggar, grå-brun fondvägg och ekparkett. Två stora fönster släpper in massvis med ljus och luft som bidrar till känslan av rymd. Det höga läget bjuder på trevlig utsikt som samtidigt är insynskyddat. Här finns det plats för bland annat dubbelsäng, nattduksbord, byrå och tv-möbel.

Sovrum II
Förtjusande sovrum med häftiga vinklar och trevlig utsikt. Även detta rum är vitmålat med ekparkett på golv.

Badrum
Nyrenoverat, fräscht och behagligt badrum med fönster för vädringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat i vitt med mörkare brytande nyans på golvet. Utrustat med badkar, kommod
, badrumsspegel, handdukstork och tvättmaskin.

Balkong
Balkong i anslutning till kök och vardagsrum. Högst upp i huset med fri sikt som utlovar många soltimmar.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 83 m²
Våning 6 trappor av 6
Hiss Hiss Plats för barnvagn

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. kv Riddarsporren 24
Byggnadsår 1981
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-12-03 00:00
Energi Förbrukning 152 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Riddarsporren 24
Övrigt Fastighet från 1981 Utförda renoveringar: Stamspolning under 2011 utan anmärkning, inget stambyte aktuellt inom överskådlig framtid Utbyte av samtliga takmonterade frånluftsfläktar till bostäderna 2011 Föreningens garage har totalrenoverats, klart februari 2012 Fastighetens samtliga två undercentraler är utbytta under hösten 2011 Utbyte av samtliga portar med entrépartier under hösten 2011 Elektroniska informationstavlor med interaktiva funktioner monterade i samtliga portar, vintern 2011 Elektroniskt låssystem med nyckelbrickor för portar, cykelrum och tvättstugor Ny porttelefoni samt elektronisk bokning av tvättstuga, vintern 2011 Modernisering av tre hissar, våren/sommaren 2012 Renovering av 38 badrum i föreningens hyresrätter, klart hösten 2012 Under 2013 har följande viktiga händelser skett: Ny underhållsplan framtagen. Renoverade trapphus. Nya förmånliga hyresavtal med garage och förskolor Ny och mer professionell förvaltning med Fastighetsägarna Kommande viktiga renoveringar: Hissar, 2014-2022 Tak, 2014- 2016 Fasad, 2015-2016 Fönsterbyte, 2015-2016 Energiöversyn, 2016
Övriga byggnader Hela området där fastigheten ligger är barnvänligt och skyddad från biltrafik och buller. Stor lekplats med många sitt-ner-platser finns på innergården som kommer att grindas in av föreningen. Huset har en stor hiss för att underlätta för såväl för vår yngre som äldre generation. Du parkerar snabbt och enkelt din bil i föreningens garage där du som bor i fastigheten har förtur till lediga garageplatser. Ett drygt kvarter bort ligger Odenplan med mycket goda kommunikationer, en mångfald av restauranger, caféer, shopping och kulturupplevelser. Inom ett kort gångavstånd finns härliga promenadstråk i exempelvis Vanadislunden, Vasaparken och Hagaparken.

Brf Riddarsporren 24 bildades 1999 och förvärvade fastigheten 2010-09-21.
Föreningen upplåter totalt 234 lägenheter varav 196 med bostadsrätt och 38 med hyresrätt. Fastigheten har totalt 20 portar, samtliga med hiss. Utöver lägenheterna inrymmer fastigheten även fyra större kommersiella lokaler bestående av ett kontor, två förskolor samt ett underjordiskt garage med plats för cirka 340 bilar. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och har en dold tillgång tack vare det stora antalet kvarvarande hyresrätter.

Föreningen godkänner ej juridisk person.
För mer information se föreningens hemsida: http://riddaren24.se/

Vardagsrum

Balkong

Kök

Vardagsrum

Mot vardagsrum

Entré

Entré

Kök

Kök

Kök

Matplats

Kök mot matplats

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum I

Sovrum I

Sovrum II

Sovrum II

Badrum

Utsikt

Utsikt

Fasad

Planritning

Alternativ planlösning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz