Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan/NorrmalmHagagatan 17D, 5tr Högt Läge!

5 rok
103 m²
Lägenheten är SÅLD! Kontakta mäklaren för mer information!

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


SÅLD För info kontakta mäklaren!

Lägenheten är SÅLD! Kontakta mäklaren för mer information!

Beskrivning

Varmt välkomna till ett boende där hela familjen kommer att trivas! Fenomenal planlösning med 4 stora sovrum, behagliga insynsskyddade ytor för umgänge, goda förvaringsmöjligheter, öppen planlösning med sammanhängande vardagsrum, kök, matplats och balkong. Nyrenoverat kök och badrum, gäst-wc med stilrena materialval där inget har lämnats åt slumpen. Härlig balkong i fritt västläge med kvällssol. Lägenheten är genomgående nyrenoverad och bekostad med behagliga materialval.

Hela området där fastigheten ligger är barnvänligt och skyddad från biltrafik och buller. Stor lekplats med många sitt-ner-platser finns på innergården som kommer att grindas in av föreningen. Huset har en stor hiss för att underlätta för såväl för vår yngre som äldre generation. Du parkerar snabbt och enkelt din bil i föreningens garage där du som bor i fastigheten har förtur till lediga garageplatser. Ett drygt kvarter bort ligger Odenplan med mycket goda kommunikationer, en mångfald av restauranger, caféer, shopping och kulturupplevelser. Inom ett kort gångavstånd finns härliga promenadstråk i exempelvis Vanadislunden, Vasaparken och Hagaparken.

Hall
Välkomnande hall med avhängningsplats i anslutning till entrén. Stor klädkammare och möjlighet för ytterligare garderober.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med öppet läge mot kök och matplats. Öppna ytor samt stora fönsterpartier ger rummet enormt ljus och luftinflöde. Utgång mot härlig balkong med kvällssol.

Kök
Nyrenoverat kök med ny maskinpark i behagliga materialval. Här kan man laga måltider för större sällskap som man sedan kan avnjuta vid matplatsen som tar upp till 10 personer.

Sovrum 1
Första sovrummet är den närmast entrén. Här får det plats med dubbelsäng, garderober samt ytterligare möblering. Utsikten från fönstret är mot föreningens innergård och över takåsarna mitt emot. Österläget ger morgonsol för en behaglig energi som start på dagen!

Sovrum 2
Detta sovrum är det mindre av alla 4. Detta sovrum används lämpligast som hemmakontor eller rum för vår yngre generation. Fönstet mot innergård.

Sovrum 3
I detta sovrum får det plats med dubbelsäng, garderober samt ytterligare möblering. Utsikten från fönstret är mot föreningens innergård och över takåsarna mitt emot. Österläget ger morgonsol för en behaglig energi som start på dagen!

Sovrum 4
Detta sovrum är närmast vardagsrummet. Här får man plats med dubbelsäng och mindre möblering. Kvällssol från fönstret i detta rum.

Badrum
Nyrenoverat badrum med högst moderna materialval. Ljust tonad kakel på väggarna och karaktärsfullt klinkers på golv. Badkar för att värma sig i samt golvvärme. Handdukstork, handfat med tillhörande kommod samt toalettstol. Fördraget för tvättmasking och torktumlare.

GästWC
Gästtoalett i anslutning till entrén. Samma materialval som i huvudbadrummet. Handfat och toalettstol.

Balkong
Balkongen är i ett västerläge som ger kvällssol. Balkongen kommer målas av föreningen.

Lägenhet

Antal rum 5 rok.
Boarea 103 m²
Våning 5 trappor av 6
Hiss Hiss Plats för barnvagn

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. kv Riddarsporren 24
Byggnadsår 1981
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-12-03 00:00
Energi Förbrukning 152 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Riddarsporren 24
Övrigt Fastighet från 1981 Utförda och pågående renoveringar: Stamspolning under 2011 utan anmärkning, inget stambyte aktuellt inom överskådlig framtid Utbyte av samtliga takmonterade frånluftsfläktar till bostäderna 2011 Föreningens garage har totalrenoverats, klart februari 2012 Fastighetens samtliga två undercentraler är utbytta under hösten 2011 Utbyte av samtliga portar med entrépartier under hösten 2011 Elektroniska informationstavlor med interaktiva funktioner monterade i samtliga portar, vintern 2011 Elektroniskt låssystem med nyckelbrickor för portar, cykelrum och tvättstugor Ny porttelefoni samt elektronisk bokning av tvättstuga, vintern 2011 Modernisering av tre hissar, våren/sommaren 2012 Renovering av 38 badrum i föreningens hyresrätter, klart hösten 2012 Genomförd energideklaration.
Övriga byggnader Hela området där fastigheten ligger är barnvänligt och skyddad från biltrafik och buller. Stor lekplats med många sitt-ner-platser finns på innergården som kommer att grindas in av föreningen. Huset har en stor hiss för att underlätta för såväl för vår yngre som äldre generation. Du parkerar snabbt och enkelt din bil i föreningens garage där du som bor i fastigheten har förtur till lediga garageplatser. Ett drygt kvarter bort ligger Odenplan med mycket goda kommunikationer, en mångfald av restauranger, caféer, shopping och kulturupplevelser. Inom ett kort gångavstånd finns härliga promenadstråk i exempelvis Vanadislunden, Vasaparken och Hagaparken.

Brf Riddarsporren 24 bildades 1999 och förvärvade fastigheten 2010-09-21.
Föreningen upplåter totalt 234 lägenheter varav 192 med bostadsrätt och 42 med hyresrätt. Fastigheten har totalt 20 portar, samtliga med hiss. Utöver lägenheterna inrymmer fastigheten även fyra större kommersiella lokaler bestående av ett kontor, två förskolor samt ett underjordiskt garage med plats för cirka 340 bilar. Till garaget har de boende företräde och direkt access trappa finns till trapphuset. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och har en dold tillgång tack vare det stora antalet kvarvarande hyresrätter.
Inga planerade avgiftshöjningar.

Föreningen godkänner ej juridisk person.
För mer information se föreningens hemsida: http://riddaren24.se/

Utförda renoveringar:
Stamspolning under 2011 utan anmärkning, inget stambyte aktuellt inom överskådlig framtid
Utbyte av samtliga takmonterade frånluftsfläktar till bostäderna 2011
Föreningens garage har totalrenoverats, klart februari 2012
Fastighetens samtliga två undercentraler är utbytta under hösten 2011
Utbyte av samtliga portar med entrépartier under hösten 2011
Elektroniska informationstavlor med interaktiva funktioner monterade i samtliga portar, vintern 2011
Elektroniskt låssystem med nyckelbrickor för portar, cykelrum och tvättstugor
Ny porttelefoni samt elektronisk bokning av tvättstuga, vintern 2011
Modernisering av tre hissar, våren/sommaren 2012
Renovering av 38 badrum i föreningens hyresrätter, klart hösten 2012
Under hösten 2016 är renovering av tak, fönster och fasad inplanerat.

Genomförd energideklaration.

Sovrum 1

Vardagsrum

Vardagsrum samt matplats

Sovrum 3

Badrum

Sovrum 2

Sovrum 4

Sovrum 4

Vardagsrum

Vardagsrum

Matplats

Kök

Badrum

Hall

Hall

Avhängningsplats

Badrum

GästWC

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz