Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan/NorrmalmHagagatan 17E, 5tr

3 rok
77 m²
Välkommen till en härlig och barnvänlig bostad belägen högst upp i huset. Utsikten är mycket behaglig med Frejgatan åt båda håll. Denna nyrenoverade lägenhet med optimalt city-läge har allt man kan önska sig och är dessutom färdig för inflytt. Så missa inte chansen att komma och titta, otroligt mycket bostad för pengarna.

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Högst upp med fantastisk utsikt. Topprenoverad och barnvänlig!

Välkommen till en härlig och barnvänlig bostad belägen högst upp i huset. Utsikten är mycket behaglig med Frejgatan åt båda håll. Denna nyrenoverade lägenhet med optimalt city-läge har allt man kan önska sig och är dessutom färdig för inflytt. Så missa inte chansen att komma och titta, otroligt mycket bostad för pengarna.

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva en storleksmässigt perfekt 3:a om 77 kvm med fenomenal planlösning färdig för inflyttning. Denna bostad bjuder på 2 stora sovrum, härligt öppna sällskapsytor och balkong med fri sikt. Lägenheten är genomgående smakfullt renoverad med exklusiva materialval, högt belägen i huset med trevlig utsikt åt två väderstreck då man kan se större delen av Frejgatan åt båda håll. Lägenheten är fantastiskt ljus och charmig - perfekt för den moderna barnfamiljen. Det är inte ofta man får chansen att förvärva en bostad som denna, perfekt belägen mitt i city, samtidigt skyddad i en oas där barnen kan leka och växa upp fritt.

Hela området där fastigheten ligger är barnvänligt och skyddad från biltrafik och buller. Stor lekplats med många sittplatser finns på innergården som kommer att grindas in av föreningen. Huset har en stor hiss för att underlätta för såväl för vår yngre som äldre generation. Du parkerar snabbt och enkelt din bil i föreningens garage där du som bor i fastigheten har förtur till lediga garageplatser. Ett drygt kvarter bort ligger Odenplan med mycket goda kommunikationer, en mångfald av restauranger, caféer, shopping och kulturupplevelser. Inom ett kort gångavstånd finns härliga promenadstråk i exempelvis Vanadislunden, Vasaparken och Hagaparken.

Balkongen skall målas om på föreningens bekostnad.


Bostadens 77 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Luftig och hemtrevlig hall där man vid första anblick möts av vitmålade väggar och genomgående ekparkett. I direkt anslutning till entrén finns en vrå som disponeras som avhängningsplats för kläder och skor. Hallen ger en trevlig överblick av bostaden och från den når man samtliga rum.

Kök
Detta kök är den matintresserades dröm med väl tilltagna arbetsytor, behändig närhet till vitvaror och utrustning i kombination med fantastik förvaring och det sociala bandet till matplats/vardagsrum. Köket är smakfullt renoverat med exklusiva materialval, skåpserien som går i vitt har läckert infällda beslag vilket ger ren finish. Spishäll och diskho är nedfällt i en massiv ekbänkskiva och resterande utrustning är snyggt gömt bakom paneler. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis och spisfläkt. Trevligt i anslutning till parkeringsytorna är matplatsen belägen som rymmer upp till 8 personer. Utsikten från matplatsen är mycket behaglig med öppna vyer och Frejgatan beskådas åt båda väderstreck.

Vardagsrum
Charmigt ljust och harmoniskt vardagsrum med ekparkettgolv och väggar målade i ljus cafélatte ton ger en varm inbjudande känsla. Planlösningen är optimal för socialisering för allt från mysiga hemmakvällar till större middagar i goda vänners lag. Rummets utformning inbjuder till inspirationsrik möblering där bara fantasin sätter gränserna. Vardagsrummet är ljust med två stora fönsterpartier i fil delvis öppet möt kök.

Sovrum
Ljust och harmoniskt sovrum som är skyddat från trafik och buller. Väggarna är målade i mjuka grå nyanser och golvet är belagt med ekparkett. Här får man plats med dubbelsäng, nattduksbord, tv-möbel, byrå, och hyllor. Utgången till balkong höjer detta rum ytterligare en nivå.

Sovrum II
Detta rum är likväl skyddat från både insyn och buller, med ekparkettgolv och ljusa tapeter. Finns gott om plats för möblemang med bland annat dubbelsäng, byrå, nattduksbord, fåtölj och tv-möbel. Mysigt rum med härliga vinklar som skapar karaktär och känsla.

Badrum
Fräscht nyrenoverat badrum i uppiggande moderna färger. Väggarna är kaklade i vitt med häftig fondvägg i modern turkos nyans, golvet belagt med klinker i sobra grå toner. Duschörnan är kvadratiskt inglasad och ger en lyxig hotellkänsla. Badrummet är även utrustat med wc, badrumsskåp, handduktork och nedfällbar tvättställning.

Balkong
Mysig balkong med utgång från sovrummet, här kan man avnjuta många avslappnade stunder med många soltimmar. Balkongen skall målas om på föreningens bekostnad.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 77 m²
Våning 5 trappor av 5
Hiss Hiss Plats för barnvagn

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. kv Riddarsporren 24
Byggnadsår 1981
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-12-03 00:00
Energi Förbrukning 152 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Riddarsporren 24
Övrigt Fastighet från 1981 Utförda och pågående renoveringar: Stamspolning under 2011 utan anmärkning, inget stambyte aktuellt inom överskådlig framtid Utbyte av samtliga takmonterade frånluftsfläktar till bostäderna 2011 Föreningens garage har totalrenoverats, klart februari 2012 Fastighetens samtliga två undercentraler är utbytta under hösten 2011 Utbyte av samtliga portar med entrépartier under hösten 2011 Elektroniska informationstavlor med interaktiva funktioner monterade i samtliga portar, vintern 2011 Elektroniskt låssystem med nyckelbrickor för portar, cykelrum och tvättstugor Ny porttelefoni samt elektronisk bokning av tvättstuga, vintern 2011 Modernisering av tre hissar, våren/sommaren 2012 Renovering av 38 badrum i föreningens hyresrätter, klart hösten 2012 Genomförd energideklaration.
Övriga byggnader Hela området där fastigheten ligger är barnvänligt och skyddad från biltrafik och buller. Stor lekplats med många sitt-ner-platser finns på innergården som kommer att grindas in av föreningen. Huset har en stor hiss för att underlätta för såväl för vår yngre som äldre generation. Du parkerar snabbt och enkelt din bil i föreningens garage där du som bor i fastigheten har förtur till lediga garageplatser. Ett drygt kvarter bort ligger Odenplan med mycket goda kommunikationer, en mångfald av restauranger, caféer, shopping och kulturupplevelser. Inom ett kort gångavstånd finns härliga promenadstråk i exempelvis Vanadislunden, Vasaparken och Hagaparken.

Brf Riddarsporren 24 bildades 1999 och förvärvade fastigheten 2010-09-21.
Föreningen upplåter totalt 234 lägenheter varav 194 med bostadsrätt och 40 med hyresrätt. Fastigheten har totalt 20 portar, samtliga med hiss. Utöver lägenheterna inrymmer fastigheten även fyra större kommersiella lokaler bestående av ett kontor, två förskolor samt ett underjordiskt garage med plats för cirka 340 bilar.
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och har en dold tillgång tack vare det stora antalet kvarvarande hyresrätter.

Föreningen godkänner ej juridisk person.
För mer information se föreningens hemsida: http://riddaren24.se/

Vardagsrum

Sovrum

Kök

Utsikt

Kök

Balkong

Hall

Kök

Kök

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Sovrum II

Badrum

Badrum

Badrum

Walk in closet

Utsikt

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz