Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Solna CentrumHannebergsgatan 28

2 rok
44 m²
Perfekt planerad två rum och kök om 44 kvm med balkong.
Trivsam bostadsrätt med öppen och ljus attribut. Fönster längs med hela långsidan och stor balkong med fri sikt. Smakfullt renoverad bostad med genomgående fina materialval. Populär adress belägen i väl omhändertagen fastighet med solid ekonomi.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Perfekt planerad två rum och kök om 44 kvm med balkong

Beskrivning

Välkommen till en hemtrevlig bostadsrätt i toppskick. Här har inget lämnats åt slumpen då ytorna är perfekt planerade med fina materialval. Belägen på mycket attraktiv adress hittar ni denna tvårummare högt upp i huset med stor balkong med fritt läge. Lägenheten är utsökt uppfört med fönster hela långsidan vilket ger ett enormt ljusinsläpp och härlig utsikt.
Väl avvägda rum i sobra färger i kombination med genomgående parkettgolv skapar en trivsam atmosfär. Köket ligger trivsamt i öppet läge mot vardagsrummet. Varmt välkomna till ett riktigt klassboende.

Här bor man centralt med snabb förbindelse (T-bana) in till Stockholm. Solna Centrum ligger precis runt huskroppen. Busshållplatsen vid Solna Centrum ger många alternativa förbindelser. Reser man med bil så når man Essingeleden på ett par minuter. Ett stort utbud och möjligheter till shopping i Solna Centrums galleria. Fina grönområden erbjuds i Skytteholmsparken samt vid området kring Huvudstabadet. Varför inte gå ner till Pampas Marina en sommarkväll och njuta av god mat och båtliv på uteserveringen på bryggan. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som står klart 12 november 2015.

Bostadens 44 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Välkommande hall med prydligt parkettgolv och vitmålade väggar. Hallen leder en centralt in i bostaden och erbjuder goda avhängningsmöjligheter i kapphylla. Säkerhetsdörr.

Kök
Hemtrevligt och praktiskt kök öppet mot vardagsrummet. Gott om förvaring i över- och underskåp. Väl tilltagna arbetsytor bestående av mörk laminatskiva samt mosaik ovan bänk. Maskinpark bestående av ugn med spishäll, diskmaskin, spisfläkt och kyl/frys. Utrymme för intilliggande matplats för upp till sex personer.

Vardagsrum
Väldisponerat och socialt rum med direkt närhet till kök och balkong. Rummets utformning bidrar till flertalet möblerings alternativ. Mycket ljust och rymligt tack vare tre stora fönster i fil i kombination med vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum
Ljust och harmoniskt sovrum med vitmålade väggar och parkettgolv. Separerat mot vardagsrummet via skjutdörr. Plats för bland annat dubbelsäng. Utrustat med garderobsvägg. Utgång till stor balkong med härlig utsikt.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 44 m²
Våning 5 trappor av 7
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. kv Ametisten 7
Byggnadsår 2004
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Energi Förbrukning 145 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Brinken i Solna

Mitt i Solna centrum ligger kvarteret Ametisten, med projektnamnet Fristaden. Kvarteret består av fem bostadsrättsföreningar om 257 lägenheter och de första bostadsrättsinnehavarna flyttade in i oktober 2002.

Brf Brinken i Solna äger och förvaltar fastigheten och har 34 stycken lägenheter med en totalyta om 1380 kvm. Föreningen bildades under 2002 och är en så kallad äkta förening.

Inga kommande renoveringar är på gång eller större projekt. Inga planerade avgiftshöjningar.
Styrelsen har under hösten 2014 omförhandlat 2 av föreningens lån vilket innebär sänkta räntekostnader för föreningen

I föreningen finns en gemensamhetslokal för 50 personer samt källsorteringsrum. Föreningen har även cykel/barnvagnsförråd samt stor tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 grovtvättmaskin, torktumlare, centrifug, torkskåp och mangel. Tvättstugan har nyligen bytt vitvaror och har nya tvättmaskiner, torktumlare och nytt torkskåp. På gården finns en lekplats med stor sandlåda och leksaker för barnen samt gott om bänkar och cykelställ.
Under bostadskvarteret ligger ett parkeringsgarage med ca 300 platser i två plan. I byggnaden mot busstorget finns även flera affärslokaler.

FÖRRÅD:
Till lägenheten tillhör ett rymligt källarförråd.

JURIDISK PERSON:
Godkänns inte.

TV/BREDBAND/TELEFONI:
Föreningen är ansluten till Ownit 100 mb. I avgiften ingår bredband samt basutbud från Com Hem.

Balkong

Fasad

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Utsikt

Hall

Kök

Mot kök

Vardagsrum

Mot vardagsrum

Mot vardagsrum

Badrum

Badrum

Badrum

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz