Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

HökarängenHelgdagsvägen 15

2 rok
64 m²
Nu finns möjligheten att förvärva en smakfull vindslägenhet i mycket fint skick. Bostaden med sin välplanerade planlösning, höga standard och grönskande omgivningar inbjuder till hög levnadsstandard. Stora fönsterpartier/takfönster öser in ljus. Insynsskyddat läge.

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Välplanerad vindslägenhet om 64 kvm med Fransk balkong

Nu finns möjligheten att förvärva en smakfull vindslägenhet i mycket fint skick. Bostaden med sin välplanerade planlösning, höga standard och grönskande omgivningar inbjuder till hög levnadsstandard. Stora fönsterpartier/takfönster öser in ljus. Insynsskyddat läge.

Beskrivning

Välkommen till en smakfull vindslägenhet om 64 kvm på en mycket trevlig och populär adress. Denna välplanerade och inbjudande våning med två rum och kök håller hög standard.
Öppen planlösning kombinerat med stora fönsterpartier/takfönster skapar en härlig atmosfär och rymd. Här har du ett ljust kök med matplats intill fransk balkong och öppet in till det spatiösa vardagsrummet. Bostaden erbjuder även en rymlig hall med gott om förvaring, prydligt badrum med hög standard samt ett charmerande sovrum.
Det höga läget exponerar natur och grönska och skapar ett insynsskyddat läge. Fastigheten som uppfördes 2001 är i mycket gott skick.

Hökarängen har mycket bra utbyggd kommunikation. På några minuters gångväg från Helgdagsvägen ligger Hökarängens tunnelbanestation. Därifrån tar det bara två minuter till Farsta centrum där det finns ett stort utbud av service som post, banker, apotek, systembolag, livsmedels-, kläd- och skobutiker, restauranger med mera. Det går snabbt att åka in till stan, T-centralen nås på ca 18 minuter via tunnelbanan. Även busskommunikationer är väldigt bra.

Bostadens 64 kvm disponeras enligt följande

Hall
Rymlig välkomnande hall med ekparkett och målade ljusa väggar. Avhängningsplats intill entré. Gott om förvaring i garderober. Leder vidare in till en luftig inre hall som knyter ihop bostadens samtliga rum.

Kök
Renoverat hemtrevligt kök öppet mot vardagsrum. Mycket ljust tack vare det höga läget samt tre stora fönsterpartier. Köket som ha gott om förvaring i över och underskåp erbjuder också höga maskinell standard. Utrustat med rostfri kyl/frys, mikro, ugn, spisfläkt, diskmaskin samt spishäll. Väl tilltagen arbetsyta med mörkt kakel ovan bänk. Ljust målade väggar samt parkettgolv. Matplats intill för upp till 6-8 personer. Utgång till fransk balkong med grönskande utsikt.

Vardagsrum
Öppet luftigt vardagsrum i anknytning till kök bildar en trevlig social yta. Hit fortlöper ekparkettgolvet och de ljust målade väggarna. Hemtrevligt rum med flertalet möbleringsmöjligheter.

Sovrum
Harmoniskt och trivsamt sovrum målat i ljusa sobra färger kombinerat med parkettgolv. Charmigt snedtak med takfönster. Plats för dubbelsäng och övrig möblemang.

Badrum
Rymligt och välutrustat badrum med helkaklade svarta väggar och sandfärgat klinkergolv. Utrustat med kommod, duschhörna med vikdörrar, Wc, badrumsskåp med spegel samt tvättmaskin, torktumlare och torkskåp

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 64 m²
Våning 5 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Annandagen 1
Byggnadsår 2001
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2008-12-09 00:00
Energi Förbrukning 143 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Annandagen

Fastigheten byggdes under 2000. Inflyttning och bildande av bostadsrättsföreningen Annandagen skedde våren 2001. Föreningen är som de flesta andra ett privatbostadsföretag, vilket tidigare kallades för äkta bostadsrättsförening.
Vi finns på Helgdagsvägen 15 - 21 i Hökarängen i norra Farsta, i Stockholms kommun.

44 bostadsrättslägenheter fördelade på:
- 12 små tvåor på 42,5 m2
- 7 lite större tvåor på 62,5-64,5 m2
- 18 treor på 73-79,5 m2
- 7 fyror på 84-88,5 m2

Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, säkerhetsdörr och brandvarnare. Balkonger mot söder och väster.

30 parkeringsplatser med ellutag finns för uthyrning. Fastigheten har även tvättstuga och det finns 10 odlingslotter.

TV- Internetutbud
Ownit är föreningens leverantör av trådlöst bredband och IP-telefoni. Annandagen har för sina medlemmars räkning tecknat ett kollektivt avtal med Ownit så alla som bor i föreningen får bredbandsuppkoppling via Stokabs nya fibernät. För detta tillkommer det en relativt låg månadsavgift (165 kr) för varje medlem, men det kollektiva avtalet gör att det blir mycket billigare än om medlemmarna skulle skaffa bredband själva. Com Hem är TV-distributör till föreningen till 2015. Obligatoriskt tillägg på 89 kr/mån för ett analogt grundutbud och digital-TV

Tvättstuga
Föreningen har en fin tvättstuga där medlemmarna kan nyttja två tvättmaskiner, en tumlare och ett torkskåp. Det finns en kallmangel och ett stort torkskåp som kan nyttjas för torkning av mattor, filtar och andra utrymmeskrävande textilier.

Brf Annandagen är medlem i organisationen Bostadsrätterna.

varda kök

varda

kök

gård

utsikt

kök

balkong

entre

kök

varda

vard

sov

hall

hall

bad

bad

bad

fasad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz