Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Maria/Gamlastan/HögalidHögbergsgatan 68A

1,5 rok
39 m²
Låg avgift - Sekelskifte - Furugolv - Mariatorget - Bästa adress - Balkong - Renoverat kök - Högt i tak - Stuckaturer - Vackra fönster med spröjs - Stort ljusinsläpp - Högt belägen

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


2:a om 39 kvm + 8, Balkong, Låg avgift, Mariatorget

Låg avgift - Sekelskifte - Furugolv - Mariatorget - Bästa adress - Balkong - Renoverat kök - Högt i tak - Stuckaturer - Vackra fönster med spröjs - Stort ljusinsläpp - Högt belägen

Beskrivning

Väldigt sällan kommer de ut till salu, men nu är möjligheten här. En ytterst välplanerad enrumslägenhet i två plan med stor balkong, 3,30 m i takhöjd, på en av Stockholms mest attraktiva adresser.
Bostaden som är belägen i en vacker sekelskiftesfastighet anno 1904 är en riktig skönhet. Den vackra arkitekturen följer med från fasaden hela vägen in till hjärtat av lägenheten. Fastigheten är mycket välskött och omhändertagen, drivs också av en ambitiös skuldfri förening.


Fastigheten är belägen Högbergsgatan/Timmermansgatan. Mitt på Söder med träd och grönska inpå knuten nära den mysiga stadsmiljön runt Mariatorget och ett något högre tempo längst med Götgatsbacken. Enkelt att ta sig till och från Söder då det finns flertalet stadsbussar, tunnelbanan och pendeltåget alldeles runt hörnet. Läget är optimalt och erbjuder all tänkbar service och nöjen man kan tänka sig.

Bostadens 39 + 8 kvm disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall med luftig attribut. Avhängningsplats för kläder och skor. Från hallen nås också ett av bostadens sovloft.

Kök
Topprenoverat kök med gott om utrymme och utgång till balkong. Stilren skåpinredning som sträcker sig hela vägen upp till tak. Väl tilltagna arbetsytor samt goda förvarings möjligheter. Hög maskinell standard med utrustning som kyl/frys, diskmaskin varmluftsugn och gasspis. Matplats för upp till fyra personer. Från köket kommer man också ut på balkongen.

Vardagsrum
Underbart rum med sekelskiftescharm. Vardagsrummet är ljust och och luftigt tack vare stort fönsterparti och en takhöjd om 3,30 m.
Detta smakfulla rum har vitmålade väggar och furugolv. Plats för dubbelsäng.

Badrum
Fräscht kaklat badrum som är utrustat med dusch, wc och handfat.

Lägenhet

Antal rum 1,5 rok.
Boarea 39 m²
Biarea 8 m²
Våning 1 trappor av 4
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Fatbursbrunnen 7
Byggnadsår 1904
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas med spröjs
Fastighetsbet. Bf Victoria u.p.a
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen Cyckelrum Tvättstuga Förråd Innergård

Bostadsföreningen förvärvade fastigheten 1909 och är en sk bostadsförening. Föreningen upplåter 27 bostadslägenheter till medlemmmarna. Därutöver upplåter föreningen 6 lokaler med hyresrätt. Bostadsförening med mycket god ekonomi, se vidare i bifogad årsredovisning.

Fastigheten som bebyggdes 1904 är fortlöpande underhållen.

Större genomförda renoveringar
2013 - Stamspolning
2010 - OVK, byte undercentral
2000 - Omputsning av hela fasaden samt fönsterrenovering, omläggning av tak, elstamsbyte, nyinstallation av hiss
1990 - Rörstamsbyte

Kablel-Tv/Internet
Levereras av ComHem

Vardagsrum

Matplats

Balkong

Vardagsrum

Sovloft

Kök

Kök

Balkong

Kök

Badrum

Innergård

Hall med extra loft

Fasad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz