Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Kungsholmen/ Hornsbergs StrandHornsbergs strand 15E

2 rok
49 m²
Här bor ni på en utmärkt adress längs med Hornsbergs Strand med härliga vyer, sjöglimt och enormt ljusinsläpp via burspråk. Stilsäker nyproducerad bostadsrätt med det bästa av två världar. Lägenheten ligger i souterräng med utsikt mot Karlberg och egen uteplats (12 m2) på motsatt sida. Låg avgift!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Toppmodern tvåa om 49 kvm. Utsikt mot Karlberg. Egen Uteplats!

Här bor ni på en utmärkt adress längs med Hornsbergs Strand med härliga vyer, sjöglimt och enormt ljusinsläpp via burspråk. Stilsäker nyproducerad bostadsrätt med det bästa av två världar. Lägenheten ligger i souterräng med utsikt mot Karlberg och egen uteplats (12 m2) på motsatt sida. Låg avgift!

Beskrivning

Varmt välkommen till en mycket inbjudande bostadsrätt med utmärkt adress vid Norra Kungsholmen intill vatten och natur. För er som söker ett modernt och exklusivt boende med livskvalité som viktigaste utgångspunkt är detta ett hem för er.
Bostadsrätten som precis är färdigställd gör er till de första boende, här kan ni avnjuta ett förstklassigt Kungsholms-liv med ljuvlig utsikt från högt läge mot Karlberg för att sedan avkopplande slå er ner på den stora egna uteplatsen på motsatt sida.
Lägenheten är mycket ljus och trivsam med alla sociala utrymmen centrerade mot utsikt och burspråk. Bostaden bjuder på en välplanerad planlösning med väl avvägda rum, kvalitetskök med fin utrustning öppet mot vardagsrum, stort praktiskt badrum och gott om förvaringsutrymmen. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar i hela lägenheten.
Ett mycket bra boende som bör upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

Området runt denna del av Kungsholmen har expanderat lavinartat under de senaste åren. Här har hela nya kvarter vuxit fram då det fantastiska läget nära badbryggor, båtplatser och strandpromenad är oslagbart. I takt med expansionen har många framstående restauranger i området sökt sig hit där flera ligger invid vatten. Välsorterade ICA maxi inom några minuters promenad.
Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Tunnelbanestation och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

Bostadens 49 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Golvet är genomgående i bostaden ekparkett 3-stav och väggarna är målade vita. Ytterligare förvaring i två garderober.

Kök
Välutrustat och stilrent kök med luftig attribut öppet mot vardagsrum. Utrustat med diskmaskin, kyl, frys samt mikrovågsugn. Gedigen mörk bänkskiva med vitt blankt kakel 100x300 cm ovan. Köksluckorna är släta med softclose-funktion.
Gott om förvaring i över och underskåp.

Vardagsrum
Stort och rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från kök och stora fönsterpartier i burspråk. Den öppna planlösningen bildar en trevlig samlingspunkt i bostaden med lättmöblerade ytor. Burspråket bjuder på härliga vyer mot Karlberg.

Sovrum
Rymligt sovrum med vitmålade väggar och parkettgolv. Plats för bland annat dubbelsäng och övrigt möblemang. Förvaring sköt i två garderober samt linneskåp. Utgång till egen uteplats.

Badrum
Modernt och stilfullt badrum med svart klinkergolv och helkaklade vita väggar. Badrummet är utrustat med handfat, toalett, dusch, spegelskåp, golvvärme, tvättmaskin och vattenburen handdukstork. Rymligt badrum som även har vädringsfönster.

Uteplats
Stor härlig uteplats med utgång från sovrummet om ca 12 m2. Uteplatsen tillhör bostaden och kommer bjuda på många trevliga stunder. Livskvalité att bara kunna gå ut att sätta sig, läsa en bok eller varför inte grilla.

Förråd
Till bostaden hör ett separat förråd

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 49 m²
Våning 2 trappor av
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 2015/2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Glädjen
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen Det finns källsorteringsrum, barnvagnsrum, cykelförråd och förråd tillhörande lägenheten på entréplan vid Hornsbergs strand. Det finns även en föreningslokal i källarplan. Gårdsplats/innergård Bilplats/parkering Parkering: Källarplanet inrymmer ett garage för 59 bilplatser varav 3 för handikappade. Att hyra en parkeringsplats kostar 1900 kr per månad. Separat kö.

Brf Glädjen består av 111 bostäder.
Fastigheten i sex till nio våningar över mark delas upp i sju trapphus med tre lägenheter på varje plan.
Tomträtten hör till fastigheten Stockholm Glädjen 13.


www.brfgladjen.bostadsratterna.se

Öppen planlösning

Sovrum

Egen uteplats

Mot kök

Vy mot vardagsrum och sovrum

Öppet kök mot vardagsrum

Kök

Kök

Vardagsrum

Härlig utsikt mot karlberg med sjöglimt

Vardagsrum mot kök

Mot sovrum och badrum

Uteplats

Uteplats

Badrum

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz