Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

AspuddenHusabyvägen 15

2 rok
45 m²
Denna välplanerade tvåa har allt man kan önska sig, fina trägolv, trevlig takhöjd, genomgående smakfullt renoverad, med massvis av ljusinsläpp från tre väderstreck. Charmigt och barnvänligt område som är naturnära och samtidigt full med liv och puls. Kommunikationerna är nära endast 10-15 min från city!

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


SÅLD: 2 460 000 kr

Denna välplanerade tvåa har allt man kan önska sig, fina trägolv, trevlig takhöjd, genomgående smakfullt renoverad, med massvis av ljusinsläpp från tre väderstreck. Charmigt och barnvänligt område som är naturnära och samtidigt full med liv och puls. Kommunikationerna är nära endast 10-15 min från city!

Beskrivning

Välkommen till en välplanerad och smakfullt renoverad tvåa om 45 kvm med balkong. Denna bostad bjuder på öppna och väldisponerade ytor med genomgående vitmålade väggar och fina trägolv. Lägenheten är väldigt ljus och behaglig och har balkong och fransk balkong samt fönster i tre väderstreck. Fastigheten är i gott skick och är perfekt för barnfamiljen eller det unga paret som vill bo naturnära i ett trevligt lugnt område med full service.
Området vid Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, livsmedelsbutiker, apotek, småbutiker och restauranger.
I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med dess kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé som under sommaren erbjuder både matservering och temakvällar. Vid Mälaren finns välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång.
På kort gångavstånd ligger även sjön Trekanten med badplats. Vinterid plogas isen för skridskoåkning.
I närområdet ligger Liljeholmens centrum med dess stora galleria vari man finner ett gott om utbud av både affärer och restauranger och fastigheten har nära till allmänna kommunikationer och närhet till City.
För barnfamiljer finns den mycket populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmanande klätterställningar m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning och ponnyridning. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på och ger möjlighet till svalkande dopp.

Bostadens 45 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Hemtrevlig och välkomnande hall som leder centralt in i bostaden. I direkt anslutning till entrén finns avhängningsplats för kläder och skor.
Takhöjden är angenäm och de vitmålade väggarna och ekparkettgolvet förhöjer känslan av rymd. Från hallen nås bostadens badrum på höger sida, köket på vänster sida och vardagsrummet rakt fram.

Kök
Ljust och trevligt kök som är öppnat mot vardagsrummet. Köket är smakfullt renoverat med bland annat högblanka över- och underskåp med gott om förvaring. Snyggt i kontrast till det har man lagt en massiv träbänkskiva och svartkaklat stänkskydd. Arbetsytorna är väl tilltagna och belysta med infällda spotlights. I bänkskivan finns det en nedsänkt ho av keramik och en snygg blandare. Designen i köket är väl igenomtänkt med en snygg svart ugn och en inbyggd diskmaskin i rostfritt helt utan detaljer. Köket är också utrustat med kyl/frys som är dolda bakom panel samt en prydlig gasspis. Även här är golvet belagt med ekparkett och väggarna är vitmålade.

Vardagsrum
Stort och trevligt utformat vardagsrum med mycket ljusinsläpp från två väderstreck. Rummet känns luftigt och karismatiskt med sin franska balkong, vitmålade väggar och klassiskt parkettgolv i fiskbensmönster. Rummets utformning inbjuder till inspirationsrik möblering och har utrymme för matplats, soffa, vardagsrumsbord, tv-möbel och hyllor.

Sovrum
Charmigt sovrum med utgång till balkong. Även i sovrummet är det trägolv och vitmålade väggar med gott om förvaring i två platsbyggda garderober. Här får man plats med dubbelsäng, nattduksbord, byrå och tv-möbel. Rummet blir avsevärt luftigare och rymligare tack vare utgången till balkongen.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum med vita väggar och klinkergolv i mjuk grå nyans. Utrustat med vägghängt förvaringsskåp, wc, handfat, badrumsspegel och duschörna med glasdörrar.

Balkong
Mysig balkong med utgång från sovrummet. Belägen mot lugnt område med trevlig utsikt. Här kan man avnjuta många sköna stunder med många soltimmar.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 45 m²

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. kv kräklan 6
Byggnadsår 1941
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Kräklan 6
Övriga byggnader Det finns parkeringsplatser att hyra, hänvisas till föreningen. Finns en verkstad att tillgå för föreningens medlemmar. Källarförråd till varje enhet. I området finns två tunnelbanestationer - Aspudden och Örnsberg. Det tar ca 12-14 min in till T-centralen. Flertalet bussar trafikerar området.

Brf kräklan 6 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1998. Föreningen förvärvade fastigheten, kräklan 6 den 30 juni 1999.
Tomten består 2075 kvm med äganderätt varav byggnaden har en bruksarea på 1676.
Fasigheten är uppförd 1945 och innehåller 36 bostadslägenheter och en hyreslokal, på tomten finns 11 parkeringsplatser. I dagsläget upplåts 33 lägenheter med bostadsrätt och tre stycken med hyresrätt.
Bostadsyta 1642 kvm och lokalyta 34 kvm.

Genomförda renoveringar/underhåll:
2002 - Genomföres byte av alla tappvattenledningar, elledningar, renovering av badrum och toaletter samt hyreslägenheter. Marken på husets norra sida dränerades.
2006 - Renoverades tak och fasad. I samband med renovering fick taket nytt tegel samt stuprör och plåtdetaljer. Fasaden fick ny puts och färg.
2008 - Renoverades samtliga fönster. Montering av energiglas.
2011 - Renoverades samtliga trapphus.
2011/2012 - Balkonger byggdes. Bostadsrättsinnehavaren finansierade sina egna balkonger och föreningen det fyra hyresrätternas. Förbättrings åtgärder av marken samt parkeringsplatser och gångvägar asfalterades.

Möjlighet till bredband finns i huset.

Föreningen är välskött med god ekonomi och låg belåning.
Föreningen har en Facebook-sida där medlemmarna kan ta upp aktuella frågor eller problem med varandra och styrelsen.
Inga avgiftsändringar är planerade.
1 000 SEK i överlåtelseavgift betalas av köparen till Brf Kräklan.

Balkong

Kök

Vardagsrum

Sovrum

Hall

Kök

Ho i keramik

Vardagsrum

Vardagsrum

Fransk balkong

Badrum

Badrum

Utsikt

Uteplats

Fasad

Planritning

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz