Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SolnaJohan Enbergs väg 3, 3Tr

2 rok
67 m²
-Topprenoverad - Insynsskyddat- Ekparkettgolv - Ljus och luftig - Balkong - Väldisponerad - Walk in closet - Exklusiva materialval -
- Nära kommunikationer - Vackra områden - Citynära - Attraktiv adress - Design - Infällda spotlights i tak -

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Topprenoverad med insynsskyddat läge och balkong.

-Topprenoverad - Insynsskyddat- Ekparkettgolv - Ljus och luftig - Balkong - Väldisponerad - Walk in closet - Exklusiva materialval -
- Nära kommunikationer - Vackra områden - Citynära - Attraktiv adress - Design - Infällda spotlights i tak -

Beskrivning

För alla med intresse av design och detaljer finns nu möjligheten att förvärva en topprenoverad bostad med stilrena linjer. Belägen i väl omhändertaget punkthus i delen av Solna som har det närmaste och bäst representativa cityläget man kan önska. Lägenheten är modern och erbjuder härliga lösningar och färgsättningar. Högt upp i huset finner ni denna våning med luftiga rum, designat kök med matplats, vardagsrum med utgång till stor lättmöblerad balkong. Badrummet är rymligt och lyxigt. Hela bostadens el är omdragen och uppdaterat för att inga synliga kablage skall finnas. Även rör och radiatorer är inbyggt. Välkommen till ett hem att trivas i.

Centralt läge med mycket vacker närmiljö, Pampas Marina och Huvudsta slottsområde runt husknuten.
På sommaren är närheten till Huvudsta badet enormt uppskattad. I det direkta närområdet finns all tänkbar service och flertalet restauranger.
Trevliga gång- och cykelvägar längs med vattnet ner till centrala Stockholm. Ca 3 km till St. Eriksplan, ca 5 km till Stockholm Stadshus samt ca 1 km till populära motionsspår vid Karlbergs slott. Även Solna centrum ligger på gångavstånd. Med bil är det enkelt att via Pampaslänken ta sig ut på Essingeleden. Direkt intilliggande tunnelbana och bussförbindelser.

Bostadens 67 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Välkomnande hall med rymlig avhängningsplats intill ingången. Stilrent vitmålade väggar samt fondvägg. Prydligt svart granitgolv med golvvärme och infällda spotlights i tak. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Kök
Ett otroligt prydligt kök med hög maskinell standard. Här finns allt den matlagningsintresserade kan önska sig i form av helintegrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, ångugn, vinkyl, mikro, induktionshäll, köksfläkt samt integrerad kyl (2st) och frys. Samtliga vitvaror är av märket Cylinda. Släta luckor och lådor i vitt. Ovan bänkskivan i svart granit sitter orange mosaikstänkskydd. Ekparkett och vitmålade väggar. Matplats för upp till 8 personer.

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum med stort fönsterparti samt utgång till balkong. Rummet är belagt med samma genomgående ekparkett och vitmålade väggar som övriga rum. Fondtapet. Här finns plats för bland annat soffa och media-möbel

Sovrum
Sovrum med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Mysigt och väldisponerat rum med mycket ljusinsläpp och trevliga vinklar.
Rummet har gott om plats för möblering och bjuder en underbar utsikt. Infällda spotlights i tak.

Badrum
Smakfullt renoverat badrum med mörk golvklinker och svart väggkakel i två olika typer. Utrymmet är utrustat med handfat med tillhörande kommod, tvättmaskin, Wc, dusch med väggar i klarglas och takdusch. Infällda spottar i tak. Elektrisk golvvärme och infällda spotlights i tak.

Walk in closet
Stor klädkammare som inrymmer gott om förvaring. Nås från hallen.

Balkong
Stor balkong försedd med klinker, golvvärme och infravärme.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 67 m²
Våning 3 trappor av
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Ryttmästaren 1
Byggnadsår 1969
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
EnergiDekl Utfärdat 2008-05-05 00:00
Energi Förbrukning 161 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Ryttmästaren 1
Övriga byggnader Förråd Varje lägenhet har ett förråd. Dessa återfinns antingen på bottenvåningen eller i källaren. Cykelrum/Cykelställ Föreningen har cykelrum på källarplan i båda fastigheterna. Det finns dessutom cykelställ tillhörande föreningen på gatunivå utanför resp. fastighet. Tvättstugan För bokning av tid i tvättstugan används ett "tvättstugelås" på bokningstavlan i tvättstugan. Parkering Kommunal gatuparkering: http://www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/gator-trafik/parkering/boendeparkering/

Bostadsrättsföreningen Ryttmästaren 1 är en bostadsrättsförening i området Västra Skogen i Solna Kommun.
Bostadsrättsföreningen är aktiv och äger två fastigheter med tillhörande tomtytor bestående av 84st bostäder. Fastigheterna har gatuadresserna Johan Enbergs Väg 3 och Johan Enbergs Väg 5.
F.n. upplåts 10st lägenheter som hyresrätter. När hyresgästerna inte längre vill hyra lägenheterna kommer dessa att upplåtas som bostadsrätter och därmed generera pengar till föreningen.

Organisationsnummer:769604-4309
Registreringsdatum:1999-06-08

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.


Bredband
Lägenheterna är gruppanslutna via Bredbandsbolaget. Redovisas separat på månadsfakturan.

Kabel-TV
Lägenheterna är gruppanslutna via Canal Digital. Redovisas separat på månadsfakturan.


Frågor och skrivelser direkt till styrelsen:
styrelsen@ryttmastaren1.se

För mer information se: http://ryttmastaren1.se/index.html

Kök

Vardagsrum

Balkong

Vardagsrum

Badrum

Kök

Hall

Kök

Kök

Matplats

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Sovrum

Hall mot sovrum

Badrum

Walk in closet

Utsikt

Pampas Marina

Fasad

Område

Marina

Karlbergs strand

Marina

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz