Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan-NorrmalmJohannes plan 5

3 rok
76 m²
Högsta bud: 5 950 000 kr.

- Perfekt planerad - Ljus och luftig - Två Balkonger - Solid förening - Exklusiv adress - St:Johannes kyrkan - Nära kommunikationer - Gedigen takhöjd -

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Fantastisk 3:a med Två balkonger, Öppen spis, Johannesparken.

Högsta bud: 5 950 000 kr.

- Perfekt planerad - Ljus och luftig - Två Balkonger - Solid förening - Exklusiv adress - St:Johannes kyrkan - Nära kommunikationer - Gedigen takhöjd -

Beskrivning

Sällan finns det objekt som detta ute på marknaden, nu finns chansen att förvärva en unik våning med arkitektur från 1930-tal intill vackra St: Johannes kyrkan. Unik bostad med hög finish och sekelskiftesdetaljer som gör detta till ett boende utöver det vanliga. Härligt belägen ljus och luftig lägenhet utan insyn med lugnt och tyst läge. Detaljerna som detta objekt besitter är många, för att nämna några: fönsterpartier med djupa nischer, öppen spis, höga golvlister, takrosetter, ekparkett och originaldörrar.
Bostaden bjuder på en rymlig rustik hall med bland annat marmorgolv, smakfullt renoverat kök med snygga detaljer och utgång till balkong, perfekt planerat vardagsrum med ytterligare en balkong, stilrent nyrenoverat badrum med badkar och Carrarra marmor, Master Bedroom med platsbyggd garderob och ytterligare ett sovrum med inbyggd garderob.
Denna bostad kan bäst beskrivas som luftig, vacker och ljus med originaldetaljer och hög finish - som taget ur en inredningstidning. Bostaden är också väldigt socialt planerad med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Gården utanför bostaden håller på och renoveras och är färdigställd i December. Se bifogat dokument.

Bostaden ligger intill St: johanneskyrkan med dess fantastiska park. Ett lugnt läge med behaglig närhet till allt vad innerstaden kan erbjuda. Området erbjuder all tänkbar service och bekvämlighet. Endast en kort promenad till bland annat Hötorget, Birger Jarlsgatan, Kungsgatan, Stureplan, Hamngatan, NK, MOOD och mycket mera. Förutom Johannes kyrkopark utanför dörren nås även Tegnérlunden, Humlegården och Kungsträdgården på behagligt avstånd.

Kommunikationerna är goda med T-bana från Hötorget, T-centralen, Rådmansgatan och Östermalmstorg beroende på destination. Dessutom innerstadsbussar från city och Norrmalmstorg.

Bostadens 76 kvm disponeras enligt följande:

Hall
Spatiös och rustik hall med avhängningsplats i direkt anslutning till ingången. Hallen har ljusa väggar och golvet är belagt med marmor likadant som finns i trapphuset. Hallen inhyser även en inbyggd klädkammare och en gäst-Wc.

Kök
Smakfullt renoverat kök där inget har lämnats åt slumpen. Här möter moderna influenser och materialval gamla anor sammanfogade till ett praktfullt kök. Köket är ljust och luftigt med utgång till balkong samt stort anrikt fönsterparti med originalbeslag bevarade. Skåpserien i genomgående lätt ljus pastellnyans med över- och underskåp som inhyser all tänkbar utrustning. Beslagen på skåpen är dolda och bidrar till den stilrena finishen. Arbetsytorna är den matintresserades dröm med en gedigen bänkskiva av carrerra marmor där man sänkt ner diskhon för minimalt utrymmes bortfall. Köket är genomgående vitt där kontrasterna tas fram fint med de rostfria detaljerna och stänkskydd i samma vackra Carerra marmor som bänkskivan. Maskinparken är från Smeg i industriell stil bestående av varmluftsugn, spisfläkt, induktionshäll. Kyl, frys och diskmaskin är elegant är dolda bakom panel. Köksplaneringen är smidigt utformad och ger plats för matbord upp till 8-10 personer.

Vardagsrum
Sällsynt karismatiskt vardagsrum med öppen spis och balkong, härligt planerat så man kan avnjuta mysiga hemmakvällar likväl som festliga sociala tillställningar.
Här kommer allt till sin rätt med vitmålade väggar, generös takhöjd, original parkettgolv i fiskbensmönster, och takrosett. Rummet är läckert utformat med häftiga vinklar och ljuset är slående från stort fönsterparti med djup nisch och spröjs samt utgång till balkong nummer två. Här får man plats med valfritt möblemang där bara fantasin sätter gränserna.

Sovrum I
Rymligt sovrum med plats för bland annat dubbelsäng, och nattduksbord. Stor platsbyggd garderob. Ett lugnt gårdsläge ger sovrummet en härlig avkopplande känsla. Rummet är försett med skjutdörrar för minimalt ytbortfall. Golvet är försett med sisalmatta i naturmaterial, originalfurugolv under.

Sovrum II
Ljust sovrum tack vare stort fönsterparti. Disponeras i dagsläget som barnkammare men inhyser dock större säng om så önskas. Inbyggd klädkammare. Rummet är tvådelat målat/tapetserat i ljusa sobra färger och golvet är belagt med tygmatta i grågrön nyans.

Badrum
Exklusivt renoverat badrum med helkaklade vita väggar, Carrera marmorgolv och infällda spotlights i tak. Badrummet erbjuder också kommod, wc, badkar och tvättmaskin. Hyllor för förvaring. Allt mycket smakfullt.

Gästtoalett
Praktisk gästtoalett som nås från hallen. Vitmålade väggar och golv belagt med Carrara marmor. Utrustat med Wc, handfat och spegel.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 76 m²
Våning 1 trappor av 6
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Oxen Mindre 28
Byggnadsår 1930
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Oxen Mindre 28
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen: Tvättstuga (Vind) Vindsförråd. Innergård. Garage - Går att få plats då kötiden är kort för medlemmar. Parkering Antigen i garage eller Annars boendeparkering, ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508263. Dock lätt att hitta parkering utanför.

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Oxen mindre 27 och 28. Tillträdde fastigheten i juli 2010.
Fastigheterna inrymmer 57 lägenheter varav 54 upplåts med bostadsrätt och 3 med hyresrätt. Det finns även 5 lokaler samt 97 garageplatser. Org Nr:769618-0525.
Bostädernas yta 5333 kvm, lokaler 358 kvm. Fatstigheten har två stycken entreér samt 3 st hissar.

Väsentligt utfört underhåll:

2012 -2013 - Stambyte i samtliga lägenheter och lokaler. Vatten- och avloppstammar byttes.
Även elstigare byttes och uppdaterades till 3-fas.

Kommande Projekt:
Sälja ut vinden. Fasad på innergård.

Balkonger
Bygglov för nya balkonger beviljades 2012-02-21 med har överklagats och skall prövas i högre instans.

Kabel-Tv/Internet
Levereras av ComHem

Avgifter
Inga avgiftsförändringar

Vardagsrum mot balkong II

Kök mot balkong 1

Vardagsrum

Kök

Kök mot vardagsrum och balkong 1

Mot entré

Kök

Kök

Detalj

Kök

Entré

Hall mot sovrum och badrum

Balkong II

Balkong I

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum mot entré

Sovrum I

Sovrum I

Sovrum II

Badrum

Bardrum

Badrum

Gästtoalett

Öppen spis

Fasad

St:Jonhannes kyrkan

St:Jonhannes kyrkogård

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz