Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

KungsholmenJohn Ericssonsgatan 18, 2tr

1,5 rok
46 m²
Välkommen till John Ericssonsgatan 18 och till en trevlig lägenhet med bra planlösning i hörnet på Hantverkargatan. Lägenheten som idag är 1,5 rok kan med lätthet byggas om till 2 rok. Möjlighet att sätta sin egen prägel eller behålla den som den är. Välkomna!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Renoveringschans med bra läge!

Välkommen till John Ericssonsgatan 18 och till en trevlig lägenhet med bra planlösning i hörnet på Hantverkargatan. Lägenheten som idag är 1,5 rok kan med lätthet byggas om till 2 rok. Möjlighet att sätta sin egen prägel eller behålla den som den är. Välkomna!

Beskrivning

Välkommen till John Ericssonsgatan 18 som är en trevlig lägenhet med bra planlösning i hörnet på Hantverkargatan. Lägenheten kan med lätthet byggas om till 2 rok. Möjlighet att sätta sin egen prägel eller behålla den som den är. Bostaden är belägen på nedre Kungsholmen invid Hantverkargatan. Läget skulle av många beskrivas som helt perfekt för stadsdelen, med närheten till Norr Mälarstrand och alla restauranger som kännetecknar området.

Vardagsrummet har fönster mot Hantverkargatan och är mycket lätt att möblera på flera olika sätt. I vardagsrummet finns även en klädkammare och i anlutning en matsalsdel med plats för minst 6 personer. Vacker fiskbensparkett går genom hela vardagsrummet och ut i hallen.

Köket är av äldre modell men allt fungerar som det ska. Gasspis, kombinerad kyl/frys och ugn.

Sovrummet ligger med halvglasade dörrar invid köket. Plats för större säng och nattduksbord.

Badrummet har vita kakelplattor på väggen och ljusgrå klinker på golvet. Badkar för kalla vinterdagar, handfat och wc.

Lägenhet

Antal rum 1,5 rok.
Boarea 46 m²
Våning 2 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Päronträdet 16
Byggnadsår 1935
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-11-27 00:00
Energi Förbrukning 184 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Päronträdets Operavänner
Övrigt Byggnaden har stamrenoverats i både kök och badrum. Arbetet genomfördes i etapper mellan 1995-2000. Balkongrenovering 2009-10, ny fjärrvärmecentral 2009, stamspolning 2010. Uppvärmningen sker via centralvärmeanläggning genom varmvattenradiatorer från egen undercentral för fjärrvärme. Byggnaden ventileras genom självdrag. Sophantering via sopnedkast. Föreningen har budgeterat att man under de kommande 9 åren kommer att investera c:a 3,7 miljoner i byggnaden. Man kommer bla att renovera fönstrena, byta undercentralen för elen och byta de gamla avlopps och kallvattenledningar som är kvar. Blivande vindsexploatering. Under exploateringen kommer ny el dras in. Nya förråd är under diskussion. Kommer inte bli till alla medlemmar och kommer att beläggas med en avgift.
Övriga byggnader Huset har ett mycket attraktivt läge i trevliga kvarter invid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Ett stenkast från populära bageriet Petite France. Nere vid strandpromenaden ligger bl.a omtyckta Mälarpaviljongen, Restaurang Kungsholmen,samt Orangeriet och borta vid Rålambshovsparken finns badplatser, båtbryggor och grönområden. Promenad- och joggingstråket löper utmed vattnet runt hela Kungsholmen (10 km). Nära till Kungsholmstorgs alla servicebutiker och även till Fridhemsplan med stort utbud för shopping i bland annat Västermalmsgallerian, Daglivs och Åhléns.

Brf Päronträdets Operavänner: Flerbostadshuset i sten bestående av sex våningar och omfattar totalt trettionio lägenheter och fyra lokaler (biograf, tandläkare, frisör, butik). I källaren finns tvättstuga, el-central och ny fjärrvärmecentral. Automatisk portöppnare. Inga trappsteg från port till hiss.

Föreningen bildades 2005 och förvärvade fastigheten i juni 2012. Det finns cykelparkering på gården och en gemensam tvättstuga.

Ingen planerad avgiftsförändring.

Vardagsrum

Vardagsrum mot matplats och hall

Vardagsrum mot klädkammare och matplats

Vardagsrum

Matplats

Kök

Sovrum

Badrum

Badrum

Hall

Innergårdarna längs John Ericssonsgatan

Fastigheten

Rakt över gatan finns en av många restauranger

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz