Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

KungsholmenJohn Ericssonsgatan 18, 3tr

2 rok
49 m²
Med utmärkt läge invid Hantverkargatan kan vi nu presentera en topprenoverad tvårummare med vackra golv och optimal planlösning.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Topprenoverad med optimal planlösning

Med utmärkt läge invid Hantverkargatan kan vi nu presentera en topprenoverad tvårummare med vackra golv och optimal planlösning.

Beskrivning

Det här är en tvårummare på nedre Kungsholmen invid Hantverkargatan. Läget skulle av många beskrivas som helt perfekt för stadsdelen och alla fönster vetter mot lugn återvändsgata. Invändigt finns det inget att anmärka på då bostaden är i topptrim. Fiskparketten har en svag mörk ton i sig som ger lägenheten sin speciella karaktär. Maskinparken i köket är utrustad med allt man kan önska sig och förvaringen är omfattande. Lätt att möblera och mycket smakfull på alla sätt. Välkomna att höra av er gällande visning och frågor.

Vardagsrummet och köket ligger med en halvöppen planlösning mot varandra vilket skänker en känsla av storlek och rymd till de sociala delarna. I rummet finns ett stort fönster med gott om ljusinsläpp och det är lätt att möblera på ett funktionellt och bra sätt. På golvet ligger den originella fiskbensparketten som har slipats och impregnerats med en mörkare ton som ger en skarpare kontrast till de vitmålade väggarna.

Köket är utrustat med allt man kan önska sig och alla vitvaror är integrerade i interiören. Bänkskivan går i samma färg som golven och stänkskyddet består av härdat glas. Köksluckorna är vita och handtagen sitter diskret i själva luckan. Maskinparken består av: Kyl/frys, microvågsugn, diskmaskin, gasspis och elugn.

Sovrummet har plats för dubbelsäng och man har installerat ett förvaringssystem med skjutdörrar för att yteffektivisera. Fönster som vetter mot lugn återvändsgata, mörkt trägolv och vitmålade väggar.

Arbetshörnan ligger direkt när man kommer in i lägenheten och här finns gått om plats för en arbetsplats eller läshörna. Det finns två fullstora garderober, golvet är samma flytande fisbensparkett som i vardagsrummet och väggarna är vitmålade.

Badrummet har vita kakelplattor på väggen och ljusgrå klinker på golvet. Badkar för kalla vinterdagar, handdukstork och handfat med kommod.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 49 m²
Våning 3 trappor av 6
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Päronträdet 16
Byggnadsår 1935
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-11-27 00:00
Energi Förbrukning 184 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Päronträdets Operavänner
Övrigt Byggnaden har stamrenoverats i både kök och badrum. Arbetet genomfördes i etapper mellan 1995-2000. Balkongrenovering 2009-10, ny fjärrvärmecentral 2009, stamspolning 2010. Uppvärmningen sker via centralvärmeanläggning genom varmvattenradiatorer från egen undercentral för fjärrvärme. Byggnaden ventileras genom självdrag. Sophantering via sopnedkast. Föreningen har budgeterat att man under de kommande 9 åren kommer att investera c:a 3,7 miljoner i byggnaden. Man kommer bla att renovera fönstrena, byta undercentralen för elen och byta de gamla avlopps och kallvattenledningar som är kvar. Blivande vindsexploatering. Under exploateringen kommer ny el dras in. Nya förråd är under diskussion. Kommer inte bli till alla medlemmar och kommer att beläggas med en avgift.
Övriga byggnader Huset har ett mycket attraktivt läge i trevliga kvarter invid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Ett stenkast från populära bageriet Petite France. Nere vid strandpromenaden ligger bl.a omtyckta Mälarpaviljongen, Restaurang Kungsholmen,samt Orangeriet och borta vid Rålambshovsparken finns badplatser, båtbryggor och grönområden. Promenad- och joggingstråket löper utmed vattnet runt hela Kungsholmen (10 km). Nära till Kungsholmstorgs alla servicebutiker och även till Fridhemsplan med stort utbud för shopping i bland annat Västermalmsgallerian, Daglivs och Åhléns.

Brf Päronträdets Operavänner: Flerbostadshuset i sten bestående av sex våningar och omfattar totalt trettionio lägenheter och fyra lokaler (biograf, tandläkare, frisör, butik). I källaren finns tvättstuga, el-central och ny fjärrvärmecentral. Automatisk portöppnare. Inga trappsteg från port till hiss.

Föreningen bildades 2005 och förvärvade fastigheten i juni 2012. Det finns cykelparkering på gården och en gemensam tvättstuga.

Ingen planerad avgiftsförändring.

Välkomna till John Erikssons gata 18, 3tr

Kök mot Vardagsrum

Arbetshörnan med garderober.

Kök med glasskiva

Vardagsrum med vacker mörkbetsad fiskbensparkett

Kök och arbetshörna

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum med Garderobsvägg & plats för dubbelsäng

Sovrum med plats för dubbelsäng

Badrum

Badrum

Arbetshörna

John Erikssons gata 18

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz