Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan - BirkastanKarlbergsvägen 76, 3Tr

3 rok
78 m²
-Topprenoverad - Balkong i söderläge - Våning 3 - Solid förening - Låg avgift - Väldisponerad - Lutbehandlade trägolv - Ljus och luftig - Genomgående - Gott om förvaring - Nära kommunikationer - Öppen planlösning - Birkastan -

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Bud och borttagen: 5 100 000 kr

-Topprenoverad - Balkong i söderläge - Våning 3 - Solid förening - Låg avgift - Väldisponerad - Lutbehandlade trägolv - Ljus och luftig - Genomgående - Gott om förvaring - Nära kommunikationer - Öppen planlösning - Birkastan -

Beskrivning

Välkomna till en genomgående och ytterst välplanerad bostad om 78 kvm belägen på en mycket populär adress i trivsamma Birkastan. Utöver det fantastiska läget är denna bostad smakfullt renoverad (2011), som upplevs betydligt större tack vare den smarta planlösningen och genomströmningen av ljus och luft. Lägenheten bildar trevliga sociala ytor via det halvöppna köket mot vardagsrummet som också har utgång till en inglasad balkong i söderläge. Bostaden erbjuder också två fullstora sovrum, praktiskt fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt goda om förvarings möjligheter.
Fastigheten är mycket välskött och nya ombyggnationen av innergården kommer skapa en trivsam miljö med gott om plats och mycket sol.
Föreningen är mycket aktiv och har solid ekonomi.

Området är omåttligt populärt med Rörstrandsgatan runt hörnet som kantas av välkända restauranger, caféer och butiker. För den som önskar mer shopping finns Västermalmsgallerian en kort promenad bort samt Odenplan åt andra hållet. Det är också nära till Torsplan med mataffärer, systembolag, apotek etc. Birkastan bjuder på närhet till vackra promenadstråk längst med Karlbergskanalen eller längs med Brunnsviken i Hagaparken. Det är även nära till Vasaparken med mysiga caféer, lekpark och minigolfbana. I direkt närhet till lägenheten finns goda kommunikationer med buss, tunnelbana, pendeltåg och flygbussar


Bostadens 78 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Ljus och välkomnande hall med platsbyggd avhängning för kläder och skor.Ytterligare förvaring finns i två stora garderober och i den närliggande väl tilltagna klädkammaren.
Hallen är rymlig med vitmålade väggar och snyggt lutbehandlat trägolv.

Kök
Smakfullt renoverat med hög finish och snygga detaljer. Detta är en familjs eller matintresserads dröm med gott om förvaring och avställningsytor. Då köket är halvöppet mot vardagsrummet bildas en naturlig social yta där samhörigheten är i fokus. Köket som är från 2011 är utrustat med en diskret vit skåpserie (dolda handtag) som inhyser gott om förvaring, maskinpark från Siemens bestående av side by side kyl/frys, spisfläkt, varmluftsugn, induktionshäll (2013) , diskmaskin(dold bakom panel), nedfälld diskho i en lutbehandlad massiv ekbänkskiva samt vitkaklad köksvägg belyst med infällda spotlights.

Vardagsrum
Härligt ljust och hemtrevligt vardagsrum med direkt närhet till både kök och balkong. Lättmöblerat och luftigt rum med vitmålade väggar och lutbehandlat trägolv.

Sovrum I
Ljust och trevligt sovrum som ligger mot balkongen. Sovrummet är rymligt och inhyser fem garderober ända upp till tak. Vitmålade väggar och lutbehandlat trägolv gör det lilla extra. Finns plats för dubbelsäng och sedvanligt möblemang.

Sovrum II
Även detta sovrum är mycket ljust och nås från hall eller kök. Disponeras idag som kontor. Även hit når det prydliga vitlutade trägolvet som kombineras med vitmålade väggar.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum utrustat med infällda spotlights, badkar, kommod, Wc, väggskåp för förvaring, stor badrumsspegel, handukstork samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Balkong
Mysig inglasad balkong i söderläge belagd med Marrakech design klinker. Lugnt belägen mot innergård med utgång från vardagsrummet.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 78 m²
Våning 3 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Skålen 25
Byggnadsår 1985
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-11-11 00:00
Energi Förbrukning 148 kWh/m² (Atemp) och år
AndelArsAvgift 2,00642
Fastighetsbet. Brf Valvet i Stockholm
Övriga byggnader Gemensamhets utrymmen: Stor innergård som kommer byggas om till en trivsam plats för föreningens medlemmar. Det finns en tvättstuga i gårdshuset. Cykelförråd och källarförråd. Parkering: Föreningen har ett avtal med Stiftelsen Stockholms Studentbostäder. Finns en kö för medlemmar till garageplatserna i en närliggande fastighet. För mer info vänligen kontakta styrelsen. Annars finns det boendeparkering. För mer info se www.stockholm.se

Bostadsrättsföreningen Valvet i Stockholm (769604-1701) förvärvade fastigheten 2008. Föreningen är en äkta bostadsrättförening som består av 46 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 1 lokaler med hyresrätt.
Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 4764 kvm, varav 4024 kvm utgör lägenhetsyta och 741 kvm utgör lokalyta.
Fastigheterna är upplåtna med tomträtt och är fullvärdesförsäkrad.

Väsentligt utfört underhåll
2013 - installerat fibernät för internet(100Mbit), samt takmålning på båda fastigheterna.
2009/2010 utfördes stamspolning och trapphusrenovering
För mer info se årsredovisning.

Väsentligt planerat underhåll
2013-2015 Bygga om innergård
2016 Byte av stamreglerventiler, byte av värmeundercentral.
För mer detaljerad info, se årsredovisning.

Kommande planer
Försäljning av och renovering av två lägenheter i 76:an som frigörs vid utflyttningen av skolverksamheten.

Inga avgiftsförändringar planerade. Föreningen har mycket god ekonomi och verkar för att sänka avgiften i framtiden.

Internet
levereras genom ComHem eller Bredbandsbolaget.
Fiberoptik är indraget via Bredbandsbolaget (100Mbit) och ingår i avgiften.

Kabel-tv
Levereras av ComHem, basutbud igår.

Godtar ej juridisk person som medlem.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar, betalas av köparen.

Kök

Vardagsrum mot kök

Vardagsrum

Matplats

Balkong

Entré

Kök

Kök

Kök mot vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum I

Sovrum I

Sovrum II

Sovrum II

Badrum

Badrum

Detalj

Utsikt

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz