Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan - BirkastanKarlbergsvägen 84, 4tr

2 rok
43 m²
Smakfullt, stilrent, strålande! Hushållselen ingår i avgiften. Inga detaljer saknas i denna extremt välplanerade tvårummare på 43 kvadratmeter med bästa läge i Vasastan...

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Stilren tvårummare med kanonläge i Vasastan, elen ingår i avgiften!

Smakfullt, stilrent, strålande! Hushållselen ingår i avgiften. Inga detaljer saknas i denna extremt välplanerade tvårummare på 43 kvadratmeter med bästa läge i Vasastan...

Beskrivning

På en av Stockholms mest populära gator kan vi nu presentera denna tvårummare med stilren design, vackra spröjsade fönster och vidsträckt utsikt. Mycket bra planlösning med ett stort kök i halvöppen lösning mot vardagsrummet, rymligt badrum och sovrum med plats för både säng och arbetshörna. Bra förening med god ekonomi och planer på balkong mot Karlbergsvägen, bygglovet som söks innefattar denna lägenhet så med lite flyt kan man även få balkong här. Det finns balkonger här idag så man har goda förhoppningar att denna ansökan ska gå igenom. Hushållselen ingår i avgiften så den jämförbara avgiften är c:a 500 kr lägre.

I området finner ni alla bekvämligheter som tänkas kan, restauranger från alla världens hörn och kommunikationer i alla dess former och riktningar.

Vardagsrum
Öppen planlösning mot kök som gör det perfekt för stora sällskap. Väl tilltagen takhöjd, rejält fönster i sydväst läge mot lummig trädgård och ljusa väggar. På golvet ligger vitlutade furutiljor.

Sovrum
I sovrummet följer det vitlutade furugolvet och de vitmålade väggarna. Det finns gott om plats för både säng och skrivbord.

Badrum
Påkostat och stilrent med svart klinkergolv och vita kakelplattor på väggarna. Handdukstork, regnskogsdusch med glasvägg, wc och handfat.

Kök
Köket ligger i halvöppen lösning mot vardagsrummet och det finns gott om arbetsytor på den massiva träbänkskivan. Det finns vinställ, mycket skåpsförvaring, kombinerad kyl/frys, rostfri fläktkåpa, ugn och spishäll.

Förvaring
Förutom garderoberna i lägenheten så ingår ett externt förråd i månadsavgiften.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 43 m²
Våning 4 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Byggnadsår 1912
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas med spröjs
Fastighetsbet. Brf Skålen
Övrigt God teknisk status med löpande underhåll. -75 totalrenoverades huset, bytte stammar och elstigar. -00 trapphuset målades och nya maskiner i tvättstugan -01 portar och entré dörrar. -02 fönster målades och en del byttes ut. -03 trädfällning, brandvarnare och underhåll av gården. -04 ny värmeväxlare. -05 bredband, nya lås och brytskydd till lägenhetsdörrarna. -06 målade plåttaket mot gården och delar av källaren. -07 spolade stammarna, nya utemöbler och la färdig gräsmatta. -08 Gårdshusets fasad renoverades. Taken byttes ut, värmeslingor installerades i stuprännorna. -10 Dränering och källarrenovering. -11 Balkonger på gårdshuset. Kommande renovering: Inreda källarlokalen i gårdhuset. Förhoppningen är att komma igång med detta under 2013.
Övriga byggnader Fastigheten är belägen i ett område med fullt av vackra sekelskifteshus. Ett stenkast bort ligger Stockholms mest restaurangtäta gata Rörsstrandsgatan med olika koncept från hela världen. Kommunikationerna är mycket bra. Blåbussar, flygbussar, tunnelbana, innerstadsbussar och pendeltåg, alla finns de på gångavstånd.

Föreningen innefattar 37 lägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt. Det finns en lokal som man hyr ut till C5-gruppen. Avgiften har varit oförändrad sedan 2005 och man har därför gjort en justering med 10 % från ingången av 2013.

Föreningens ekonomiska ställning framgår av årsredovisning som ligger bifogad i denna annons.

Stilren design på Karlbergsvägen

Vardagsrum

Vardagsrum mot kök och sovrum

Mycket arbetsyta i köket

Köksdetaljer

Vardagsrum

Gott om ytor i den öppna planlösningen

Rymligt sovrum

Badrum

Badrum

Duschhörnan

Entréhall

Vidsträckt utsikt

Karlbergsvägen

Planlösning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz