Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan - BirkastanKarlbergsvägen 84, 5tr Högst Upp m hiss

2 rok
44 m²
Välplanerad - Högst upp i huset - Bra förening - Chans till balkong - Populära Birkastan - Fantastiska kommunikationer - Hushållsel och bredband ingår.

Välkomna på visning!!!

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Välplanerad tvåa högst upp med balkongplaner..

Välplanerad - Högst upp i huset - Bra förening - Chans till balkong - Populära Birkastan - Fantastiska kommunikationer - Hushållsel och bredband ingår.

Välkomna på visning!!!

Beskrivning

På en av Stockholms mest populära gator kan vi nu presentera denna tvårummare med stilren design, vackra spröjsade fönster och vidsträckt utsikt. Mycket bra planlösning med ett stort kök i halvöppen lösning mot vardagsrummet, rymligt badrum och sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förening med god ekonomi och planer på balkong mot Karlbergsvägen, bygglovet som söks innefattar denna lägenhet så med lite flyt kan man även få balkong här. Det finns balkonger här idag så man har goda förhoppningar att denna ansökan ska gå igenom. Hushållselen och bredband 100 Mb/s ingår i avgiften så den jämförbara avgiften är c:a 500 kr lägre.

I området finner ni alla bekvämligheter som tänkas kan, restauranger från alla världens hörn och kommunikationer i alla dess former och riktningar.

Vardagsrum
Öppen planlösning mot kök som gör det perfekt för stora sällskap. Högt i tak, stort vackert fönster i sydväst och lätt att möblera på flera olika sätt. På golvet ligger breda, slipade furutiljor.

Kök
Det bästa med lägenheten förutom att den ligger högst upp i huset och är fruktansvärt charmig torde vara köket. Stora arbetsytor, full maskinpark, diskmaskin och kontakt med vardagsrummet. Allt är påkostat och mycket genomtänkt.

Sovrum
På golvet ligger samma fina golv som i övriga bostaden och väggarna är målade i vitt. Plats för 160-säng.

Badrum
Smakfullt badrum med ljus sandfärgad klinker och vit kakel. Duschhörna, wc, handdukstork och ett fint handfat.

Hall
I hallen finns det goda förvaringsmöjligheter med en bred garderobsvägg.

Förvaring
Förutom den goda förvaringen som finns inom lägenhetens fyra väggar så ingår även ett vindsförråd till lägenheten om ca 5 kvm.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 44 m²
Våning 5 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. kv Skålen 14
Byggnadsår 1912
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas med spröjs
Fastighetsbet. Brf Skålen
Övrigt God teknisk status med löpande underhåll. -75 totalrenoverades huset, bytte stammar och elstigar. -00 trapphuset målades och nya maskiner i tvättstugan -01 portar och entré dörrar. -02 fönster målades och en del byttes ut. -03 trädfällning, brandvarnare och underhåll av gården. -04 ny värmeväxlare. -05 bredband, nya lås och brytskydd till lägenhetsdörrarna. -06 målade plåttaket mot gården och delar av källaren. -07 spolade stammarna, nya utemöbler och la färdig gräsmatta. -08 Gårdshusets fasad renoverades. Taken byttes ut, värmeslingor installerades i stuprännorna. -10 Dränering och källarrenovering. -11 Balkonger på gårdshuset. Kommande renovering: Inreda källarlokalen i gårdhuset. Förhoppningen är att komma igång med detta under 2013.
Övriga byggnader Fastigheten är belägen i ett område med fullt av vackra sekelskifteshus. Ett stenkast bort ligger Stockholms mest restaurangtäta gata Rörsstrandsgatan med olika koncept från hela världen. Kommunikationerna är mycket bra. Blåbussar, flygbussar, tunnelbana, innerstadsbussar och pendeltåg, alla finns de på gångavstånd.

Föreningen innefattar 37 lägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt. Det finns en lokal som man hyr ut till C5-gruppen. Avgiften har varit oförändrad sedan 2005 och man har därför gjort en justering med 10 % från ingången av 2013.

Föreningens ekonomiska ställning framgår av årsredovisning som ligger bifogad i denna annons.

Välkomna till en vacker bostad högst upp i huset!

Vardagsrum mot kök

Vardagsrum

Kök

Spishäll och ugn

Diskmaskin till höger

Vardagsrum mot kök

Badrum

Badrum

Sovrum

Entréhall

Utsikt från vardagsrum

Karlbergsvägen

Planlösning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz