Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

BrommaKlädesvägen 40, 3tr

2 rok
43 m²
Ett stenkast från Brommaplan finner ni denna moderna och påkostade lägenhet uppförd med finess och design, med ett härligt ljusinsläpp, stor balkong i sydvästläge, väl avvägda ytor som inbjuder till sociala tillställningar samt en grönskande innergård med pool!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Nyproducerad 2:a om 43 kvadratmeter med balkong i sydvästläge!

Ett stenkast från Brommaplan finner ni denna moderna och påkostade lägenhet uppförd med finess och design, med ett härligt ljusinsläpp, stor balkong i sydvästläge, väl avvägda ytor som inbjuder till sociala tillställningar samt en grönskande innergård med pool!

Beskrivning

Vid populära Brommaplan i gamla kvarteret Linneduken ligger Bromma Tracks och denna nyproducerade bostadsrätt, uppförd och designad in i minsta detalj. En yteffektiv lägenhet med exklusiva materialval i kombination med hög standard, god funktion samt en underbar balkong i sydvästläge. Här har man tagit tillvara på omgivningarnas förutsättningar och det härliga västerläget ger rikligt med ljus åt både bostäder och gård. För den som önskar är det enkelt att leva socialt här, utöver lägenhetens balkong finns även föreningens grönskande innergård med sittgrupper och grillningsmöjligheter samt uteplatsen med en härlig pool som omges av sol hela dagen.

Läget är optimalt med endast 90 sekunder till Brommaplan med all tänkbar service som matbutiker, bank, post, gym restauranger och systembolag. Brommaplan är en social knytpunkt och vackert beläget med närhet till natur och grönska. Endast ett stenkast bort finner du mysiga Lillsjön som besöks av såväl motionärer som fiskare och fågelskådare. Med direkt närhet till vackra Drottningholm och Ekerö med sin härliga lantmiljö kan det inte bli bättre. Vid Brommaplan finns tunnelbanans gröns linje som tar dig till Stockholms central på ca 17 minuter, samt busslinjer som tar dig till Ekerö, Solna samt övriga Västerort. För dig med bil är det inte långt till E4 och E18 samt till Bromma flygplats.

Bostadens 43 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hall
Inbjudande hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i garderob. Redan här möts du av lägenhetens prydliga ytskikt i form av vita väggar och mattlackad ekparkett, vilket är genomgående i hela bostaden. Utrustad med säkerhetsdörr.

Kök
Exklusivt och modernt kök från HTH i öppen planlösning mot vardagsrum. Utrustat med en prydligt vit skåpsserie, vitt kakel, bänkskiva i laminat och betong, kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt samt diskmaskin.

Vardagsrum
Härligt vardagsrum med ett rikligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här finns gott om plats för soffgrupp samt ytterligare möblemang och tack vare den öppna ytan mot köket är detta en plats för sociala tillställningar. Härifrån når du även den stora balkongen.

Sovrum
Rofyllt sovrum med ett härligt ljusinsläpp och plats för dubbelsäng samt mindre arbetshörna om så önskas. Rummet är lättmöblerat och ger även plats åt garderober för förvaring.

Badrum
Stilrent badrum helkaklat med kakel i vitt och klinker i grå ton. Utrustat med: Kommod, wc, dusch med glasdörrar, spegelskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt infällda spotlights i tak.

Balkong
Från vardagsrummet når du denna underbara balkong i sydvästläge med sol hela dagen och plats för både utemöbler och växtlighet.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 43 m²
Våning 3 trappor av 6
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Stockholm Linneduken 1, Bromma
Byggnadsår 2016-2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Bromma Tracks

I gamla kvarteret Linneduken i Stockholms omåttligt populära närförort Bromma, skapar SSM Bygg & Fastigheter AB nu Bromma Tracks, 249 nyproducerade bostäder. Föreningens ekonomi kommer får en flygande start med ränteantaganden på betydligt högre nivå än de nivåer det med största sannolikhet kommer att bli.

Gemensamma utrymmen:
Tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd samt innergård med pool som får nyttjas av föreningens medlemmar.

Parkering/Garage
Ca 82 stycken förhyrda p-platser i garage samt parkering längs gatan och markparkering med 18 stycken platser. Garage kostar 1250 kr i månaden och de resterande p-platserna 750kr/mån.

TV/internet
Fiber kommer att levereras av comhem för 180 kr i månaden(obligatoriskt tillägg). Bostadsrättsföreningen har som avsikt att de fria marksända kanalerna på TV ska ingå i månadsavgiften.

Brf Bromma Tracks

Brf Bromma Tracks

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz