Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

BjörknäsKocktorpsvägen 39

7 rok
153 m²
Som taget ur en Astrid Lindgren-berättelse är detta makalösa hus med naturskönt läge och underbar tomt. Redan vid foten av den stenlagda gång som leder upp till huset blir man förälskad i detta härliga boende. En lummig trädgårdstomt inramar objektet, som förutom det pittoreska huset med sina två torn.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

Okan Korhan

Reg. Fastighetsmäklare

0705-174574
okan@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Som taget ur en Astrid Lindgren-berättelse är detta makalösa hus med naturskönt läge och underbar tomt. Redan vid foten av den stenlagda gång som leder upp till huset blir man förälskad i detta härliga boende. En lummig trädgårdstomt inramar objektet, som förutom det pittoreska huset med sina två torn.

Beskrivning

Köket med blyinfattade fönster och vackra, breda, golvtiljor i ek, är med sina generösa ytor närmast att betrakta som ett sällskapsrum. Den murade eldstaden, vackra snickeridetaljer och en toppmodern maskinpark från ledande tillverkare skapar en atmosfär som är både ombonad och elegant och man vill inte gå härifrån. Möjligen till den soldränkta verandan som nås från köket...

Intrycket av ombonad elegans återkommer också i det spatiösa vardagsrummet där takets frilagda bjälkspel, två loft och en handmurad öppen spis så smått för tankarna till Dala-trakten. Kort sagt ett underbart rum, rikt på gemyt och karaktär. Vidare finner vi hela fem möjliga sovrum. Fyra av dem är belägna i tornen och master-sovrummet intill vardagsrummet. Dessutom finns två badrum det ena nivåbyggt och helt bedårande med badkar och dress-avdelning en halvtrappa upp - samt en väl tilltagen tvättstuga och ett rymligt förråd.

Med andra ord ett fullständigt unikt objekt med charm och chosefri elegans i varenda vinkel och vrå. Den större familjen med höga krav på sitt boende tvekar inte när ett sällsynt tillfälle nu ges.

Hall/entré
Gott om plats för avhängning och förvaring av kläder, ek garderober samt klinkergolv med golvvärme.

Kök
Charmigt och lantligt med gott om förvarings- och arbetsytor. Rejäl takhöjd och stor matplats med öppenspis innom räckhåll. Blyinfattade spröjsade luckor samt bänkskivor i trä. Hög maskinell standard i form av spishäll och ugn, fläkt, diskmaskin och mikro. Golv av massiva ek-tiljor och utgång till veranda. Inne i köket finns också ett stort skafferi.

Vardagsrum med två loft
Öppenspis, ekgolv och rejäl takhöjd. En trappa leder till det ena loftet som i dag används till kontor. Det andra loftet nås via stege.

Sovrum 1
Master bedroom, men plats för dubbelsäng. Garderobsvägg samt parkettgolv.

Badrum I
Helkaklat med uppvärmt klinkergolv. Dusch med duschvägg, wc, kommod från Svedbergs samt en liten trappa upp till badkaret där även en möbel får plats.

Torn 1 med sovrum 2 & 3
Med två runda sovrum över varandra, vita väggar och fönster mot gräsmattan och ekparkettgolv. Längst ner i detta torn finns ett förrådsutrymma.

Torn 2 med sovrum 4 & 5
Med två rund sovrum över varandra som i torn 1. Det ena med egen ingång och tillgång till egen toalett.

Kontor / litet rum
Intill det ena tornet ligger ett genomfartsrum som kan användas som kontor/gästrum eller liknande.

Tvättstuga
Med klinkergolv och kaklade väggar. Ingång till det ena tornrummet.

Badrum II
Kaklat med klinkergolv och dusch, wc och väggfasta hyllor.

Villa

Antal rum 7 rok.
Boarea 153 m²
Biarea 0 m²
Tomt 1554 m²

Byggnad

Husform 1½-plansvilla
Fastighetsbet. Björknäs 1:775
Byggnadsår 1909
Uppvärmning Olja + el
Fönster 2-glas
Övrigt Stor trallbelagd altan med många sittplatsmöjligheter. Allt från fikahörna intill köket till egen bar och plats för långbord. I huset finns även centraldamsugare.
Övriga byggnader På tomten finns en liten gäststuga samt förråd. Det är även förberett med vatten och el till den som vill bygga garage.

pano Fasad II

pano Kök III

Spektakulär arkitektur

Med två torn

Entré

Notera bredden på ek tiljorna.

Charmigt var namnet.

Utgång från köket

Det mesta får plats....

Dusch bakom glasvägg

Snygg wc

Badkar en trappa upp....

Synliga bjälkar

Tornrum

Rejäl veranda

Många sittplatsmöjligheter

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz