Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vretarna/ TumbaKottestigen 61

5 rok
112 m²
Unik möjlighet att förvärva en familjeidyll i eftertraktat område.
Trivsamt radhus i falurött med modern renoverad attribut. Alla tänkbara bekvämligheter finns till hands. Perfekt för barnfamiljen som vill låta barnen leka ostört. Sällan kommer något ut till salu i detta kvarter så missa ej chansen
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT
Inga dokument tillgänliga

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Familjeidyll om 112 kvm, fem rum och kök. Två altaner och pool.

.

Beskrivning

Sällan kommer de ut till salu i denna charmiga familjeidyll. Nu finns möjligheten att förvärva ett välskött radhus om 112 kvm som andas livskvalité. Området är omåttligt populärt med vackra omgivningar, här kan barnen leka fritt och ostört. Man möts av en stor hall med gott om förvaring mot ett vitt exklusivt kök i öppen planlösning med matdel. Luftigt vardagsrum, utgång till härlig uteplats med träterrass. Flera sovrum, badrum och allrum gör även att den stora familjen får plats. Representativ framsida med träaltan och uppvärmbar pool höjer livskvalitén avsevärt.
Området är uppbyggt på värmekulvert med låga driftkostnader och allt väsentligt ingår i samfällighetsavgiften på 1950:-.
Praktiskt garage i länga ingår i avgiften, även ett rymligt utomhusförråd i anslutning till ingången.

Luftig bottenvåning med enormt ljusinsläpp från flera fönster, bra takhöjd, renoverat badrum, gott om förvaringsutrymmen. Övervåningen bjuder på en ljus och hemtrevlig atmosfär med två till fyra sovrum, helkaklat badrum och ett väl tilltaget allrum. Som sagt ett radhus att trivas i med hög standard och härlig grannsämja.

Området är mycket populärt med trivsamma omgivningar och nära kommunikationer. Inom en kilometer hittar ni allt ni behöver från köpcentrum till förskolor, grundskolor, gymnasium mm.

Bostadens 112 kvm disponeras enligt följande:

Entré/Hall
Rymlig hall med praktiskt klinkergolv vitmålade väggar och ordentlig garderob. Rymlig inre hall med platsbyggt förvaringsutrymme under trappa. Öppen planlösning mot kök vilket skapar ett ljust och behagligt förstaintryck. Infällda spotlights i taket. Golvvärme.

Kök
Smakfullt och hemtrevligt kök i ljusa toner med öppen planlösning. Matdel för 5-6 personer. Vitmålade ytskikt i kombination med praktiskt klinkergolv. Gott om plats i över- och underskåp samt gedigen arbetsyta bestående av bänkskiva i massiv ek. Genomgående välutrustad maskinpark i rostfritt bestående av kyl, frys (Side by side), inbyggnadsugn, spishäll, diskmaskin samt spisfläkt. Golvvärme och infällda spotlights i taket.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp via flertalet fönster och altandörr. Gott om plats för soffgrupp och ytterligare möblemang. Fint parkettgolv och vitmålade väggar. Infällda spotlights i taket.

Badrum
Stort modernt och stilrent badrum med helkaklade vita väggar och grått klinkergolv. Utrustat med kommod, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare Wc, dusch-hörna. Infällda spotlights i taket.

Övre plan

Sovrum I
Stort sovrum som enkelt rymmer en dubbelsäng och annat möblemang. Flertalet garderober underlättar förvaring. Ljusinsläpp via två fönster, vitmålade väggar och prydligt parkettgolv.

Sovrum II
Trivsamt sovrum med vitmålade väggar och parkettgolv. Gott om ljusinsläpp via stort fönsterparti. Plats för bland annat dubbelsäng och förvaring. Infällda spotlights i taket.

Allrum/Sovrum III och IV
Stort allrum med vitmålade väggar och parkettgolv. Öppen planlösning mot hall och sovrum. Två stora fönster i fil öser in ljus. Lätt att möblera tack vare rummets utformning.
Kan med små medel göras om till två funktionella sovrum med eget fönster och ingång. Infällda spotlights i taket.

Badrum
Helkaklat badrum med vita väggar och klinkergolv. Praktiskt beläget mellan sovrum och allrum. Utrustat med handfat, Wc, och badkar.

Villa

Antal rum 5 rok.
Boarea 112 m²
Biarea 0 m²
Tomt 134 m²

Byggnad

Husform Radhus i två plan
Fastighetsbet. Gösen 32
Byggnadsår 1984
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
EnergiDekl Utfärdat 2015-08-12 00:00
Energi Förbrukning 55 kWh/m² (Atemp) och år
Övrigt Utfört underhåll: Nymålad fasad och fönster. Nya ytskikt. Oljade golv och trappa. Nyoljad altan på fram och baksida. Renoverat badrum. Samfällighet. Ingår värme, vatten, sophämtning, kabel-TV, garage, vägunderhåll och snöröjning. Avgift för samfällighet är 1950:-/mån Garage i länga ingår. Extra parkeringsplats kostar 200:- Fiskelyckans samfällighetsförening består av 51 stycken fastigheter och flera gemensamma byggnader belägna på Kottestigen i Vretarna, Tumba. En styrelse som är vald av de boende administrerar gemensamma ärenden kring drift och underhåll.
Övriga byggnader Vatten/Avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp. Servitut etc: Andel i samfällighet/GA: Gösen GA:1 Internet: Levereras via Com Hem Kabel-TV: Basutbud från Com Hem ingår i samfällighetsavgiften. Förråd: Utanför radhuset finns ett isolerat och rymligt förråd.

28 bigbeskärd

mot entre

pool

framsida

uppe

uppe

uppe

master

barnrum

badrum uppe

uppe

badrum

badrum

vardagsrum

vardagsrum

vardagsrum

baksida

grä

baksida

hall

kök

vard mot hall

pool

fasad

lekplats

vreta

Nere

Uppe nu

Uppe alternativ

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz