Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

KungsholmenKungsholmsgatan 44

1,5 rok
43 m²
Högst upp i fastigheten och med fönster i två vädersträck ligger denna ytterst charmiga sekelskifteslägenhet. 43 välplanerade kvadratmeter med fräscht kök, rymligt vardagsrum med alkov och stambytt duschrum. Stabil förening som bildades redan 1929.
Välkomna på visning!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Ljus sekelskiftesdröm högst upp i huset

Högst upp i fastigheten och med fönster i två vädersträck ligger denna ytterst charmiga sekelskifteslägenhet. 43 välplanerade kvadratmeter med fräscht kök, rymligt vardagsrum med alkov och stambytt duschrum. Stabil förening som bildades redan 1929.
Välkomna på visning!

Beskrivning

HALL
Säkerhetsdörr, vita väggar och fina speglade dörrnischer. Golvet pryds av breda vitlutade furutiljor i original, vilket är genomgående för hela lägenheten.

KÖK
Stilfullt renoverat 2008 med exklusiva vitvaror. Bänkskiva i slitstark granitkomposit, gasspis med varmluftsugn (Gorenje), Rostfri kyl/frys (Smeg), fläkt (Thermix) och dubbelho (Reginox). Stort fönster mot innergården, plats för större sällskap kring middagsbordet. Vita luckor och vitt kakel ovan bänk.

VARDAGSRUM
Rymligt rum med två höga fönster i söderläge, väl tilltagen takhöjd, speglade fönster- och dörrnischer, vitmålade väggar och furugolv. I anslutning till rummet ligger sovalkoven (ca 1,65 * 2,6 m.) med bra förvaringsmöjligheter i väggmonterade skåp.

BADRUM
Fräscht, stambytt badrum med vitkaklade väggar och sandfärgad klinker på golvet. Utrustat med dusch, handfat, handdukstork och wc. Spothlights i taket.

Samtliga strömbrytare och vägguttag i lägenheten är bytta 2007.

Lägenhet

Antal rum 1,5 rok.
Boarea 43 m²
Våning 4 trappor av 4

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Kv Smultronet 3
Byggnadsår 1900
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Järnvägsmannen

Brf Järnvägsmannen klassas som en äkta bostadsrättsförening och består av 416 bostadsrättslägenheter och 23 lokaler, vilka alla är uthyrda i nuläget.

Gemensamhetslokaler:
Cykel- och barnvagnsrum, 5 bokningsbara tvättstugor, bastu, föreningslokal samt extra källarförråd. Föreningens medlemmar har även tillgång till två innergårdar med gräsytor, blommor och träd. På sommarhalvåret finns utemöbler och grillmöjligheter.

Garageplats:
Föreningen hyr ut det stora garaget under fastigheten till HSB Fastighets AB Kontorshuset. Det finns möjlighet att hyra garageplats genom dem och för närvarande är kostnaden 2250 kr i månaden. Bilentrén till garaget är från Celsiusgatan. Kontaktperson Mikael Johansson, tel:
08-785 30 08

Kabel-TV och Internet: I avgiften ingår grundutbudet från ComHem. Bredband leverera från Ownit (fiber 100/100 Mbit/s) och kostnaden är 65:-/månad och lägenhet. Bredbandsavgiften debiteras som en separat kostnad vid sidan av medlemsavgiften

Hemsida:
www.jarnvagsmannen.org. Här finns mycket matnyttig information för spekulanter, bl.a. stadgar och årsredovisningar sedan år 1998-99.

Renoveringar:
1991-93: Byte av köks- och badrumsstammar samt elsystem och målning av trapphus.
1996: Installation av säkerhetsdörrar.
1996-99: Byte av samtliga tak på föreningens hus.
2000: Ny fjärrvärmeanläggning.
2006-07: Spolning av samtliga avloppsstammar.
2006-07: Målning av samtliga fönster.
2008: Inköp av sex tvättmaskiner, elva torktumlare och åtta torkskåp.
2009-10: Renovering av fasader och balkonger på Smultronet 4 och 5.

Områdesbeskrivning:
Attraktivt centralt läge centralt på Kungsholmen med ett stort utbud av restauranger som exempelvis El Diablo, Mäster Anders, Kungsholmen och Orangeriet. Även närhet till såväl strandpromenader som grönskande parker, fastigheten är belägen endast ett stenkast från Kronobergsparken.

Närservice:
Närområdet erbjuder välsorterade mataffärer, butiker, post, banker, systembolag och apotek.

Kommunikationer:
T-banas gröna och blåa linje vid Fridhemsplan samt ett flertal bussar (bla. 3, 40, 52 och 62). Nära till Centralen för samtliga T-banelinjer, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express, Arlandabussarna samt innerstadsbussar.

Vardagsrum

Matplats

Vardagsrum

Vardagsrum mot hall och kök

Vardagsrum med alkov

Vardagsrum med alkov och arbetshörna

Vardagsrum mot matplats

Vardagsrum

Alkov

Alkov med praktisk förvaring

Kök

Rostfri kyl/frys från Smeg & gashäll från Gorenje

Från kök mot hall och vardagsrum

Duschrum

Exklusiv italiensk blandare

Duschrum

Kv Smultronet 3

Planritning

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz