Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan/NorrmalmKungstensgatan 60

3 rok
67 m²
Varmt välkommen till denna fullständigt unika trerummare om 67 kvm. Här bor ni med radhuskänsla mitt i stan, med två bra sovrum, stort kök/sällskapsrum och mysig vardagsrumsdel. Fyra stora fönster mot uteplatsen på 50 kvm och en väl tilltagen takhöjd om 3,15 m skapar ljus och rymd till lägenheten. Välskött förening.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Arkitektritad sekelskiftesdröm med studiokänsla

Varmt välkommen till denna fullständigt unika trerummare om 67 kvm. Här bor ni med radhuskänsla mitt i stan, med två bra sovrum, stort kök/sällskapsrum och mysig vardagsrumsdel. Fyra stora fönster mot uteplatsen på 50 kvm och en väl tilltagen takhöjd om 3,15 m skapar ljus och rymd till lägenheten. Välskött förening.

Beskrivning

Hur ofta har man möjlighet att förvärva en bostadsrätt med riktig radhuskaraktär på en av Vasastans bästa adresser? Inte ofta, men chansen dyker faktiskt upp precis just nu.
En trappa upp i denna välskötta fastighet finner ni en bostad som står för det moderna och funktionella, det rymliga och stilrena. Det man först härnförs av när man stiger in i denna underbara sekelskiftesdröm är den perfekta bilden av svensk design och öppenhet. Här samsas 1800-tal med ny toppmoderism. De nästan takhöga fönstren som omsluter bostaden släpper in det ljus och liv som också präglar denna lägenhet. Den rejäla takhöjden om 3,15 gör inte saken sämre.

HALL
Välkomnande hall med klädhängare och skohyllor. Grå sjösten på golvet, vita och grå väggar och infällda spothlights i tak.

KÖK / SÄLLSKAPSRUM
Stilfullt Myresjökök i vitt utförande. Spishäll, ugn och fläkt går i rostfritt medan diskmaskin, kyl och frys är integrerade bakom vita luckor. Högklassiga vitvaror från BOSCH. Extremt bra förvaring med flera skåp, skafferi och städskrubb. Spothlights i tak och ovan en grå bänkskiva. Golvet pryds av mörkoljad ekparkett och väggarna är sobert vita, vilket är genomgående för lägenheten. Härliga ytor och två stora fönster mot gården.

SOVRUM I / ARBETSRUM
Rejält sovrum med stora fönsterpartier och utgång till gården. Här ryms både dubbelsäng och arbetshörna. Platsbyggda hyllor och förvaring.

SOVRUM II
Även detta sovrum är stort och rymligt. Stort fönsterparti mot gården och en garderob. Disponeras idag som barnrum.

VARDAGSRUM
Mysig vardagsrumsdel med plats för soffa, soffbord och TV-möbel. I anslutning till rummet finns en stor platsbyggd garderob med spegelskjutdörrar. Spothlights i taket.

UTEPLATS
En trallbelagd uteplats hör till lägenheten. Lägenhetsinnehavarna disponerar en yta om ca 50 kvm, där föreningen i trälådor har planterat buskar, som kommer göra denna del insynsskyddad. I övrigt en helt fantastisk innergård; nyrenoverad med gräsmattor, planteringar, stenbeläggning och ett "lusthus" med plats för bord och stolar.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum i grått utförande med golvvärme och handdukstork. Utrustat med dusch, wc, handfat och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Spothlights i taket och hyllor för exempelvis handdukar.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 67 m²
Våning 1 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Planeten 12
Byggnadsår 1883
Uppvärmning Bergvärme
Fastighetsbet. Brf Planeten 234

Brf Planeten 234 omfattar nio trappuppgångar i kvarteret Planeten 12 i Vasastan. Föreningen upplåter 113 lägenheter med bostadsrätt, 4 med hyresrätt samt 14 hyreslokaler.

Fastigheterna består av sex äldre flerbostadshus och ett nyare fristående gårdshus.

Följande renoveringar har genomförts i fastigheterna:
- Rörstambyten 1987-1993
- Elstambyten 1987-1993
- Nyinstallation av hiss 1987-1993
- Omputsning av fasad 1987-1993
- Omläggning av tak 1987-1993
- Nya balkonger 1990-2010
- Bredbandinstallation 2003
- Förädling av eldstäder 2005-2006
- Renovering av innergården 2009-2010
- Bergvärme installerades 2010

Föreningen kommer att renovera trappuppgångar och entréportar.

Gemensamma utrymmen:
Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, tvättstugor, gemensamhetslokal, hobbyrum samt motionsrum med pingisbord och motionscykel. Föreningen disponerar en nyrenoverad innergård med gräsmattor, planteringar, ny stenbeläggning och ett "lusthus" med plats för bord och stolar.

Området:
Här bor Ni med riktigt toppläge, mitt i hjärtat av Vasastan. Direkt närhet till all form av service, shopping och kommunikationer. Lägenheten är belägen mellan Vasaparken och Observatorielunden. Ett stenkast bort ligger Odenplan med mängder av välrenommérade restauranger och kaféer. Hötorget med saluhallarna och stadens stora paradgator, ligger även det på bekvämt promenadavstånd. Runt knuten, längs med Dalagatan ligger bl.a. populära Melanders Fisk, ICA Supermarket och Mocco. Flera dagis finns också i området.

Mycket goda kommunikationer med t-bana och stadsbussar. Från Odenplan går t-banans gröna linje, två "blå" busslinjer - 2 och 4 och linjerna 52, 53, 70, 72 och 515. Alldeles utanför fastigheten finns busshållplatser för linjerna 40, 69 och 53.

Uteplats

Vardagsrum mot kök

Kök/sällskapsrum mot sovrum

Stilfullt kök

Tv-rum

Tv-rum från sovrum

Sovrum / Arbetsrum

Sovrum med utgång till uteplatsen

Sovrum II

Sovrum II

Uteplats

Uteplats

Eftermiddagssol på uteplatsen

Duschrum

Tambur med klädhängare

Kombinerad TM/TT

Tambur

Trapphus

Fasad

Planritning

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz