Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

HammarbyhöjdenLäckövägen 17, 2tr

2 rok
41 m²
Nyckelord som beskriver denna underbara tvårummare är följande: Stor balkong - Välplanerad - Hammarbyhöjden - Högt upp i huset - Nära kommunikationer - Bästa läget - Naturnära - Vacker fastighet!
Så välkommen till ditt drömboende.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Underbar 2: a med balkong i attraktiva Hammarbyhöjden.

Nyckelord som beskriver denna underbara tvårummare är följande: Stor balkong - Välplanerad - Hammarbyhöjden - Högt upp i huset - Nära kommunikationer - Bästa läget - Naturnära - Vacker fastighet!
Så välkommen till ditt drömboende.

Beskrivning

Ingenting tyder på att intresset för Hammarbyhöjden håller på att mattas - tvärtom. Området är populärare än någonsin, och objekt som denna trivsamma tvårummare är säkerligen en del av förklaringen. Likt majoriteten av lägenheterna i stans kanske charmigaste närförort är också denna mycket välplanerad och ljus, och har en väl avvägd blandning av äldre charm och nytt och fräscht.

Stort vardagsrum med stor balkong
Köket kommer från IKEA som är smart utformat med goda förvaringsmöjligheter och det kompletteras av en alltid lika välkommen gasspis. Intill ligger det tidigareett utmärkt sovrum med plats för en rejäl säng, byrå och annat medan inbyggda garderober i hallen sörjer för ytterligare klädförvaring.
Plats för både soffgrupp, matbord, arbetshörna och mer därtill finns i det spatiösa vardagsrummet. Detta ligger i soligt läge vilket ger mycket ljus genom fönsterytorna och den stora balkongen.

Sammantaget ett klassiskt Hammarbyhöjden-objekt med allt vad det innebär av charm, kvalitet och bra boende för pengarna.

Entré
Snygg och stilren hall med läcker original parkett och ljusmålade väggar. Den platsbyggda garderoben inbjuder till gott om förvaring.

Kök
Bra och rymligt kök med trevligt ljusinsläpp. Köket är genomgående i ek och erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Utrustat med kyl/frys, gasspis, ugn, infällbar spisfläkt och mikrovågsugn.

Vardagsrum
Stort och härligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp. Ekparketten sträcker sig vidare in till vardagsrummet från hallen och det ljusmålade väggarna höjer känslan av rymd tillsammans med den öppna planlösningen. Här får du plats med all typ av möblering så som soffa, matbord och dylikt. Stor balkong med fin utsikt.

Badrum
Ljust och fräscht badrum utrustat med handfat, wc, duschörna och fönster.

Parkering
Finns lediga parkeringsplatser att hyra.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 41 m²
Våning 2 trappor av 3

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Kristallkronan 8
Byggnadsår 1943
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Sthlmshus nr

BRF Stockholmshus nr 4 har varit en bostadsrättsförening ända sedan husen byggdes 1943. Det var Riksbyggen som uppförde husen, och föreningen döptes därför i enlighet med deras dåvarande principer. Under 1990-talet lämnade föreningen Riksbyggen-organisationen, men grunden i föreningen har alltid varit intakt.

Föreningen består av 191 lägenheter fördelade på 14 byggnader och 32 trappuppgångar. Lägenheterna är av varierande storlek allt från 1 rum med kokvrå och hela vägen upp 5 rum och kök. Vanligast är den lägenhetstyp som var mycket populär då dessa hus byggdes, nämligen ett litet kök med tillhörande matrum (eller sovrum) samt ett stort vardagsrum. Numera refereras dessa lägenheter mest till som tvårumslägenheter.

Föreningen använder sig av ett förvaltningsbolag för underhåll och fastighetsservice, samt hyr in bolag som sköter trappstädning, snöröjning och visst underhåll av utemiljön. Dock är styrelsen med och beslutar om alla åtgärder och det finns en regelbunden översyn av gällande avtal och upphandlingar av tjänster. Det ordnas också städdagar för gårdar och trappuppgångar under höst och vår i styrelsens regi, där medlemmar vid god vigör är välkomna att delta.

BRF Stockholmshus nr 4 tillhandahåller även gemensamma utrymmen så som:
Tvättstugor (4 st)
Hobbyrum
Övernattningslokal
Bastu
Grovsoprum

Det finns även ett eller två förrådsutrymmen per lägenhet, och styrelsen har en expedition öppen varannan vecka för service till medlemmar så som utlämning av nycklar eller för att ta emot frågor och förslag till förbättringar. Det finns parkeringsplatser att hyra, enligt kölista.

Föreningen sorterar sina sopor enligt följande princip: hushållsavfall, matavfall, pappersförpackningar, plastförpackningar, metallförpackningar samt tidningar.

Allmänna frågor till styrelsen adresseras bäst till brfstockholmshusnr4@gmail.com, men mäklare som säljer objekt i föreningen har också tillgång till mer detaljerad information om service och föreningens arbete.

Ventilation

Ventilationssystemet i våra fastigheter utgörs av tilluftsventiler i fönstren, frånluftsventiler i kök och badrum samt fläktar på taken som skapar luftflöden ut.

Vid justering av systemet regleras utflödena bland annat genom inställning av den runda skivan i frånluftsventilerna. Denna inställning får inte ändras av de boende. Gör man ändringar i en lägenhet påverkas även grannarnas ventilation. Om man behöver rengöra en frånluftsventil i kök eller badrum skall avståndet från ventilskivan noteras exakt, och därefter återställas om man lossat skivan vid rengöringen.

Det är förbjudet att koppla köksfläktar till frånluftsventilerna i köken, eller på annat sätt ändra utformningen på ventilerna.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Badrum

Hall

Balkong

Utsikt

Kök

Kök

Kök

Kök

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz