Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

KristinebergLidnersgatan 6

2 rok
43 m²
En perfekt tvåa med balkong och sjöutsikt i vackra Kristineberg. Bostaden kan göras om till en pärla och kräver idag visst renovering.

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Två rum och kök med Balkong.

En perfekt tvåa med balkong och sjöutsikt i vackra Kristineberg. Bostaden kan göras om till en pärla och kräver idag visst renovering.

Beskrivning

Den perfekta mini-tvån med balkong och och sjöutsikt kännetecknar denna bostad. Här har du möjlighet att själv få bostaden att bli en blivande pärla med allt vad det innebär. Bostaden är belägen på 6 tr och har ett högt läge med fri sjöutsikt.
Dispositionsmässigt så är bostaden perfekt. I hallen har du möjlighet till avhängning samt att här finns också inbyggda garderober, ekparkett på golv. Köket ligger direkt till vänster om hallen. Detta är ett äldre kök men det finns gått om plts och utsikten är otroligt fin ut över vattnet.
I anslutning till köket så har du sovrummet som är stort och rymligt. Plats för dubbelsäng och annat möblemang samt här finns utgång till balkong. Balkongen är rejäl och här kan du njuta av utsikten över vattnet.
Vardagsrummet ligger åt motsatt håll och är stort och ljust med ett stort fönster. Ekparkett på golv och målade väggar.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 43 m²
Våning 6 trappor av 7
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Karolinerna 22
Byggnadsår 1938
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Energi Förbrukning 125 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Hsb Brf Karolinerna i Stockholm
Övrigt Renoveringar: 1988-90: Stambyte 1988-90: Elstambyte 2003: Installation av bredband samt reparation av tak 2007: Målning av trapphus och hissar 2008: Spolning av avloppsstammar 2012: Renovering av tak Föreningen planerar att följande renoveringar ska genomföras inom fem år: - Tak ska bytas på Lidnersgatan 12 samt 2-8 - Hissar ska bytas - Relining i källaren. Kabel-tv: Tele2 Bredband: Ownit erbjuder 100 Mbit bredband för 136kr/månad Gemensamhetsanläggningar utgörs av övernattningslägenhet, bastu, festlokal, lusthus, grillplats, hobbyrum, cykelförvaring, barnvagnsrum samt fräsch tvättstuga i huset. Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Till lägenheten hör ett källarförråd. För ytterligare information, se föreningens hemsida www.karolinerna.se
Övriga byggnader Områdesbeskrivning: Lägenheten ligger i ett attraktivt område på Kungsholmen, nära såväl Fridhemsplans stadspuls som natur och vatten. Utmärkta kommunikationer med närheten till grön tunnelbanelinje samt bussar. Kristineberg ligger intill nya området Lindhagen som är i slutfasen av en stor expansion som bidrar till att hela västra Kungsholmen blir en mer levande stadsdel. Här byggs nya bostäder och här finns en trevlig strandpromenad som erbjuder sol och bad sommartid samt flertalet restauranger och caféer. I området finns också Friskis&Svettis, SATS samt Lindhagensgallerian med både ICA Maxi, Systembolaget, Apotek, post samt ytterligare butiker. Accepterat pris: Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris" . Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan får information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som har inkommit till den som köper lägenheten.

HSB Brf Karolinerna i Stockholm.

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 1938 och äger och förvaltar tre fastigheter, Karolinerna 20, 21 och 22 med adress Lidnersgatan 12, 10 och 2-8. Föreningen upplåter 252 lägenheter med bostadsrätt och 4 lokaler med hyresrätt.

Föreningen är äkta.Juridisk person accepteras ej, delat ägande ok.

För mer information, besök gärna föreningens hemsida: www.karolinerna.se

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Sovrum

Kök

Kök

Badrum

Hall

Utsikt

Balkong

Balkong

Utsikt

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz