Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

LiljeholmenLiljeholmsgränd 2

2 rok
55 m²
Rosteriet består av 225 bostäder som varierar i storlek och typ från kompakta ettor till större etagelägenheter och stadsradhus. Majoriteten av lägenheterna har generösa balkonger eller uteplatser och många har sjöutsikt vilket gör att du kan njuta av läget på bästa sätt.

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Perfekt tvåa med balkong i nybyggd fastighet.

Rosteriet består av 225 bostäder som varierar i storlek och typ från kompakta ettor till större etagelägenheter och stadsradhus. Majoriteten av lägenheterna har generösa balkonger eller uteplatser och många har sjöutsikt vilket gör att du kan njuta av läget på bästa sätt.

Beskrivning

Säljs på ritning. Ingen visning är möjlig.

Byggnationen av Rosteriet innebär framväxten av ett helt nytt kvarter som på ett smart sätt knyter samman de gemensamma ytorna med stadens mer publika delar.
Med utsikt över det intilliggande parkområdet och sjön Trekanten kommer en gemensam pool med loungearea att byggas som du som föreningsmedlem kommer att kunna nyttja under sommarmånaderna. I husets bottenplan kommer det att finnas en förskola och ett flertal kommersiella lokaler. Välkommen till Rosteriet, det bästa av två världar.

Perfekt planerad 2:a på 55 kvm med balkong. Med ett unikt och fantastiskt läge alldeles intill sjön Trekanten och Liljeholmstorget ligger Rosteriet. Det innebär närhet till service, shopping, kommunikationer och hela Stockholms utbud samtidigt som du har Trekanten med dess vackra omgivningar och promenadstråk strax utanför. En perfekt balans mellan aktivitet och avkoppling.

Rumsbeskrivning

Kök
Golv: Ekparkett, vitlaserad, mattlackad
Sockel: Vitlaseradträsockel, lika som golv.
Vägg: Vitmålad
Köksinredning: Vita, släta luckor och vit bänkskiva av laminat med rak kant.
Vitvaror: Kombinerad kyl/frys, spis med Induktionshäll och diskmaskin, integrerad micro.
Stänkskydd: Vitt laminat, lika bänkskiva.
Tak: Målat

Sovrum/Vardagsrum
Golv: Ekparkett, Vitlaserad, mattlackad.
Sockel:Vitlaserad träsockel, lika som golv
Vägg:Vitmålad
Tak:Målat
Övrigt: Fönsterbänk av kalksten

Dusch
Golv:Klinker, ljusgrå ca 100x100mm
Vägg kakel, vitt, ca 100x300mm liggande
Tak: Målat
Övrigt: Inredning med spegel och spegelram av träoch rakuttag, toalettpappershållare, duschvägg av glas, handdukstork och klädkrok. Väggskåp ovan tvättmaskin och torktumlare, vita släta luckor samt öppna WC-stol och tvättställ.

Hall/Förvaringsdel
Golv: Ekparkett, vitlaserad, mattlackad.
Sockel: Vitlaserad träsockel, lika som golv
Vägg: Vitmålad
Tak: Målat
Övrigt: Klädstång vit.

Balkong: Balkongplatta av betong med balkongräcke av glas eller metallnät, balkongavdelare av metallnät. Eluttag, belysning, mått enligt bofaktablad.

Uppvärmning: FTX (uppvärmd tilluft)
Klädstång: Vit
Innerdörr: Vit slät
Listverk: Fabriksmålade
Fönster/Fönstersmygar: Fabrikslackad MDF-skiva med rundad kant.
Övrigt: Gardinbeslag och persienner ingår ej.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 55 m²
Våning 1 trappor av 7
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Stockholm Rosteriet 7
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Övriga byggnader Rosteriet består av 225 bostäder som varierar i storlek och typ från kompakta ettor till större etagelägenheter och stadsradhus. Majoriteten av lägenheterna har generösa balkonger eller uteplatser och många har sjöutsikt vilket gör att du kan njuta av läget på bästa sätt. Bostäderna är omsorgsfullt planerade och platsanpassning, smarta lösningar och karaktär har varit ledord genom hela processen. Ambitionen har varit att undvika standardlösningar för att istället skapa unika lägenheter där köket i många fall är det centrala rummet, lägenhetens hjärta, med plats för matlagning, umgänge, arbete och fest. Det har varit viktigt att ta hänsyn till samtidens olika familjesituationer och erbjuda de boende möjlighet att själva påverka sin bostad. Därför finns i många av lägenheterna möjligheten att skapa ett extra rum vid behov. Även sociala ytor som gör det lätt att umgås men samtidigt erbjuder möjlighet till avskärmning och privata zoner har prioriterats. Som ett extra plus har mycket omtanke lagts på att skapa smart förvaring. Utöver det kommer det att finnas 446 kvm lokaler och en bostadsrättslokal om 1200 kvm som kommer att inrymma en förskola. i två våningar under mark kommer det att finnas 94 st garageplatser. Det kommer även att finnas ett poolområde för föreningens medlemmar. Läs mer om projektet på https://www.ssmfastigheter.se/bostadsratt/vara-bostadsratter/rosteriet/

Vardagsrum

Pool-område

Fasad

Aktuell lägenhet

Planlösning Rosteriet Webb

Kök/Matplats

Vardagsrum

Badrum

Fasad

Fasad

Fasad

Fasad

Fasad

Fasad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz