Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Solna-BerghamraLostigen 18

3 rok
74,5 m²
Vissa objekt har det där lilla extra. Denna tjänst är till för dessa. I vårt register finns det alltid unika speciella objekt - varav detta är ett sådant! Vissa säljare vill endast exponera sitt objekt för noga utvalda spekulanter och vi visar dem endast privat. Vill ni veta mer om detta objekt och ev boka in en privat visning - ring 0709-111 499
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Vissa objekt har det där lilla extra. Denna tjänst är till för dessa. I vårt register finns det alltid unika speciella objekt - varav detta är ett sådant! Vissa säljare vill endast exponera sitt objekt för noga utvalda spekulanter och vi visar dem endast privat. Vill ni veta mer om detta objekt och ev boka in en privat visning - ring 0709-111 499

Beskrivning

Välkommen till denna vackert belägna gavellägenhet med fönster i 3 väderstreck och balkong. Ljus och luftig 3 rum och kök om 74,5 kvm med välplanerad genomgående planlösning. Fastigheten är bäst placerad i området då gården har stor egen gräsyta, bärbuskar, skogsdunge, grillområde och lekpark, inburad fotbollsplan samt även en kommunal lekpark precis bakom huset.
Området är vidsträckt och det finns gott om yta för barnen att leka på, anses som ett bra och barnvänligt kvarter.
Bergshamra är ett mycket vackert område, nära till skog, natur, vatten, idrottsplats, Ulriksdals slott, Wärdshus och Slottsträdgård.
Endast 3 minuters promenad till Bergshamra centrum med tunnelbana och all tänkbar service.

Bostadens 74,5 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Välkomnande hall som leder centralt in i bostaden. Ny-övergångna ytskikt i kombination med klassiskt schackrutigt golv gör detta till ett angenämt första intryck. Smidigt har hallen utrustats med kombinerat garderobs- och skoställslösning som frigör mycket plats och inhyser gott om förvaring. I anslutning till entrén finns bostadens badrum på höger sida.


Kök
Nyrenoverat kök av U-dels typ med mindre matplatsdel. Köket är ljust och snyggt med helkaklade vita väggar, skåpserie i vitt och klinkergolv i blyertsgrå nyans. Välutrustad maskinpark med inbygg diskmaskin, -kyl och -frys, induktionshäll och varmluftsspis. Gedigna arbetsytor utgörs av behandlad ekskiva. Matplats för ca 4-6 personer.


Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck mot grönskande utsikt. Vitmålade väggar och prydligt original parkettgolv ökar känslan av rymd ytterligare. Rummet är lättmöblerat och rymmer utan problem både soffgrupp och matsalsmöbler. Från vardagsrummet når ni även bostadens balkong.


Sovrum
Stort, ljust och insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Gott om förvaring i form av en inbyggd garderob. Nymålade vita väggar med mörkare parkettgolv ger en snygg kontrast.


Sovrum II
Rymligt rum med plats för bland annat dubbelsäng, nattduksbord, tv-möbel, byrå och fåtölj. Stort insynsskyddat fönsterparti släpper in mycket ljus och bjuder på harmonisk utsikt. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv.


Badrum
Stort ljust badrum som är renoverat 2007. Badrummet är helkaklat i vitt med golvklinker i snygg mörkare nyans. Utrymmet är mycket fräscht med bland annat infällda spotlights i tak, integrerat badkar och separat tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har gott om utrymme och är även utrustat med golvvärme, kommod och badrumsskåp med spegel.


Balkong
Mysig balkong med trätrall. Trevlig utsikt med många soltimmar, sommartid ca 7-17.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 74,5 m²
Våning 3 trappor av 4

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf Berghamra
Byggnadsår 1954
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
AndelArsAvgift 0,28956
Fastighetsbet. Brf Berghamra
Övriga byggnader Till varje lägenhet hör två förråd; ett vanligt och ett kallförråd. Tvättstuga finns i källaren, gott skick. Parkering intill huset finns, enligt uppgift ingen kö. Källsortering finns och en container för grovsopor finns alltid att tillgå. Det finns gemensamt cykelförråd.

Föreningen har 396 lägenheter fördelade på 10 000 kvm varav 395 är upplåtna som bostdadsrätt.
Föreningen har också 10 st lokaler för kommersiellt bruk.

Föreningens renoveringar
Under hösten 2013 förvärvade BRF Bergshamra marken under föreningsbyggnaderna. Detta finansierades delvis via ett kapitaltillskott från föreningens medlemmar.

Diskussioner pågor angående stambyte. Inget är beslutat i denna fråga enligt styrelsen.

TV
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internetanslutning
Bredbandsbolaget. Ingår i avgiften.

För mer info
http://brfbergshamra.se

Balkong

Vardagsrum

Sovrum

Badrum

Kök

Entré

Kök

Kök

Kök mot hall

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum mot ök och hall

Vardagsrum/Sovrum II

Sovrum II

Sovrum med garderobsvägg

Ulriksdals slott

Ulriksdals slott

Vägval

Naturområden

Område

Område

Planskiss

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz