Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Norra DjurgårdsstadenLövängsgatan 14, 3 Tr

2 rok
40 m²
- Norra Djurgårdsstaden - Exklusiv arkitektur - Balkong - Toppmodern - Öppen planlösning - Ljus och luftig - Yteffektiv - Grönskande omgivningar - Expanderande kvarter - Citynära - Smidiga kommunikationer - Hjorthagen - Populärt område

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Optimalt planerad bostadsrätt om 40 kvm med balkong.

- Norra Djurgårdsstaden - Exklusiv arkitektur - Balkong - Toppmodern - Öppen planlösning - Ljus och luftig - Yteffektiv - Grönskande omgivningar - Expanderande kvarter - Citynära - Smidiga kommunikationer - Hjorthagen - Populärt område

Beskrivning

Nu finns möjligheten att förvärva en optimalt planerad två rum och kök om 40 kvm i ett av de populäraste kvarteren i Norra Djurgårdsstaden. Ett spektakulärt byggnadsprojekt tar form med inspirerande arkitektur och ett smidigt serviceläge med närhet till innerstaden. Bostaden har en mycket praktisk och trivsam planlösning med stor balkong mot lugn innergård i soligt läge.
Här bor ni i en toppmodern nyproducerad bostadsrätt som innehar allt en bostad ska, väl avvägda yteffektiva kvadratmetrar med en ljus och stilren attribut, fina materialval och god maskinell utrustning.

På ett centralt läge i Norra Djurgårdsstaden växer nu bostadsområdet runt Spegeldammen fram. Intill tar Storängstorget form med lokaler för närservice och restaurangverksamhet. Omgivningen är mycket trivsam och grönskande, endast en kort promenad bort finner ni den 27 kvadratkilometer stora nationalstadsparken. För den fritidsintresserade och aktiva är Norra Djurgårdsstaden perfekt, där du kan rida på Ryttarstadion, spela tennis på Kungliga tennishallen, spela fotboll på Hjorthagens IP eller löpning i elljusspåren.
Nära Kommunikationer, med fem minuters promenad till Ropstens Tunnelbanestation. Närmsta busshållplats ligger på Gasverksvägen, endast ett par minuter bort. Till Stureplan tar du dig på 9 minuter med buss 55.

Bostadens 40 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Trevlig hall med ljusa ytskikt och plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i dubbelgarderob. Redan här möts ni av lägenhetens höga standard. Väggarna är prydligt målade i vitt och golvet av mattlackad ekparkett.

Vardagsrum
Spatiöst rum med stora fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp samt ökar känslan av rymd. Rummet erbjuder flertalet möbleringsalternativ och här finns plats för både soffgrupp och matplats. Härifrån når du även den härliga balkongen. Väggarna är vitmålade och golvet av samma genomgående ekparkett.

Kök
Stilrent och modernt kök med gott om förvaring i vita över och underskåp samt marmorkomposit ovan bänk. Köket är beläget med en öppen planlösning mot vardagsrum och således perfekt för sociala tillställningar. Moderniteten avspeglas i exklusiva materialval och en rostfri maskinpark från Siemens. Här finns: Underlimmad diskbänk, praktisk diskho med matavfallskvarn, induktionshäll, inbyggd-ugn, inbyggd-mikro, kyl/frys, samt diskmaskin med lucka i stil med samtliga skåp.

Sovrum
Sovrummet är beläget mot den lugna innergården och har ett härligt ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob med ELFA inredning. Här finns plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Väggarna är målade i vitt och golvet av mattlackad ekparkett.

Badrum
Praktiskt och modernt badrum med stilrena materialval i form av klinker i mörkgrå nyans samt helkaklat med vitt blankt kakel. Badrummet är vidare utrustat med: Kommod med lådförvaring, wc, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, dusch med vik-dörrar, handdukstork, spegelskåp med belysning samt arbetsbänk med överhängande förvaringsskåp.

Balkong
Underbar balkong i fritt läge om 9 kvadratmeter belägen mot den grönskande innergården. Här finns plats för både utemöbler och plantering för den växtintresserade och många rofyllda stunder utlovas.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 40 m²
Våning 3 trappor av
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf Spegeldammen
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Spegeldammen
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen: Källarförråd. Barnvagnsrum. Cykelrum. Föreningslokal med övernattningsmöjlighet. Garage.

Brf Spegeldammen
Organisationsnummer: 769625-8248

Brf Spegeldammen upplåter fastigheten som består sju våningar (ovan mark) samt två garage/källarplan (under mark). Huset har hiss från garage och källarplan till samtliga våningsplan.
Huset innefattar 75 bostadsrätter med följande fördelning:
2 rok 19 st, 40 - 54 m2
3 rok 31 st, 75 - 84 m2
4 rok 19 st, 86 - 104 m2
5 rok 6 st, 111 m2

Trapphus och postboxar
Huset har fyra trapphus. I respektive trapphus fi nns postboxar i entréplan. Morgontidningen levereras till en tidningshållare utanför tamburdörren

Fastigheten upplåtes med tomträtt.
Garage planeras att vara färdiga i takt med tillträden.

Kabel-TV/Internet
Obligatorisk avgift bredband 220kr/månad, då ingår Telias så kallade "Triple Play". Det innebär
möjlighet till TV, telefoni och bredband i ett och samma nätuttag.
Grundabonnemang inkluderande IP-telefoni, basutbud för TV och grundhastighet för bredband.

Varmvatten
Varmvatten ingår inte i avgiften, det ligger en fast debitering på 44 kr per kubik.

Avgift
Inga avgiftsförändringar beslutade.

För mer information se: http://boratt.se/residences/search-residences/stockholm/stockholm/norra-djurgardsstaden/spegeldammen/

Balkong

Vardagsrum

Vardagsrum mot kök

Sovrum

Kök

Hall

Hall mot kök

Sovrum

Badrum

Badrum

Innergård

Fasad

Lilla Värtan

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz