Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SödermalmLundagatan 36 F

2 rok
46 m²
Hemtrevlig bostad som är optimalt planerad. Utstrålar mycket charm och har bibehålla tidstypiska detaljer. 30-tals fastighet belägen på mycket populär adress med natursköna omgivningar, nära kommunikationer och mysiga promenadstråk.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Välplanerad gavellägenhet, nära vatten på bästa adress

Hemtrevlig bostad som är optimalt planerad. Utstrålar mycket charm och har bibehålla tidstypiska detaljer. 30-tals fastighet belägen på mycket populär adress med natursköna omgivningar, nära kommunikationer och mysiga promenadstråk.

Beskrivning

Välkommen till denna mycket populära del av Lundagatan. Vacker 30-tals fastighet i gavel som inhyser en ljus, luftig och välplanerad två rum och kök om 45 kvm. Bostaden har bibehållit fina original detaljer såsom furugolv, vackra fönsterpartier men renoverats upp till hög modern standard. Lägenheten känns rymlig och behaglig tack vare mycket ljusinsläpp och den väl tilltagna takhöjden. Övrigt är den välplanerad med möblerbar hall, fräscht badrum, öppet vardagsrum mot kök och mysigt sovrum.
För sin storlek känns bostaden stor och erbjuder gott om förvaring.

Lundagatan är en lugn och enkelriktad gata, nästan som en gömd oas mellan Hornstull och mysiga Mariaberget. Skinnarviksparken ligger precis runt hörnet och erbjuder både grönområden, promenadstråk samt vacker utsikt över Riddarfjärden. Även Tantolunden nås genom kortare promenad. Utmärkta kommunikationer via T-bana vid Zinkensdamm samt buss 4 till Skanstull Fridhemsplan och buss 66 som tar dig via Södra Station (pendeltågstation) bort till Sofia-området. Några minuter från porten och föreningens grönskande innergård finner du ett rikt utbud av restauranger så som Pane Vino, Tjoget och Hornhuset vid Hornstull. Det är även nära till Långholmens bad och Mariatorget.

Bostadens 45 kvm disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall med vitmålade väggar och mörkt furugolv. Platsbyggd stilren förvaring/avhängningsplats. Leder vidare in mot en inre hall med ytterligare förvaringsmöjligheter. Möbleringsbar.

Kök
Renoverat modernt kök med stilrena linjer. Öppet kök mot vardagsrum skapar en trevlig social yta. Vit skåpserie med gott om förvaring, dolda beslag. Gedigna arbetsytor i massivt trä med glas ovan bänk. Utrustat med nedsänkt spishäll, diskho, ugn, spisfläkt samt kyl/frys. Yta för matplats för upp till 6 personer.

Vardagsrum
Charmerande vardagsrum med fina detaljer. Vackert mörkt furugolv, vitmålade väggar i kombination med fantastiskt ljusinsläpp från två fönster i fil samt gavelfönster. Trivsam takhöjd ökar känsla av rymd. Lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot kök.

Sovrum
Ljust sovrum med vitmålade väggar/fondtapet. Plats för bland annat dubbelsäng. Inbyggd garderob med skjutdörrar.

Badrum
Renoverat prydligt badrum med helkaklade vita väggar och mörkare klinkergolv. Utrustat med dusch-hörna med glasdörr, handfat, Wc, hyllplan, förvaringsskåp samt infällda spotlights.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 46 m²
Våning 1 trappor av
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Marmorn 4
Byggnadsår 1930-1932
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Energi Förbrukning 161 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Marmorn
Övriga byggnader Tvättstuga och gemensamhetslokaler: Det finns totalt åtta tvättstugor i föreningen, varav två spontantvättstugor som ej behöver bokas. Tvättstugorna är belägna på Lundagatan 38 B samt 44. Föreningen har även fyra övernattningsrum att hyra för 100-300 kr/natt, tre cykelrum i entréplan (port 38, 40 och 44), snickerirum samt två musikrum som föreningens musikförening har tillgång till. Gård: Föreningen har fyra grönskande innergårdar med utemöbler samt möjlighet att grilla samt en stor gemensam terrass. Parkering: I föreningen finns 35 parkeringsplatser belägna på baksidan av Skinnarviksringen. I dagsläget är det kö till samtliga platser. I övrigt råder boendeparkering i området, för mer information se www.stockholm.se. Källarförråd ingår.

HSB:s Bostadsrättsförening Marmorn i Stockholm. Välskött, stabil och populär förening med 539 bostadsrättslägenheter och upplåter 22 lokaler med hyresrätt. Gästlägenheter finns samt flera tvättstugor, dessutom tillgång till bra återvinnings- och grovsoprum. Föreningen består av flera hus som alla har den typiska funkisstilen. Lummiga innergårdar ger plats för att grilla och sitta ute under sommarmånaderna. Fastigheterna ritades av HSB:s välkända arkitekt Sven Wallander.

TV och Internet:
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem och bredband via Ownit.

Avgift
Enligt fastslagen budget för 2014/15 finns inga planerade avgiftsförändringar.

Ägande
Minsta tillåtna ägarandel enligt föreningens stadgar är 10%.
Föreningen godtar ej juridiska personer som medlemmar.

Renoveringar:
1972-1993 har V/A-stammar i kök och badrum bytts löpande (samtliga är bytta). Kökstammarna i denna lägenhet byttes 1973 och badrumsstammarna 1992.
1993-1994 byttes el-stigare.
1996 putsades fasaden och balkonger renoverades.
2001 renoverades samtliga maskiner i hissarna.
2002 renoverades portar och ett antal fönster målades om.
2003 spolades samtliga köksstammar.
2004-2005 målades ett antal fönster om.
2008 målades ett antal fönster om.
2008-2009 spolades samtliga avloppsstammar.
2009 målades ett antal fönster om.
2012 renoverades fasaden på Lundagatan 40.
2012-2013 byttes vissa maskiner i tvättstugorna.

I maj 2015 renoverade föreningen tvättstugan på Lundagatan 38 B. Under året finns det också planer på underhåll av fasad, fönsterbyte/renovering i 38:an, målning av vissa yttertak, renovering av portar, uppfräschning av trapphus, målning av cykelrum och förbättring av belysning på gårdarna mot Lundagatan.

allrum

Kök

2 small

Mot kök

Mot kök

Badrum

Hall

Mot sov

9 small

sov

11 small

12 small

Planskiss

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz