Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

MariatorgetMaria Prästgårdsgatan 37, vån 2/4

3 rok
73 m²
I närheten av Mariatorgets puls men i lugna kvarter finner ni nu detta nyproducerade boende om tre rum och kök. Badrummet andas mycket hög klass och så även det ljusa köket. Ekparkett-golvet följer genom hela bostaden och det finns en stor walkin closet samt garderober för klädesförvaring.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Allt är renoverat & mkt bra planlösning!

I närheten av Mariatorgets puls men i lugna kvarter finner ni nu detta nyproducerade boende om tre rum och kök. Badrummet andas mycket hög klass och så även det ljusa köket. Ekparkett-golvet följer genom hela bostaden och det finns en stor walkin closet samt garderober för klädesförvaring. Här koncentrerar du dig på att inreda ditt nya hem och flytta in.

Beskrivning

I närheten av Mariatorgets puls men i lugna kvarter finner ni nu detta nyproducerade boende om tre rum och kök. Badrummet andas mycket hög klass och så även det ljusa köket. Ekparkett-golvet följer genom hela bostaden och det finns en stor walkin closet samt flera garderober för klädesförvaring. Här koncentrerar du dig på att inreda ditt nya hem och flytta in, inget, verkligen inget är ogjort. Välkommen ombord!!!

Hall - Garderobsförvaring, avhängning för kläder, ekparkett samt vitmålade väggar.

Kök - Fullutrustat kök med matplats för sex personer. Vita skåpsluckor, integrerade vitvaror, läcker mörk bänkskiva och ljusgrå glasmosaik. Utrustning: Inbyggnadshäll, ugn, integrerad diskmaskin, inbyggnadsmicro samt dubbla integrerade kyl/frys.

Badrum - Mycket hög klass på badrummet. Vita stora kakelplattor på väggarna och svart klinkergolv med golvvärme. Vägghängd wc, stort vitt handfat med kommod, infällbara rundade glasväggar till duschen samt Tvättmaskin.

Vardagsrum - Luftigt vardagsrum med mycket utsikt över en vacker sekelskiftesbyggnad. Lättmöblerat med gott om plats för både middagsbord och soffgrupp. Vitmålade väggar och ekparkett.

Sovrum 1 - Lugnt och behagligt med fönster åt återvändsgata. Bra storlek med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2 - Även det andra sovrummet ligger med fönster åt en så gott som bilfri återvändsgata. Även här finns det plats för dubbelsäng. Ekparkett och vitmålade väggar.

Uteplats - Föreningen har en underbar grön gård som erbjuder grillmöjligheter samt sittplatser. Det finns även planer på att bygga balkonger, bygglovsansökan är inlämnad till Stadsbyggnadskontoret och grannföreningen har redan byggt.

Förvaring - Förvaring får man inte nog av. Det finns garderober men framförallt en stor klädkammare ( walkin closet ) som sväljer massvis.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 73 m²
Våning 2 trappor av 4
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Bergsgruvan Större 50
Byggnadsår 1968
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. HSB:s Brf Bergsgruvan större 50

HSB:s Brf Bergsgruvan större 50 är en äkta
bostadsrättsförening som bildades 1999.
Föreningen upplåter i dagsläget 32 lägenheter
varav 29 med bostadsrätt. Föreningen har inte
planerat några avgiftsförändringar.

Genomförda renoveringar de senaste åren:
Ny tvättstuga 2004
Fjärrvärme 2003
Renovering av trapphusen 2006
installation av fibernät 2010

Bilplats
Garage finns, kostnad 850 kr månad. Till platserna
råder separat kö.
Boendeparkering på gata.

Matplats i kök

Kök

Accepterat pris

Kök

Matplats i kök

Sovrum 2

Sovrum 1

Vardagsrum

Vardagsrum

Utsikt fr. vardagsrum

Vardagsrum

Badrum

Badrum

Klädkammare/Förråd

Utsikt fr. sovrum

Hall/Entré

Hall med inbyggd garderobsvägg

Byggnaden

Byggnaden

Planritning

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz