Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Tyresö strandMaria Sofias Väg 44

6 rok
130 m²
-Topprenoverat - Inredd vindsvåning - Vackra trägolv - Gavelläge - Carport - Två ingångar - Terrass - Välskött tomt - Attraktiv adress - Myresjö kök - Centraldammsugare -. Ljus och luftig - Väldisponerad - Exklusiva materialval - Förråd på tomten - Vattenburen golvvärme på bottenplan -
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT
Inga dokument tillgänliga

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Topprenoverat parhus vid exklusiva Tyresö Strand

-Topprenoverat - Inredd vindsvåning - Vackra trägolv - Gavelläge - Carport - Två ingångar - Terrass - Välskött tomt - Attraktiv adress - Myresjö kök - Centraldammsugare -. Ljus och luftig - Väldisponerad - Exklusiva materialval - Förråd på tomten - Vattenburen golvvärme på bottenplan -

Beskrivning

Välkommen till ett fantastiskt parhus vid Tyresö Strand. Huset som är beläget i detta exklusiva kvarter med närhet till havet har allt en familj kan önska. Topprenoverat med allt tänkbara bekvämligheter och öppen planlösning på bottenvåningen. På övervåningen finns tre till fyra sovrum samt allrum. Som en bonus finns en stor inredd vindsvåning med 3,45 m i nock. Ytterligare ett mysigt loft nås via stege. Bostaden är ljust och luftig tack vare gavelläget och flertalet stora fönsterpartier. Trots detta är huset insynsskyddat och smakfullt renoverat med exklusiva materialval. Utöver detta erbjuder fastigheten en stor och solig tomt med terrass, carport och två ingångar varav en är groventré med tvättstuga. Väl tilltaget praktiskt förråd finns på tomten. Varmt välkommen till ett hus att trivas i!

Tyresö Strand är ett attraktivt och växande villaområde med närhet till havet - Erstaviken gränsande i norr. Mycket grönområden och med omgivningar i kulturhistorisk miljö med bl.a. Tyresö kyrka och Tyresö slott med sin vackra slottspark.

Kommunikation
För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Linje 805 till Tyresö Centrum och linje 815 till Gullmarsplan. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice
Strandtorget är närmaste lilla centrum med en bl.a. en bra livsmedelsbutik, videouthyrning, kafé, restaurang, frisörsalong och spelbutik med postservice. I närbelägna Tyresö Centrum finns i princip tillgång allt ett modernt centrum kan erbjuda. Närmaste skola är Strandskolan, som ligger vid torget med förskola och klass 1 - 9. och närmaste dagis är heter Strandpärlan.

Bostadens 166 kvm disponeras enligt följande:

Bottenplan:

Hall
Välkomnande öppen hall med smakfull design. Ljus och luftig med klinkergolv (golvvärme) och vitmålade väggar. Öppet mot kök och hall, härifrån nås även förråd intill trappen och badrum I. Gott om förvaring och avhängningsplats vid entrén.

Kök
Stort öppet kök som tack vare gavelläget släpper in otroligt med ljus. Köket från Myresjö erbjuder gott om förvaring i både över- och underskåp i ek. Väl tilltagna arbetsytor med ljust kakel ovan bänk. Maskinpark från Electrolux bestående av rostfri kyl/frys, spis, spisfläkt nedfälld häll, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin. Ljust trägolv med vitmålade väggar. Gott om utrymme och matplats för upp till 6 personer. Härifrån nås tvättstuga och groventré.

Vardagsrum
Vackert och väldisponerat vardagsrum med gavelläge och tre stora fönster som öser in ljus. Härlig social ytan som är sammankopplat med kök och hall. Ljust parkettgolv och vitmålad väggar ökar känslan av rymd. Utgång till solig terrass via fina dubbeldörrar. Gott om plats för valfri möblering.

Badrum
Stort och prydligt badrum med helkaklade vita väggar och mörkt klinkergolv. Utrustat med golvvärme, kommod, dusch, wc, handusktork och spegel.

Tvättstuga
Separat tvättstuga med groventré som nås från baksidan av huset. Gott om förvaring, utrustat med ho, tvättmaskin, torktumlare, behållare till centraldammsugare samt frånluftsvärmepump.

Övreplan:

Master bedroom
Stort harmoniskt sovrum med fönster i två väderstreck. Ljust tapetserade väggar och ekparkettgolv. Egen klädkammare.

Sovrum II
Mysigt sovrum med vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Sovrum III
Även detta sovrum har ljusa väggar och ekparkettgolv. Gott om förvaring.

Sovrum IIII/Allrum
Disponeras idag som allrum om kan omvandlas till ytterligare ett sovrum. Samma attribut som övriga sovrum.

Vindsvåning
Praktfull vindsvåning med stora öppna ytor och stilrena linjer. Med 3,45 m upp till nock med synliga takbjälkar med infälld belysning samt vitmålade väggar och ekparkettgolv gör detta utrymme till något utöver det vanliga. En inrednings intresserades dröm med ca 30 kvm att sätta tänderna i.

Loft
Nås via stege. Mysigt krypin med flertalet inrednings alternativ.

Förråd:
Rymligt förråd med vitmålade väggar och laminatgolv.

Villa

Antal rum 6 rok.
Boarea 130 m²
Biarea 36 m²
Tomt 276 m²

Byggnad

Husform Parhus
Fastighetsbet. Konstnären 9
Byggnadsår 2002
Uppvärmning Vattenburen golvvärme på entréplanet. Frånluftsvärmepump med stödradiatorer.
Fönster 3-glas
Övrigt Altan och tomt med eftermiddag/kvällsol Trädgård på baksidan med förmiddagssol.4 Tomtarea 267 kvm.
Övriga byggnader Förråd på baksidan av huset. Renovering: 2009 inreddes viden. Ej taxerat som boyta då det saknas nödutgång. Kan enkelt ordnas för den som önskar.

Fasad

Terrass

Vardagsrum

Vindsvåning

Kök

Entré

Hall

Kök

Kök

Kök

Kök

Vardagsrum mot kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Matplats

Badrum

Allrum/sovrum

Allrum/sovrum

Sovrum I

Sovrum I

Sovrum II

Sovrum III

Badrum II

Uppgång till Vindsvåning

Vindsvåning

Trappa till loft

Terrass

Omgivning

Fasad baksida

Fasad

Fasad

Fasad/Förråd

Planritning Bottenvånong

Planritning Övervåning

Förråd

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz