Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Mariehäll-SundbybergMariehällsvägen 8

2 rok
40,7 m²
Nu finns möjligheten att förvärva en mycket trevlig och yteffektiv tvårummare. Bostaden är ljus och luftig med öppna ytor och ett otroligt ljusinsläpp. Stor balkong om ca 10 kvm. Perfekt läge med kort promenad till Sundbyberg C där gott om service och kommunikationer finns.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Modern tvårummare i Västerläge med stor balkong

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket trevlig och yteffektiv tvårummare. Bostaden är ljus och luftig med öppna ytor och ett otroligt ljusinsläpp. Stor balkong om ca 10 kvm. Perfekt läge med kort promenad till Sundbyberg C där gott om service och kommunikationer finns.

Beskrivning

Välkommen till en otroligt ljus och välplanerad bostadsrätt i mycket gott skick. Bostaden som ligger i soligt västerläge och öser in ljus tack vare fönsterpartier längs med hela långsidan.
Luftig och öppen planlösning med väl avvägda rum gör detta till ett riktigt klipp, yteffektiv med alla bekvämligheter bibehållna. Den stora balkongen om ca 10 kvm gör det lilla extra, belägen i Västerläge med utgång från kök/vardagsrum. Bostaden är genomgående i fint skick med öppna ytor, ljusa sobra färger och fint ekparkettgolv. Prydligt badrum i modern tappning.

Mycket charmigt och populärt område intill Bällstaån och närheten till Sundbyberg. I Centrum har ni all tänkbar service så som restauranger, caféer och butiker. Bromma Blocks ligger på bekvämt avstånd med stort utbud.
Smidiga kommunikationer via buss endast några minuters promenad bort. Tvärbanan tar dig till Sundbyberg C vidare till Solna Station eller Alvik C i Bromma åt andra hållet.

I området finns ett stort utbud av skolor och förskolor. Mariehällsskolan har tex. från förskoleklass upp till årskurs 5.


Bostaden 40.7 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Välkomnande praktisk hall som öppnar upp sig mot. vardagsrum och kök. Ljust målade väggar i kombination med parkettgolv. Gott om förvaring i tv inbyggda garaderober och avhängningsplats. Säkerhetsdörr.

Kök
Trivsamt och modernt kök socialt öppet mot vardagsrum. Gott om förvaring i över- och underskåp i ek. Gedigen arbetsbänk i sten med koboltblå kakel ovan bänk. Köket är utrustat med dubbla kyl/frys, häll, ugn, spisfläkt, Micro samt diskmaskin. Gott om ljusinsläpp samt utgång till den härliga balkongen.

Vardagsrum
Mycket ljust och behagligt rum med stora fönsterpartier och trevlig utsikt. Trevlig planlösning med den sociala anknytningen till kök och balkong. Lättmöblerat rum med parkettgolv och ljust målade väggar.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med trevligt ljusinsläpp. Rymmer bland annat en dubbelsäng. Stor platsbyggd garderob med skjutdörrar.

Badrum
Rymligt och modernt badrum med vitt kakel och klinkergolv i grå nyans. Utrustat med duschhörna, tvättställ, Wc, handukstork och tvättmaskin. Stor infälld spegel samt infällda spotlight i taket. Plats för förvaring.

Balkong
Stor härlig balkong i soligt västerläge socialt placerat vid kök och vardagsrum. Balkongen som är hela 10 kvm kan disponeras större delen av året då det är utrustat med belysning, eluttag och infravärme.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 40,7 m²
Våning 4 trappor av 6
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Fredsfors 15
Byggnadsår 2004
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-09-30 00:00
Energi Förbrukning 167 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Bällstabacken 1
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen Det finns ett lättåtkomligt cykelförråd. Tvättstuga. Källarförråd ingår om ca 5 kvm. Gårdsplats/innergård I området finns trevliga gårdar och lekplatser. Bilplats Det finns 60 garageplatser. 59 parkeringsplatser. Hyrorna är mellan 400 - 900 kr/mån Till platserna är det separat kö.

Brf Bällstabacken 1är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 53 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen förvärvade fastigheten 2004 och äger marken. Föreningen ingår också i samfällighetsföreningen Fredsfors tillsammans med bostadsrättsföreningarna Bällstabacken 1 och 2. Samfälligheten ansvarar för gemensamma ärenden, bland annat snöskottning och återvinning av returavfall.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Brankontoret.

Kommande renoveringar
Inga väsentliga renoveringar planerade, endast löpande underhåll.

Kabel TV
Levereras av Com Hem. Basutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband
Levereras av Ownit, 100Mbit ingår i månadsavgiften. Går att uppgradera till 1000 Mbit/s.

Avgift
Det finns inga planerade avgiftsförändringar.

Bilplats
Det finns 60 garageplatser att tillgå. Priset för dessa är nu 900 kr/mån. Det finns ytterligare 59 parkeringsplatser som man kan hyra för 400kr/mån.
Det är kösystem för platserna. Närmare info finns hos föreningen.

Allmänna utrymmen
Det finns barnvagnrum, cykelförråd och tvättstuga. Till bostaden hör ett källarförråd om ca 5 kvm.

Överlåtelseavgift
1 113 kr betalas av säljare.

Pantsättningsavgift
445 kr

Delat ägande
Godkännes med minsta ägarandel 1%

Kök

Vardagsrum

Balkong

Utsikt

Sovrum

Hall

Kök

Mot kök

Översikt

Sovrum

Badrum

Fasad

Planritning klar

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz