Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

TelefonplanMejselvägen 39

1,5 rok
32 m²
Högst upp i huset, helt utan insyn, finner ni denna topprenoverade vindsetta om 34 kvm. Lägenheten har ett stort allrum med anslutande sovalkov, ett stilfullt renoverat kök med rikligt ljusinsläpp samt ett badrum med moderna ytskikt.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Hägerstens bästa 1,5:a!

Högst upp i huset, helt utan insyn, finner ni denna topprenoverade vindsetta om 34 kvm. Lägenheten har ett stort allrum med anslutande sovalkov, ett stilfullt renoverat kök med rikligt ljusinsläpp samt ett praktiskt badrum. Här bor du ostört intill lummiga grönområden och har samtidigt gångavstånd till Telefonplan med T-bana, service och butiker!

Beskrivning

Välkommen till denna topprenoverade vinds 1,5:a om 32 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten kännetecknas av dom vita väggarna och härliga mörkare golvet som bryter av perfekt. Snetaket ger lägenheten en svårslagen charm.

HALL
Välkommnande hall med goda avhängningsmöjligheter, i garderob samt utrymme för att ställa skor.

KÖK
Stilfullt renoverat kök med riktigt snygga meterialval. Svart kakel ovan masiv bänkskiva i trä. I kökshörnet finns en bardel smart utplacerad.
Integrerad kyl/frys, glaskeramik häll och inbyggnadsugn. Bra med förvaring bakom vita skåpsluckor. Diskho med utdragbar blandare. Fösnter ut mot föreningens gård.

BADRUM
Även här ett stilrent renoverat badrum med stora vita kakelplattor på väggarna samt en mörkare klinker på golvet. Påkostat tvättställ med kommod.
Dusch och vägghängd WC samt handdukstork.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp TV-hörna och förvaringsmöbler. Vidare in i rummet når man den breda sovalkoven som är 2 meter bred och således rymmer en stor 180 säng.

Lägenhet

Antal rum 1,5 rok.
Boarea 32 m²
Våning 3 trappor av 3

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. kv Spolen 2
Byggnadsår 1944
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas med spröjs
Energi Förbrukning 111 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Rullen 1
Övrigt Till bostadsrätten hör ett mindre källarförråd. Tvättstuga finns i källaren innehållandes två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Trevlig gård invid huset med grillmöjlighet på grässlätten.
Övriga byggnader Telefonplan/Hökmossen är ett lugnt naturskönt område beläget mellan Telefonplan och Hägerstensåsen. På mindre än 10 minuter promenerar du till Telefonplan där du bl.a. har T-bana, bussar, livsmedelsaffär, apotek, bank, ett SATS-gym, Konstfack samt den populära restaurangen Landet. I det direkta närområdet finns bl.a. en närlivsbutik samt busshållplats med goda förbindelser. Buss 141 går endast ett stenkast från bostaden och trafikerar bl.a. Telefonplan, Hökmossen och Långsjö torg. Buss 147 trafikerar Liljeholmen - Hökmossen och passerar bland annat både Telefonplan och Älvsjö.

BRF Rullen 1 bildades 2002 och omfattas av 12 lägenheter samt 2 lokaler. Föreningen har installerat bergvärme (2008) och har på så sätt reducerat värmekostnaderna.

Inom den närmaste tiden kommer föreningen troligen att genomföra ett stambyte vilket omfattar samtliga lägenheter, alternativt renovera stammarna genom såkallad "relining". Detta kommer troligen ske under hösten och föreningen jobbar för närvarande med att ta fram offerter samt planerar för hur stamrenoveringen/stambytet skall finansieras. I skrivande stund är inga beslut tagna gällande hur stambytet/stamrenoveringen skall bekostas eller exakt när det ska ske.

Vardagsrum

Vardagsrum

Badrum

handfat med kommod

kök med fönster ut över den trevliga gården

kök

Vardagsrum mot sovalokven

Sovdel med plats för 180 säng

Fasad

Föreningens trevliga gård

planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz